כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לקחת אם חושב לציין יש לי מסך 32 אניץ' אמרו לי שזה חשוב. בבקשה עזרה אני חייב תשובה עד מחר בבוקר תודה מראש
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי מישהוא מכיר את הדגם או יודע האם כדי לרכוש אותו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי המלצה חמה בפורום של מפרטים למחשב על כרטיס המסך- [h=1]MSI GTX970 GAMING 4GB[/h]אני עורך וידאו בתוכנות אויד ופרימייר, עובד על קטעים לא כל כך ארוכים אך מרובי שכבות לרוב, האם הכרטיס הזה מצדיק את ההשקעה בו או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ואולי לחפות על זה ברכיבים אחרים? תודשה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדה מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כל המידע על הדרייבר החדש כאן: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_81_release_notes.html הורדתי עידכנתי ולא ראיתי שום שינוי הנראה לעין שיהיה.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-