כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך LCD MAG LS500C ל VOODOOO 3 3000 ע"י איזשהו מתאם ? כי על ה-VOODOO אין יציאתDVI ושאלה נוספת היא אם המסך הזה יהיה טוב למשחקים או שעדיף להשתמש בו רק במחשב לאינטרנט וכו'
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם אפשר לחבר שני כרטיס מסך למעט הכרטיס המסך הבנוי ללוח אם (שלא בשימוש) ולעבוד עם שניהם בו זמנית לצרכים שונים ? לדוגמא : אני עובד כרגע עם כרטיס מסך RADEON 9600XT למשחקים לא כבדים...ואני מרוצה (בנתיים) ממה שיש. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס שתומך בחיבורים של HDMI כדי להשתמש בו אך ורק לצפיה בLCD . המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . כרטיס מסך:RADEON 9600XT ספק כח: 400W. תודה רבה שלומי
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שתי כרטיסי 1600XT במערך Cross fire?? כמובן ללוח אם cross fire
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חיפשתי כאן בפורום ובמקביל בGOOGLE אך לא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא כרטיסי מסך מדור מתקדם בעלי סלוט אחד ולא כפול?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-