עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  2. אוקי אז ככה, יש לי לוח אם p4c800 E Delux(אני לא בטוח שזה E אולי) אז יש לי דילמה. חיפשתי בזאפ כרטיס מסך 7600 Geforce וזה מצא לי רק של PCI-E. הבעיה היא שהלוח שלי לא תומך PCI E כדי לי לשדרג ללוח יותר זול אבל שתומך ב PCI E? אה הנה המפרט שלי: Intel P4 3G 512 MB 60GB HARDISK צורב LG 52*32*52 רגיל כרטיס רשת מובנה אני חושב כרטיס קול של SOUND MAX כרטיס מסך ATI 9550 256 MB Gigabyte

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by yabrab0,

היי מחפש לקנות RTX 3070 TI או 3080 TI יד שנייה במחיר טוב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. אוקיי עכשיו גם אני מבולבל, יש 10 גרסאות של 6800, בנהם הגרסאות המוחלשות: LE, NU הרגיל ושאר ירקות. עד שהגעתי להחלטה, קפץ לי הכרטיס הבא מישראל קומפ מתוצרת אלבטרון. 6800LE המוצר, עולה 1560: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2094 אתר היצרן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=125# מה דירוגם של גרסאות 6800, מה זה NU?, מה זה LE?, מה זה הרגיל? ואיך ה-6800LE לעומת ה6600GT? - ביצועים סטוק, אוברקלוק, יציבות. כי לפי מה שאני יודע משלל כרטיסי מסך בעבר אסור לקחת מוצרים שהם - גרסא מוחלשת של... אז מי שמבין בתחום, שידרג את הכרטיסים הבאים לפי הכי טוב למעלה, הכי גרוע למטה. 6800LE, 6800NU, 6600GT נקווה שהתרד הזה, יספק תשובות להרבה אנשים, וי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש לי את המפרט שבצד ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך בעיקר עקב חוסר תמיכה ב-SM3 ובכלל התיישנות כללית פשוט מחשב אני לא הולך להחליף. חשבתי על ה-HD2600XT הוא נראה לי האופציה הטובה ביותר יש לי מספר שאלות לגביו: אני מניח שיהיה צוואר בקבוק, עד כמה הוא יהיה משמעותי ועד כמה אני יראה שיפור בביצועים להערכתכם ? (אולי כבר יהיה כדאי לקחת כרטיס זול יותר שתומך ב-SM3?) האם יש כרטיס יותר משתלם לתקציב הזה ? תודה מראש, לירן.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by TzV-EyE-GeR,

אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.

9. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by eliau21071981,

כפי שקראתי ב ynet ייצא בימים הקרובים כרטיס מסך חדש בעל ליבה כפולה שיהיה הכי חזק בשוק Radeon HD 3870 X2 ובקרוב ייצא גם לאנבידיה גם כרטיס GeForce 9800 GX2 רציתי לשאול האם כדיי לי להשקיע בכרטיס הזה יש לי מפרט כזה msi neo p35 e6600 intel c2d 3x1gb ddr 1066 500w האם הלוח שלי ינצל את הכרטיס טוב או שעדיף לא להשקיע על כרטיסים חדשים כאלה? ואם כן אז מה עדיף הריידן או ג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by shimon956,

מה קורה חברים יש לי תקציב של 1500 שקל . תנו לי את הכרטיס הכי טוב לביצועים ושיהיה לAGP במחיר הזה תודה. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  12. בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by חן מ,

השאלות הן: 1.האם הכרטיס יעשה צוואר בקבוק עם QX 9770?שאר המפרט הוא:2 ג'יגה זיכרון,320 גיגה HD,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם:X48... 2.הכרטיס יכנס כמו שצריך במארז SONATA FAMILY 3?אם אני קונה את הגירסא הכי בסיסית הוא לי ירתח לי שם בפנים ויתפוצץ בסוף? 3.מבחינת קירור-הגירסא הכי בסיסית של הכרטיס באה עם קירור נורמאלי?כמה תוספת כסף זה על גירסא עם קירור יותר טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by Pixeln,

תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Judge,

אני עדיין מתלבט... אני לא יודע מה לקחת. הבאג של GTX970 קצת עצבן אותי, אבל מה גם אין לי בכלל מסך FHD. האם עדיין מומלץ? יש גם את R9 290x שגם הוא טוב, אבל אמרו שהוא צריך ספק יותר חזק. אני לא יודע מה לקחת. אין לי מסך FHD ושמעתי שכדאי להשתמש בו במסכים של FHD. אני אשמח למענה! תודה.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by lipa,

שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. http://isracomp.com/define.asp?idd=3490 זה המחיר הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה.. יש לי בערך 1400 ש"ח לכרטיס מסך, האם שווה לי לחכות חודש ולנסות לקנות את ה-7600GT או שאין סיכוי שהוא בכלל יהיה בטווח מחירים הזה? ואם כבר אני אקנה את הכרטיס הזה אז איך החברה הזאת Palit והאם לאחריות שהיא רק שנה זה חשוב עד כדי כך ששווה להשקיע עוד איזה 300 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by Pavlik,

האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.