עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למישהו יש מידע מתי צפי הגעה של גירסאות אלו<<<???

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  2. טוב, אז ככה... היום קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס R9600P. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI - קאטאליסט 3.6 . מיד לאחר שהתקנתי את הדרייברים, נכנסתי למשחק Enter The Matrix ו- NFSHP2 .... בשני המשחקים, לאחר מס' שניות של משחק, המחשב נתקע ורק ריסט חילץ אותי מהמצב המעצבן הזה... זה קרה שוב ושוב...... וכל הזמן לאחר שאני עושה ריסט ועולה הווינדואוז, מופיעה ההודעה הבאה: http://briefcase.walla.co.il/data/e/l/i/b/s/8/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302152321346746/200307292003088829/Error.JPG לפי מה שהבנתי מההודעה, הבעיה היא בדרייברים... איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by omertgm,

שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Mr-Snow,

שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  6. Started by HydroIT,

אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?

7. Started by Vivaldi,

אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  8. קישורים או כל דבר. תודה!

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

10. ערב טוב אני כרגע בשלב בניית מפרט , המפרט והדרישות נמצאים בפורום מפרטים ולא אכנס לזה כרגע השאלה שלי יותר כללית . באופן עקרוני מה יותר חזק : 1. כרטיס בודד HD 3870 512MB ( עלות לדוגמא 680 שקל ) 2. שני כרטיסי מסך במערך קרוס פייר HD 3650 512MB ( לצורך העניין על לוח P45 - או אסוס P5Q או EP45-DS3L ( יש מצב גם לDS4 משתדל שלא ) ) עלות 310*2 = 620 אשמח אם תסבירו לי גם למה החלטתם מה שהחלטתם ואיפה זה יבוא בעיקר לידי ביטוי , לי חשוב יכולת עבודה מסך + טלויזיה / LCD בשאיפה HD1080P לא בעניין משחקים אבל השאלה היא באמת כללית אז התיחסות לכך גם מעניינת אותי בתודה מראש עפר.

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  11. מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. הבאתי מסך 22 והשולחן עבודה גדול יותר מהמסך ראיתי פעם בדרייברים שהיו אפשרויות להגדיל ולהקטין את המסך .. ניסיתי לשנות רזולוציות זה לא עזר .. יש מה לעשות ? ? ? ?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by itzikd,

ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  14. Started by yvkr,

ברשותי מסך LG 775FT. התצוגה על המסך לא ממוקדת (קצת מטושטשת) ולא הצלחתי לתקן זאת(גם בעזרת ה-OSD וגם בעזרת בעזרת מאפייני התצוגה). כיצד ניתן לשלוט ברמת המיקוד של המסך (בהנחה ששינוי בהירות וחדות בעזרת כפתורי המסך עצמו לא משפרים את הבעייה) yvkr

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by ezx,

יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?

• 16 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

בחודש הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, וזה המפרט שלו. אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך לרכוש. יש לי מסך CRT 17 של PHILIPS 107T, בעוד חצי שנה+(יותר לכיוון שנה אפילו) אני מתכנן לרכוש 24 אינצ'. חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Nvidia 8600GT Nvidia 9600GT OC Ati 4850 אני לא גיימר כבד אבל אני אשמח לשחק בזמן הפנוי שלי במשחקים כבדים ועל הרזולוציה נורמאלית ועם כל הפילטרים.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by rofben,

המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by ohad,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל יש לי כמה אפשרויות והם: samsung LG mag אני רוצה שתמליצו לי מה הכי טובה ומה המסך הטוב ביותר שלה כלפיי 17 אינץ ועים מחיר טוב במקום טוב לקנות באינטרנט וכו.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. Started by o_O,

אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by eliasfen,

בדקתי 3DMARK2003 את כרטיס מסך ללא פילטרים ברזולוציה 768 * 1024 איך הניקוד הזה?

22. Started by evy,

שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by dragon772,

אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?

• 16 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by DeshDesh,

איזה כרטיס משתווה ואף יותר? ולמה לעזעזל ATI הפכה פתאום כל כך לא פופולרית? אשמח אם תפנו אותי לאחד מכאן http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=54&ParentID=0 תודה

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by bennnn,

רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.