עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Styx,

שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  2. לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל, והוא שוקל לשדרג כרטיס מסך. הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הוא HD 4850(לא להתחיל לפתוח את זה, זה לא קריטי), אך האם הכרטיס הזה לא יוגבל ע"י המעבד? כמו כן, הוא לא יכול לעשות OC למעבד עקב הלוח אם שיש לו. במידה והוא כן יוגבל מה הכרטיס מסך הכי טוב שניתן לקחת בתקציב? אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להביא איזה benchmark שיחזק את טענותיו, כיוון שעפ"י חיפושים בפורום קיבלתי את ההרגשה שהרבה אנשים די מנחשים את הרף המקסימלי, ואין לכך יותר מדי ראיות תומכות לכאן או לכאן. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by itay127,

sapphire 256MB X1950-ULTIMATE - 981 שקל http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950-ULT~8~0.htm sapphire 512MB X1950 - 949 שקל http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-512~8~0.htm gecube 512MB X1950 - 949 שקל http://skypc.co.il/pl_product~GV316~8~0.htm gecube 256MB X1950 - 733 שקל http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm או שבתקציב הזה עדיף nvidia? זה רק למשחקים וסרטים לא לתוכנות גראפיקה

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by SEangel,

האם מעבדי הCUDA מסייעים למעבד גם כשהמסך מחובר דרך חיבורי האון בורד (או יותר נכון, און צ'יפ)?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by maayan,

אני קורא בהודעות פה AA AF X4 X6 ועוד כל מיני ורציתי לדעת מה הם

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה

7. Started by TapUdi,

מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

שלום, רציתי לדעת אם מה שהבנתי מפו הוא נכון, ואם לא אז תתקנו אותי בבקשה. vertex shader הוא מעבד גרפי, המשמש לייצרת אפקטים מיוחדים בסביבה תלת-ממדית, ע"י ביצוע פעולות מתמטיות על קודקודים (vertex), שמרכיבים כל חפץ בסביבה תלת-ממדית. לפני שכרטיסי המסך תמכו ב-DirectX 8.0, אפקטי הצל היו יותר מדי מורכבים ומסובכים להוצאה לפועל במשחקים, אך זה השתנה כשכרטיסי המסך התחילו לתמוך ב-DirectX 9.0. כיום מפתחי משחקים משתמשים ב-vertex shader ע"מ להפיח אשיות בדמויות שלהם, במשחקים תלת-ממדיים. (מקווה שלא עשיתי סלט גדול מידי :s05:)

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש (בלי כרטיס מסך) שכלל: Intel Core 2 Duo E8400 זכרון 2GB השאלה שלי האם בעזרת ה-ATI Radeon HD 4850 ירוצו משחקים כבדים על ההגדרות הכי כבדות חלק (בלי קטיעות!), כגון: Crysis, Microsofot Flight Simulator X? כמובן זה ביציאה מנקודת הנחה שיש לי מסך "צנוע" Samsung LCD 17, כלומר רזולוציית 1024x1280. אם לא, אפשר המלצה לאיזה כרטיס מסך שכן יריץ? תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by rockstarr,

http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.

• 17 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by eddy,

?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. Started by Chaosruler,

החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV300&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 1580 :o

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce FX 5200 - 128MB DDR ב576 שקלים או PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR ב699 שקלים

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  17. אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  18. מתלבט בין שניהם מה יותר חזק תוספת של 180 שקל לפליט תודה 3600VS 4650 מה יותר חזק תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by galh_5,

מה עדיף? http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGNX-G962DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by kisin,

שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by itail,

שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by DaniDin,

יש לי כרגע כרטיס 8800GT ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס שתואם לו ברמה שכולל יציאת HDMI אשמח לקבל איזה דגם שווה לכרטיס שלי. (זה למטרה לחבר בין המחשב ל-LCD כדי לצפות בסרטים).

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by liransason,

ברשותי מחשב קצת ישן עם מעבד e6320 dual core, לוח אם Intel 946GZ עם pci express רגיל (לא 2.0), ברצוני לשים לו כרטיס מסך gigabyte gt610 1gb ddr3, האם הלוח אם יקבל את הכרטיס מסך כי הוא תומך ב pcie 2.0 והלוח אם שלי תומך נדמה לי ב 1.0?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )

• 12 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.