כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה: HYUNDAI - imageflat F770D LG - EZ FLAT E700B SMASUNG 753DFX BENQ G774 BENQ P992 CTX PR705F HYUNDAI ImageFlat F790D HYUNDAI ImageFlat Q770 איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב ד"א כולם 17"
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הiiyama v.m pro 454 המזדקן שלי במסך lcd 17" התקציב הוא 1800שקל אבל אני יכול להוסיף עוד 100-200 שקל עם זה באמת ישנה השימושים הם צפייה בסרטים , קצת משחקים וקריאה מאתרים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב כבר כבן שנתיים+ בזמן שקניתי אותו זה היה הכל הכי חדש אם זה Core I7 920 2.67GHZ ו 6GB RAM לוח אם של Gygabyte גם חזק מאוד... יש לי צג של LG דגם W2261V, לא מיוחד עם ניגודיות של 1:20,000 ו Full HD והכרטיס מסך הוא Geforce GTX 295 לכן לא צריכה להיות בעיה בהפעלת משחקים או סרטים ב HD ברוזולוציה של 1920X1080 על מקסימום לצורך העניין... הבעיה שלי במשחקים הייתה כשהוא היה מתחמם בצורה נוראית וקורס גם באמצע משחקים. ניקיתי אותה משמועתית וזה פתר חלק מהבעיה אבל מה שלא נפתר ועדיין קורה זה מין "החשכת אובייקטים" מסויימים במשחקים. בעיקר ב Battlefield זה קרה לי כי אני משחק רק בו כרגע לצורך העניין המשחק Battlefield Bad Company 2 מה שקורה זה מין פסים שחורים שמתחילים…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? מה עדיף זה או ATi Radeon X1800GTO? כדאי בכלל לקנות powercolor או שזה זבל?
-
- 16 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזרו לי למצוא את הכרטיס המשתלם ביותר עד 700 ש"ח. הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP מצאתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15235 שנראה טוב במיוחד ועוד של MSI, למרות שהצ'יפ יחסית מיושן נראה לי מחיר טוב לכרטיס חזק. ומישהו פעם הציע בפורום פה את זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9475096&g_kind=0 אבל הוא מוחלש אז לא יודע אם משתלם.. יש לכם המלצות אחרות? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GeForce 4 TI 4600 אבל אני ממש לא יודע איזה חברה יש למשל של ASUS שעולה בסביבות 2500 שקלים ויש לדוגמא של Leadtek שעולה בסביבות 1700 שקלים האם ההפרש הכספי הזה אומר משהו? ובבקשה תגידו לי איזה חברה אתם הייתם לוקחים.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם יהיה הבדלים בין הכרטיסים?(חשמל, ביצועים וכו') ומה לגבי המחיר, ה8800 החדשים(ליבה 9G) אמורים להיות יקרים יותר מהישנים(8G), או באותו המחיר ויופסק שיווק 8800 הישנים?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בהנחה שהם באותו מחיר, מה נחשב לטוב יותר/כדאי יותר? הדרישות מהכרטיס הן כמובן ביצועים ממשחקים תובעניים. נכון לעכשיו רזולוציית המסך היא 1600X1200 אבל המטרה גם לשדרג למסך 16:9 גדול יותר ואף שני מסכים יחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלם אנשים, הורדתי את התוכנה וראיתי שיש אפשרות לשחק עם מתח. עד כמה אפשר להעלות מתח בתוכנה ולא לשרוף ככרטיסים? בDEFAULT זה עומד על 1123MV. יש לי שני כרטיסים GTX 260 MAXCORE אחד מהם 65NM והשני 65. שניהם 216 SP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2417 על מחשב עם גיגה זיכרון ומעבד AMD64 3200+ ראיתי שבשביל Aero צריך 128MB זיכרון אבל אני לא בטוח אם צריך 128MB אמיתיים או שה-64 האמיתיים פלוס ה-192 מהזיכרון הראשי יהיו מספיק (אם הבנתי נכון את הקטע עם ה-256). כמו כן אני לא בטוח אם הכרטיס הנ"ל ממלא אחר הדרישה הבאה של Aero: Hardware Pixel Shader v2.0 and WDDM driver support אז יעבוד לדעתכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח, אני לא גיימר כבד אבל רוצה משהו איכותי שישמש אותי לפחות לשנתיים הקרובות...(אם זה אפשרי) המפרט שלי הוא: ABIT IC7 P4 2.8GHZ Geil Golden Dragon 256x2 בבקשה תמליצו לי על כמה אופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ה-RADEON 9700PRO צריך לצאת? וכמה הוא צריך לעלות בערך? וכמה הגירסה היותר חלשה שלו ה-RADEON 9500 צריך לעלות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-