כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כ. מסך ואני דיי מסתבך, יש הרבה סוגים סביב 750 ש"ח ובבנצ'מרקים אין את רובם. אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת כרטיס. ההתלבטות היא בין. fx6600GT gigabyte, fx7600gs gigabyte, px6800 leadtec בקיצור מה שמופיע בלינק הזה... http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68806=112649&DB68813=128824 לחלק יש יותר PIPELINES ולחלק מעבד מהיר יותר... ולחלק לא ידוע מה מהירות העיבוד כך שהעסק נהיה יותר מסובך. בעתיד, אני אולי יעשה אוברקלוקינג תוכנתי... תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום איך מעבד מעביר חומר ל- 2 כרטיסי מסך ? האם הוא מחלק את המידע ל- 2 כרטיסים ומעביר את החומר לכל כרטיס מסך בנפרד ? או מעביר את החומר לכרטיס מסך 1 והכרטיס מחלק את העיבוד עם הכרטיס השני ? למעבדים 3770 או 3960 כרטיסי מסך 7870 CF
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר המחשב XP 3800 חד ליבה זיכרון 1 גיגה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11186 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1327
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/General-Tech/Move-over-G-Sync-FreeSync-arrives-DisplayPort-12a זה התקן זה יהיה בכרטיסים החדשים או גם הישנים האם התקן עובד רק בחיבור DisplayPort-12a to DisplayPort-12a או גם DisplayPort-12a to hdmi
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש שיגעון דרייברים אדיר משום מה... ??? :..... בכל מקרה יש דרייברים חדשים שיצאו ומכיוון שבאתר לא הודיעו על זה אז אני נותן לכם כאן קישור לגירסה החדשה והמתקדמת של הדרייברים: http://www.guru3d.com/files/ הגירסה היא למערכות מסוימות והיא של 42.51 תהנו תגובות על השיפורים או משהו יתקבלו בברכה. ביי.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Quadro FX 1500 256 MB GDDR3 ATI 1950 pro 512 MB GDDR3 ATI 1950 XTX 512 MB GDDR4 כמה שאלות: האם ההבדל בין GDDR3 ל - GDDR4 משמעותי ושווה הפרש של למעלה מאלף ש"ח אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות לדעתכם של הכרטיסים הנ"ל, ואם יש הערות ספציפיות - יתקבלו
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
O.K ננעלתי על שני כרטיסים באותה העלות הכספית אנא המלצתכם ולמה? 1. Zotac - 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP 2. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 מ foxpc אני יודע שב FOXPC אני מקבל אחריות של 3 שנים ב KSP אני לא יודע? (גם חלק במחשבה) אני דיי לחוץ על המלצכם מכיון שעכשיו אני ללא כרטיס.
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם!! :-) לאחרונה (אתמול) קניתי את המחשב המופיע בחתימה שלי, והייתי מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך. בלוח אם יש מקום לכרטיסים: 1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card 1 x PCI Express x1 התקציב עומד על 400-500 הרזולוציה: 1024 על 768 המשחקים שאני משחק בהם הן בינוניים, ואין תיכנונים להריץ דברים מפלצתיים כמו DOOM2 או FAR CRY, אלא יותר משחקי רשת UNREAL\QUAKE\DOOM ומה שיתאפשר במסגרת התקציב.. גם הערות יתקבלו בברכה.. המון המון תודה מראש!!! :-)
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל, והוא שוקל לשדרג כרטיס מסך. הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הוא HD 4850(לא להתחיל לפתוח את זה, זה לא קריטי), אך האם הכרטיס הזה לא יוגבל ע"י המעבד? כמו כן, הוא לא יכול לעשות OC למעבד עקב הלוח אם שיש לו. במידה והוא כן יוגבל מה הכרטיס מסך הכי טוב שניתן לקחת בתקציב? אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להביא איזה benchmark שיחזק את טענותיו, כיוון שעפ"י חיפושים בפורום קיבלתי את ההרגשה שהרבה אנשים די מנחשים את הרף המקסימלי, ואין לכך יותר מדי ראיות תומכות לכאן או לכאן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה. אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות. האם לקחת את הכרטיס מסך MSI R9 290 4G או לקחת את ה-Gigabyte R9 290 4GB. הכרטיס של Gigabyte יקר יותר ב-165 ש"ח מהכרטיס של MSI. מה אתם אומרים ? איזה כרטיס יותר טוב והאם כדאי להשקיע עוד 165 ש"ח ולקחת את הכרטיס של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי כרטיסי מסך שאני רוצה לרכוש במסגרת מחשב חדש הראשון הוא GIGABYTE 250GTS 1024MB השני אותו כרטיס רק 240GTS השלישי הוא להמתין שייצא כרטיס 450GTX - האם כדאי בכלל להמתין? מתי הוא אמור לצאת? השימוש של הכרטיס הוא למשחקים פה ושם כגון GTA FIFA NBA NFS וכד' , ממש לא גיימר אלא מדי פעם לשחק וחשוב שהכרטיס יהיה סביר לשימוש במשך ה 3 שנים הקרובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי כניסה במחשב של agpx8 התקציב מוגבל ל 450 שקל עכשיו יש לי את ה nvidia 5200fx הוא לא מריץ לי cs 1.6 כמו שצריך תודה רבה לעוזרים עמית. ואם אתם רוצים לדעת יש את ה הלוח asus p4p800 se
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום. יש לי Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card,איזה דרייברים אני אמור בדיוק להתקין? אני רוצה את האופציה של לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה שלי האם שאני מתקין דרייברים זה משנה לי את האיכות של כל מה שאני רואה על המסך? אני חדש בתחום וממש לא מבין בזה.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הציפיות שלי מהכרטיס זה לשחק במשחקים כמו GTA VI CRYSIS RED ALERT3 וכל המשחקים החדשים והכבדים ברזולוציה 1920 1200. התקציב לא יכול להיות גבוהה .. חסכתי קצת כסף (800 שקל) שיאפשר לי לקנות HD4850 . אך הבנתי שאני חייב כרטיס עם ג'יגה זיכרון בשביל להפעיל משחק ברזולוציה מפלצתית כזאת. אני יכול להרחיב את התקציב ל1200 ש"ח בלחץ אם אני לא אגע במשכורת הצבאית [411 ש"ח :s05: ] שאר המפרט שלי: מעבד E4400 2.0GHZ (אגב לכמה אני יכול להמהיר את המעבד הזה? אפשר להריץ אותו בעוד 200MHZ?) לוח גיגבייט P945-S3 משהו כזה זיכרון 2 גיגה 667MHZ קורסאייר כרטיס מסך נוכחי 8600GT ספק כוח HEC 400W (הבנתי שהוא יוכל להעמיס את הHD4850 בלי בעיה. בדקתי כמה אמפר הוא יכול להפיק)
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-