עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  2. מה אני צריך לחפש בכרטיס מסך שכזה? האם הם כרטיסים שמסוגלים גם להריץ משחקים לא כבדים באיכות מסוימת? האם אני צריך לדאוג לכמות זיכרון במחשב מינימלית לשם צפיה נורמלית? ובכלל הוא הולך טוב עם כל מסך שהוא או שבעיקר עם CRT ? תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by xbuka,

שלום. יש לי כמה שאלות על הקונטקור החדש של s-video באיזה איכות יוצא הסאונד מהקונקטור? מה קורה אם אני מחבר אליו מתאם 4 pin s-video זה עדיין יעבוד? אם אפשר גם איזה כמה לינקים על הנושא? והכי חשוב איפה אפשר לקנות כזה בארץ כי לא הצלחתי למצוא בזאפ

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. עוצמת עיבוד גראפי שהייתה שמורה רק למחשבים השולחניים החזקים ביותר עד לפני חודשים בודדים - תהיה זמינה מעכשיו גם במחשבים אישיים ניידים (גדולים ויקרים יחסית)לכתבה

5. קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מת כבר לקנות מחשב וחשוב לי מאוד לדעת אם זה נכון, כי פשוט כל חנות מחשבים אומרת שלא, אבל יש כאלה שאומרים שכן. ואני מאמין שפה אני אקבל את התשובה הנכונה...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by SugarFreeBoy,

אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by ravid,

direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by segevgabay,

אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by ftzahi22,

למה לעזאזל המשחק לא עובד אצלי חלק ב1024*768 יש לי AMD 3000 על 2000 MHZ 1 GB זיכרון 2.5 של קינגסטון וכ.מסך X800XL של גיגהבייט מה הבעיה? פילטרים *2 דרייברים מעודכנים של CATALYST

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  12. טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kelazar,

אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by noamb,

ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אהלן. סליחה שאני פותח מלא דיונים, פשוט אני קצת לחוץ בקטע הזה. טוב, אז יש לי ג'יפורס 6600GT שקניתי לא מזמן, ועכשיו המחשב מפורמט, וכל הדרייברים בסדר. אבל, כשאני מריץ את פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות זה בדרך כלל טס מבחינת הFPS, אבל יש מדי פעם תקיעות, שהכל פשוט תקוע, לא שהכל זז לאט. עכשיו, לדעתכם זה קשור לכרטיס מסך, או שאולי זה הזכרון, 256X2 MB RAM 400 DDR? כי זה כבר לא בעיה, יש תוכנות שמטפלות בזיכרון. אז תענו לי, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by david16tt,

הי קניתי 970 GTX לפני שבועיים בערך מסוג WF 3 GIGABYTE על ההתחלה שמעתי את הרעש של ה COIL WHINE כשהכרטיס במאמץ....אגב הטמפ 30 במנוחה 60 במאמץ שדי טובים קירור באמת טוב... רציתי לממש אחריות על זה התשובה שאמרו לי זה הרעש של הכרטיס כשהוא במאמץ ואמרו בגלל שיש 3 מאווררים ולא 2 שלא ממש הסבר טוב לרעש COIL WHINE שיש.... איך אפשרות לעשות כלום עכשיו רק אם זה יהיה ממש חזק ויתגבר אז אפשר לשלוח להחליף?

20. יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by AvigdOr.GT,

יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by vitali02,

אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by Salwaby,

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Baz34,

האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)

• 2 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.