כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי E8200 עם OC ל3.24GHZ. לא הצלחתי לעלות מעל זה. ספק הכח שלי הוא modu 82+ 425W אני משחק ברזולוציה 1680x1280(מסך סמסונג 2243BW). אם אקנה את ה6950 האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק ולא אנצל את היכולות שלו? אם כן, אולי שווה לי ללכת כבר על ה6850 שהוא הרבה יותר זול. אודה על תגובתכם.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
צריך עזרה כרטיס מסך GALAXY 7900GT ציון בסתוק בלי פילתרים ב3DMARK05 6941 . אני יודעה שהוא צריך לתת הרבה יותר , הייתי רוצה לדעת מה מקביל אותו כי מסרתי לחנות לבדיקה בדקו אמרו כרטיס תקין מפרט:pentium 4 3000ghz 2mb 1024 ram samsung ספק 650W טוב לא גנרי לוח: gigabyte PCI-x chipset Intel
-
- 18 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תראו בלינק המצורף את R9700 (לא פרו) של החברה הזו במחיר הכי נוח שראיתי עד עכשיו, השאלה אם מישהו מכיר אותם ואת האיכות מוצרים http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1697 נ.ב באתר החברה משום מה אין לה כרטיסים של RADEON מאף סוג אלא רק NVIDIA - מוזר !!!
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תקציב: 350 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המא…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
- 2 followers
-
-
האם מעבדי הCUDA מסייעים למעבד גם כשהמסך מחובר דרך חיבורי האון בורד (או יותר נכון, און צ'יפ)?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב CALL OF DUTY 2 בשלב התחלתי של המשחק בו מתחיל הקרב האמיתי אחרי האימונים המחשב נתקע ! אני רוצה לעלות על מקור הבעייה כ.מסך/דרייבר/או המשחק עצמו איך אוכל לבדוק זאת ? 1. האם אתם מכירים תופעה כזאת ב CALL OF DUTY 2 ??? 2. האם יש כלי מסוים שבודק את הביצועים של כ.המסך ויכול לעלות למה המחשב קופץ ? (המחשב חדש לגמרי ואחרי פורמט ) כ. המסך שלי הוא 1950 PRO של POWER COLOR תודה מראש גיא
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שקופיות מתוך מצגת של MSI מאשרות את מה שכבר ידענו - כל דור ה-Radeon 300 יהיה למעשה שיפור ושינוי אדרת קל לדגמים שאנחנו מכירים כיום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-radeon-300-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
נראה שמשעמם להם שם ב ATI והם פשוט מתחילים להפציץ את השוק בכרטיסי מסך .....יצאתי משוגע. הדגמים שאמורים להגיע: http://www.vr-zone.com/?i=2668&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2666&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2678&s=1
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הבאתי מסך 22 והשולחן עבודה גדול יותר מהמסך ראיתי פעם בדרייברים שהיו אפשרויות להגדיל ולהקטין את המסך .. ניסיתי לשנות רזולוציות זה לא עזר .. יש מה לעשות ? ? ? ?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 775FT. התצוגה על המסך לא ממוקדת (קצת מטושטשת) ולא הצלחתי לתקן זאת(גם בעזרת ה-OSD וגם בעזרת בעזרת מאפייני התצוגה). כיצד ניתן לשלוט ברמת המיקוד של המסך (בהנחה ששינוי בהירות וחדות בעזרת כפתורי המסך עצמו לא משפרים את הבעייה) yvkr
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.
-
- 16 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-