כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אחד מדגמי ה400 השאלה שלי איך היתם משווים את גרסת ה200 ל400
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאני מזיז את חלון של הווינווס או שאני רואה סרט מתחיל להופיע לי ריבועים כאלה: http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg מזה ואיך אני מסדר את זה? קניתי את הכרטיס לפני חודש
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר אם הכרטיס מסך- Leadtek WinFast GeForce FX 6600GT 128MB Retail הוא כרטיס ששוה קניה? **עריכה:איך אני יכול לדעת מאיפה לקנות?? אני צריך חנות שתיהיה אמינה ועם שירות טוב המפרט שלי הוא: AMD 2400 512mb ddr abit nvidia nforce2 nf7
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
בבעולתי כרגע כ.מ 7900GT 256MB האם HD4670 GDDR3 512MB יהיה שדרוג מורגש בשבילו אם התקציב שלי הוא עד 400 שקל(במידה ואצליח למכור אותו ב-300 שקל) המערכת שלי היא Intel Pentium D 950 3.4GHZ 1GB ram 667 לוח אם Intel Desktop Board 946GZIS ספק כוח ג'נרי 480W עם 18A במסילת ה12 האם הוא יהיה שווה את הוספת ה-100 שקל האלו? והספק יצליח להחזיק אותו? עריכה: יש לי מסך 19" ברוזלוצית 1440X900
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס HD 5750 עם 1 ג'יגה זיכרון לא של חברת ספאייר. ואני לא יודע מאיפה(חיפשתי בזאפ וכל זה ולא מצאתי משהו זול). אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא לי את הכרטיס במכיר טוב תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יכול לקלוט את כל הערוצים מהממיר (דיגטלי) ומהלווין(יס)
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בדקתי קצת בגוגל ונירא שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת(עם מפרטי מחשב שונים)(ככה שזה לא בעיה חומרתית)... ואני עדיין לא מצליח להבין מה הפתרון.....!!!! אז ככה: המסך קופא שום דבר לא מגיב לפרקי זמן שונים 5,10,30 שניות, ומשתחרר ואז שוב אחרי כמה שניות או דקות. זה קורה בעבודה מגוונת במחשב. (משחק,סרט,אינטרנט) פעמים אחדות אחרי הקפיאה הוא רושם בהודעה קטנה למטה: display driver stopped responding and has successfully recovered 258.96 נסיתי להתקין את הווינדוס מחדש(עוד אנשים ניסו גם גירסאות של 32 ו64).. לא עזר.. נסיתי להתקין גרסאות דרייבר יותר ישנות לא עזר..(כרגע יש לי את הכי חדש) בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! הודעה זו נכתבה מ-SAFEMOD כי אחרת לא הייתי מסיים בחיים..... תודה רבה רבה…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
תמונה חדשה דלפה לרשת ומציעה תקריב ברור לליבת כרטיס המסך המתקדם הבא מבית NVIDIA, עם שבבי הזכרון מהדור החדש אתר Videocardz הידוע בהדלפות אמינות לרוב, נותן הצצה נוספת (בהתבסס על הדלפה של אתר אחר, wccftech.com) לדור כרטיסי המסך הבא של NVIDIA, או לליבה הגרפית המתקדמת יותר באופן ספציפי. אנחנו כבר יודעים שליבת GP104 החדשה של NVIDIA תקבל צורה הקיץ בדמות שניים או שלושה כרטיסי מסך, שנכון לעתה ידועים כ-GTX 1070, GTX 1080 ו-GTX 1080 Ti. הליבה מיוצרת בתהליך 16 ננומטר חדש, המחליף את 28 הננומטר הקיים ובכך מהווה את הקפיצה הטכנולוגית הגדולה ביותר בעולם כרטיסי המסך בשנים האחרונות. כעת, אנחנו מקבלים את התענוג לראות לוח מעגל מודפס שלם. לפניכם ה-Geforce GTX 1080 Gaming 8…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-