עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by Fertilizer,

אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  3. קיבלנו דיווחים רבים על כך שחברת NVIDIA עשויה למהר לחשוף את סדרת כרטיסי המסך הבאים שלה, GeForce RTX 4000 - ועכשיו יש טיזר קטן שעשוי לשמש כאימות לכךלכתבה

4. זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by 1stcowgirl,

אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר) אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע. לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד. אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו, תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס. זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא נ.ב. הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחז…

6. שלום לכולם. מישהו יודע אם יש דרך לדעת בדיוק איזה כרטיס מסך מקבלים בקניה של לפטופ מסויים? אני מסתכל לדוגמה על הלפטופ הזה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-dell-g5-15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5500-laptop/gn5500dyefs לפי המפרט הוא מגיע עם NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 איך אני יודע איזה גרסא של הכרטיס אני מקבל? הרי יש בניידים מלא גרסאות (80W, 90W, 115W...) באופציות השדרוג של הלפטופ הזה יש אפשרות לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 על פי מה שנראה זאת לא גרסאת MAX Q... אבל התוספת במחיר יחסית נמוכה (100 דולר) ככה שזה קצת מחשיד... על פי עמוד ה Help me choose: https://www.dell.com/en-us/shop/help-me-choose/cp/hmc-g-seri…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by EyalNem,

מאז שקניתי את המחשב, תמיד אבל תמיד היו לי מין "הבזקים" כמעט בכל משחק ששיחקתי.. אם אפשר לקרוא לזה עיוותים.. אז עיוותים. הכרטיס מסך שלי : GeForce 6200 NX LE

• 19 תגובות
    • 947 צפיות
  8. נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה

9. Started by Forge,

אני מחפש מסך חדש (לא בשבילי אבל...) ואלה שמות המועמדים => ראה כותרת. מחיפוש קליל בפורומים הבנתי שלכל אחד מהמסכים יש את היתרונות והחסרונות שלו. והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסכים מכם, יודעי הדבר (לי ממש אין הרבה מושג). **המחשב ישמש לגרפיקה.

10. Started by SpiritKnight,

אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by DanDan10,

חברים שלום! יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA ) הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות? הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי? תודה מראש דן.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  12. יש לי מחשב עם לוח אם ms-7236 ואני רוצה לחבר לו HD4870 . לוח האם תומך ב PCI-E x16

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום, חבר רוצה לעדכן את המחשב ע"מ להריץ משחקים בצורה חלקה וטובה יותר ממה שהוא מקבל כרגע מהמערכת שלו. כמו כן, הוא קנה טלוויזיית 4K שבה הוא רוצה לראות סרטים ב-4K ללא שום בעיית צפייה כל שהיא. מצרף את המפרט הקיים ומבקש לדעת אם רק לרכוש כרטיס מסך חדש יעשה את העבודה או שישנו צורך לשדרוג חומרה נוספת במחשב. Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i5-4590, 3500 MHz (35 x 100) Motherboard Name Gigabyte G1.Sniper B5 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lynx Point B85, Intel Haswell System Memory 8067 MB (DDR3 SDRAM) DIMM4: 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM Video Adapter …

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

15. Started by Mr-Snow,

שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  16. שלום, טרם קנייה בעוד כשבוע וחצי אני עדיין לא סגור על הכרטיס, אני רוצה להשאר במסגרת ה850-900 ש"ח מאחר והתקציב מצומצם ויש לי עוד ספק וסטיק של 2GB לקנות... חשבתי על GTX260 FREEZER X2 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 מול ה- PALIT DUAL SONIC HD4870 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1481 והאם שווה להשקיע בגרסאת ה-1GB של 4870 במקרה והרז' בה אני משחק היא 1680*1050? -שאלה נוספת, האם יש טעם בקניית GTX260 עם קירור בסגנון קרור סטוק במקום הקרור המשופר? (הרי קירור הסטוק לא מעיף אוויר אל תוך המארז אלא החוצה)

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by Offir A,

-

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by frodo,

שלום. יש לי Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card,איזה דרייברים אני אמור בדיוק להתקין? אני רוצה את האופציה של לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה שלי האם שאני מתקין דרייברים זה משנה לי את האיכות של כל מה שאני רואה על המסך? אני חדש בתחום וממש לא מבין בזה.

19. Started by Kurt,

סליחה על השאלה הטיפשית אבל אני חייב לדעת. אם אני מחבר שני מסכים דרך כרטיס מסך שתומך בDual monitor אז מה שאני מקבל זה שני מסכים משוכפלים או מסך אחד ארוך?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 600 ש"ח למשחקים. המפרט שלו הוא: core i3 2120 intel DH61WW 4 GB zeus ps 520gw (אני מניח שזה 520W תקנו אותי אם אני טועה) המסך שלו הוא 22' אני מניח שהוא רוצה לשחק על 1680X1050 הסתכלתי בtomshardware בכרטיסים המומלצים לחודש אפריל ובנוסף במפרטים המומלצים פה באתר והגעתי ל2 כרטיסים שנראים לי טובים(קראתי שהם מתאימים ל1920X1080) אז תגידו לי (המומחים) מה דעתכם ומה לבחור. הכרטיסים: http://www.tms.co.il/product/10682 http://www.tms.co.il/product/11308 קראתי גם על ה6850 אבל הוא חורג מה600 ש"ח.. תודה.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by rotman,

מה דעתכם על המסך הנ"ל? 19" בשביל מחשב שולחני רגיל זה לא יותר מדיי? יש מסכים עדיפים על ה benq ברמת המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  22. שלום, מחר בצהריים (אפשר להגיד היום) אני מקבל מחשב חדש core i5 p55a-ud3 4850 modu 82+ 625w nzxt zero 2 אני מקבל את המחשב ללא ווינוס מותקן (אני יתקין לבד דיסק שקניתי [WIN7 ULTIMATE 64BIT HEB]) להתקין את הדרייבר שבא עם המחשב מהדיסק של GIGABYTE ואחר כך את מה שתביאו לי (אני מקווה)? או שפשוט ישר להתקין את מה שתביאו לי? יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לעשות עם הכרטיס? או דברים בסגנון? תודה.!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by Arg92,

שלום לכולם למסך 22 רזולוציה 1920X1200 איזה כרטיס מסך עדיף ? - 4870 1G - GTX260

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים