עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש גם בפורם ולא הכי מבין במחשבים קיבלתי הצעה לקנות שתי מחשבים מחשב אחד עם כרטיס זיכרון nvidia 500 mb quadro והשני ati500 mb hd 4550 המחשבים זהים אשמח לקבל המלצתכם מה עדיף לי לעריכת וידיאו ?

3. Started by Bingo,

מה כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by FishnZone,

קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by כהןישרק1,

אינטל 3820 מסך 1440P משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן בתמונה אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי התלבטות לגבי שני כרטיסי מסך אלה הנוכחי שמותקן במחשבי: LEADTEK 7600GS EXTREME 256 DDR3 חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל: ASUS RADEON HD3650 512 DDR2 [glow=red,2,300]בבקשה ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי שני כרטיסי אלה משום שנותנים לי את הכרטיס השני במתנה והשאלה שלי היא האם כדאי להחליפו עם הנוכחי? השימושים שלי אך ממש....כלום...אינטרנט וזהו...תנו לי את דעתכם בבקשה[/glow]

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  8. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  9. היי, קיבלתי את ה-HD4870 מהמחשב של אח שלי וברשותי 8800GT ורציתי לשים את ה4870 בתור כ.מסך ראשי ואת ה8800 בתור יעודי לפיזיקה, השאלה היא איך אני עושה זאת עם לוח אם של אסוס דגם P5K - PRO? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by heilper,

הכרטיס 3DBLASTER של קריאטייב עם 32 מ"ב DDR ן 4 צינורות עיבוד כיאה ל GF2 GTS עולה בפלונטר 327 ש"ח מה דעתכם? שווה עוגיה?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  11. מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  12. שלום , אני קונה מחשב חדש ובמסגרת התקציב שלי אני ייקנה את אחד משני הכרטיסיי מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9800GT 512MB DDR3 גירסת OC מחיר: ¤690.00 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 מחיר: ¤750.00 מחיריי הכרטיסים דיי דומה , ע"פ התיעצות עם חברים נאמר לי ש 9800 עדיף בגלל שהוא מבוסס nVIDIA ויש לו תמיכה טובה יותר בדרייברים ובמשחקים. אך מצד שני , בקריאה בפורום קראתי ש 4850 חזק יותר מבחינת ביצועים . המסך מחשב שי הוא 24'' ולכן יידרוש כרטיס מסך חזק ע"מ להפעיל משחקים ברזולוציה הטיבעית. אשמח עם תעזרו לי להחליט מבין שתיים . תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  13. זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  14. אולי טיפה הרבה הגזמתי בכותרת.. אבל בכל זאת אני משדרג את המחשב שלי.. אני גם "תקוע" רק עם תמיכה בAGP עקב לוח האם - P4PE שיש לי... יש לי מעבד 2.4GHZ ו512 מגה זיכרון...... הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני משדרג מ RADEON 9700 PRO לכרטיס 6800GS... האם אני ארגיש הבדל? או חייב לשדרג גם את הרכיבים האחרים בשביל להרגיש הבדל ממשי........ זהו כרטיס של אזור ה1000 שקל ולכן הוא טוב לי וחוסך לי שידרוגים עצומים.. השאלה איזה עוד כרטיסי AGP אפשר לקנות? אני צריך שתעזרו לי לאסוף את כל דגמי הAGP שהם ברמה של 6800GS ומעלה... ואז אני אחליט מה לקנות תודה מראש על העזרה אריאל

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by haKo$,

שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by snoopdogg,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=41926 אני אנסה את זה שאגיע הביתה ;D

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by dhdhdghd,

ומ הערך הזה נותן לי ? 256 BIT מול 512 ?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by ofird,

נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?! זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים. נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק... הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה... הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by yoniby,

שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by H.I.V,

יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by rafi2828,

עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  25. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים