כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך הקודם שלי HD3870X2 הלך לעולמו,ואני מחפש חלופה זולה אליו שתיתן לי ביצועיים זהים או קצת מעבר למה שהיה לי הכרטיס החדש יורכב באותו מחשב,כך שצריכת החשמל וסוג החיבורים צריכים להיות זהיים הכרטיס מסך הוא לצורכי גיימינג התקציב שלי הוא לא ממש מוגדר,אבל בוא נאמר יותר משלוש מאות שקל זה כבר בעיה,כמה שיותר זול יותר טוב עריכה: אם כרטיס המסך תומך DX11 זה בונוס חשוב מבחינתי עריכה 2: לא משנה,הנושא טופל
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חברים! אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 1,000 שקל, אפשרות לחריגה קטנה. המפרט שלי: Q6600 Gigabyte DS3 4GB ddr2 800mhz Cooler Master eXtreme 500W מסך 22" רזולוציה 1680X1050. 1) חשבתי על 4870, שווה להשקיע כ-200 שקל בשביל גירסת 1GB לעומת ה-512? 2) המלצות?
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני משחק במחשב עם ויסטה ו8800 באמריקן ארמי ומדי פעם המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר.כשאני חוזר לוינדוס אני מקבל הודעה שהייתה שגיאה במנהל ההתקן של הכרטיס מסך עם הקובץ NVLDDMKM.מיותר לציין שניסיתי את כל הדרייברים שקיימים.מישהוא יודע מה הפתרון לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכרטיס עבור חבר וחשוב לו שיהיה מחנות בב"ש ( פנדס KSP או אחרים). הכיוון הכללי הוא 800GT אבל יש לי מספר שאלות: 1. יש את הכרטיס של גיגהבייט שמגיעה עם קירור של זלמן עם heatpipe, או בדומה לו של לידטק שניהם מאד משכנעים אותי, אבל הפתיעה אותי הכרטיס של Twintech ובמחיר זול במיוחד!! האם יש פה איזה קטצ'? 2. האם יש 8800GT עם מעבד G92 או עבור דגמי ה- GTS, איך מזהים אותם והאם הם לתקציב בכלל?? 3. ידוע לי על פתרונות של ATI וה-9600 של נווידיה אך הבנתי שהם חלשים יותר. עד כמה חלשים יותר? תודה, ריפר.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחכות ל9900? בערך מתי? מכרתי 8800GTX + HR-03 PLUS ב 1400 שווה? אני יוכל להביא יותר
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם זה הגיל של המסך בן 4 השנים או שזה נובע מבעיית חום/קרינה או משהו כזה? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עד כמה חזק? משמעותית או לא הרבה?
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ככה שלום לכולם קודם כל אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, למחשב חדש. כיום יש לי geforce 2 7700ti של asus אני סופר מבסוט ממנו הוא עדיין סוחב משחקים. השאלה היא. האם לקנות 4200ti? האם לקנות RADEON 9600? האםלקנות GEFORCE FX 5600? השוואות רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-