כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש (לא בשבילי אבל...) ואלה שמות המועמדים => ראה כותרת. מחיפוש קליל בפורומים הבנתי שלכל אחד מהמסכים יש את היתרונות והחסרונות שלו. והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסכים מכם, יודעי הדבר (לי ממש אין הרבה מושג). **המחשב ישמש לגרפיקה.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך Gigabyte GTX960 GPU - G1 Gameing - 4GB או MSI R9-380 GAMING 4G PC 4GB איזה מהם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ככה.. הכרטיס מסך שלי(1950PRO) נדפק והבאתי אותו לממש אחריות. אחרי 3 ימים קיבלתי את ה- 1900GT .. בחנות אמרו לי שזה יותר טוב (ומשהו פה לא נראה לי ???) .. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
Radeon 9550 vs. GeForce FX 5500 & 5700LE: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=649 R9600 NP/XT/PRO VS R9200 VS R9200SE VS G-FX 5700/5700U/5700U GDDR3/5700LE/5600/5600XT/5200 VS G-F TI4200: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html RADEON X800 PRO/XT VS GEFORCE 6800 ULTRA/5950 ULTRA VS RADEON 9800XT: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/r420-2.html ;D
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי ה 8800 1.א. כמה וואט הGTS וה GTX צוריכים? ב. Enermax Liberty 400W מספיק? (המערכת: E6600 , LCD17 , רמקולים עם סאב) 2. א. איזה חברה כדאי לי ל GTS מבין: Leadtek , Gigabyte , ASUS י? אני אישית חושב של Leadtek ... ב. מה ההבדל בין החברות? -ביצועים שונים? (איכות תמונה יותר טובה או פשוט יותר FPS י) -גודל הכרטיס שונה? -הקרור שונה? (אם כן אז יש הבדל בכמות הביצועים והרעש?) ג. איך נראה Leadtek 8800GTS ואיך ה Leadtek 8800GTX מי זה הורוד ומי זה הכחול? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gtx_tdh_1.html http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gts_tdh_1.html 3.א. איך הקרור של ה GTS י? מקרר טוב או שכדאי להחליף? -&g…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם NVIDIA 8600 GTS עובד עם טכנולוגיית AGEIA ? כי התקנתי את AGEIA אבל כאשר אני פותח אותו רשום : NO AGEIA Physx Processor Installed זה בתוית ה INFO של AGEIA מישהו יכול לעזור בזה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
למישהו יש מידע מתי צפי הגעה של גירסאות אלו<<<???
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הכרטיס 3DBLASTER של קריאטייב עם 32 מ"ב DDR ן 4 צינורות עיבוד כיאה ל GF2 GTS עולה בפלונטר 327 ש"ח מה דעתכם? שווה עוגיה?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ערב טוב אני כרגע בשלב בניית מפרט , המפרט והדרישות נמצאים בפורום מפרטים ולא אכנס לזה כרגע השאלה שלי יותר כללית . באופן עקרוני מה יותר חזק : 1. כרטיס בודד HD 3870 512MB ( עלות לדוגמא 680 שקל ) 2. שני כרטיסי מסך במערך קרוס פייר HD 3650 512MB ( לצורך העניין על לוח P45 - או אסוס P5Q או EP45-DS3L ( יש מצב גם לDS4 משתדל שלא ) ) עלות 310*2 = 620 אשמח אם תסבירו לי גם למה החלטתם מה שהחלטתם ואיפה זה יבוא בעיקר לידי ביטוי , לי חשוב יכולת עבודה מסך + טלויזיה / LCD בשאיפה HD1080P לא בעניין משחקים אבל השאלה היא באמת כללית אז התיחסות לכך גם מעניינת אותי בתודה מראש עפר.
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ma aaevdel bein Unreal Engine 3.0 Build 4604 le Unreal Engine 3.0 Engine Build 3706
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש (כזה שיריץ HL2 וFARCRY ברמה סבירה) בשביל הבן שלו. מאיזשהי סיבה עלומה, הוא רוצה דווקא כרטיס של ATI - והוא חשב על הX1300. למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון יותר מוצלח מה אפשר לקנות במחיר הזה (אפשר לחרוג מהמחיר אבל באמת בלא הרבה)? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם . אני מעוניין לקנות את ה 6850 החדש הנה המפרט שלי: Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E8400 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) Intel® Desktop Board DP43TF 1- האם כדאי לשדרג מ 4850 ל 6850 ? 2- האם אני יכול לעשות crossfire בין 4850 ל 6850 ? 3- איזה עדיף ? powercooler או sapphire
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-