כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהנושא נטחן בעבר ובהווה אבל לא כל ההמלצות זהות ותמיד עדיף לשאול... המפרט שלי הוא 2GB זיכרון, Q6600, ספק TR2-550 של THERMALTAKE, לוח אם GA-P35-DS3(גרסה 2) של GIGABYTE, מארז ThermalTake Bach VX, ומסך 226BW של SAMSUNG. בהתחלה חשבתי על ה-4870 כי בגדול אני מוכן להשקיע אבל ראיתי שמה שכן בטוח זה שהדעות כאן נגד הכרטיס הזה ל-22" ובנוסף לספק שלי רק 70% יעילות אז אני לא יודע אם יעמוד בזה. כאן מתחילה ההתלבטות, בגדול הכי חשוב לי זה ביצועים ושקט. אני מחפש כרטיס עם קירור מצויין ושקט. ראיתי שמציעים כאן את 4850 בכמה גרסאות או את ה-9800GTX אני חושב אבל מה עדיף לי? דרך אגב, בגדול הכרטיס לא מיועד ל-OC בהתחלה אבל ברגע שהוא יאבד קצת כוח אחרי חצי שנה או שנה (בתקווה לא פחות) אני כן אעש…
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי כרטיסי מסך שאני רוצה לרכוש במסגרת מחשב חדש הראשון הוא GIGABYTE 250GTS 1024MB השני אותו כרטיס רק 240GTS השלישי הוא להמתין שייצא כרטיס 450GTX - האם כדאי בכלל להמתין? מתי הוא אמור לצאת? השימוש של הכרטיס הוא למשחקים פה ושם כגון GTA FIFA NBA NFS וכד' , ממש לא גיימר אלא מדי פעם לשחק וחשוב שהכרטיס יהיה סביר לשימוש במשך ה 3 שנים הקרובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי E8200 עם OC ל3.24GHZ. לא הצלחתי לעלות מעל זה. ספק הכח שלי הוא modu 82+ 425W אני משחק ברזולוציה 1680x1280(מסך סמסונג 2243BW). אם אקנה את ה6950 האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק ולא אנצל את היכולות שלו? אם כן, אולי שווה לי ללכת כבר על ה6850 שהוא הרבה יותר זול. אודה על תגובתכם.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך gtx 680 gigabyte הם הוא יעבוד לי עם המפרט שלי: System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Rom Drive : HIDKR Z0X2Z8D2 SCSI CdRom Device > Monitor Type : DELL U3011 - 30 inches > Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter &…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב, אני צריך כרטיס מסך לצפייה בסרטי בלוריי, לשחק משקים באיכות הכי גבוהה. כרטיסי המסך שחשבתי עליהם הם: כרטיסי מסך GIGABYTE - HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire - HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס י מסך Sapphire - HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מה לדעתך הכי משתלם לקנות, ואם יש כרטיס מסך אחר שיכול לשמש בסביבות המחירים האלו בבקשה תרשמו... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה באוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא SAPPHIRE HD4870 X2 הקירור הוא Accelero XTREME 4870X2. טמפרטורות באיידל 37-40 ובעומס 48-54. הקלוקים הרגילים לכרטיס הם 750 ל GPU ו 900 ל MEMORY כשאני מנסה להעלות קלוקים דרך ה CATALYST אני מקבל ארקטפיקטים בווינדוס, אני צריך עזרה והכוונה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לעשות אוברקלוק יציב ואולי להעלות קצת מתחים אם צריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל, והוא שוקל לשדרג כרטיס מסך. הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הוא HD 4850(לא להתחיל לפתוח את זה, זה לא קריטי), אך האם הכרטיס הזה לא יוגבל ע"י המעבד? כמו כן, הוא לא יכול לעשות OC למעבד עקב הלוח אם שיש לו. במידה והוא כן יוגבל מה הכרטיס מסך הכי טוב שניתן לקחת בתקציב? אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להביא איזה benchmark שיחזק את טענותיו, כיוון שעפ"י חיפושים בפורום קיבלתי את ההרגשה שהרבה אנשים די מנחשים את הרף המקסימלי, ואין לכך יותר מדי ראיות תומכות לכאן או לכאן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחרונה המשחקים שלי מאוד איטיים,משחקים כמו CRYSIS ,CALL OF DUTY WAW מורצים לי על 15 FPS אי אפשר פשוט לשחק ויש לי מחשב מאוד חזק WIN 7 מעבד I5 -750 כרטיס מסך 3D HD5770 2GB ממה זה יכול להיות זה לא היה ככה מקודם
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ביקשו ממני לשפר מחשב שמשמש בעיקר לצפיה בתמונות וסרטי HD על מסך 24 ראיתי שהוא משתמש בכרטיס מסך O/B ציפסט 41/43 המעבד די חלש ומקרין בקושי סרטי 1080P אבל מסתדר טוב עם 720P אני מעוניין להתקין כרטיס מסך HD 5550 או HD5450 האם הכרטיסים מתאימים ויוכלו לשפר את התצוגה של 1080P ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ההפרשי בכסף לא כאלה רציניים אז לא מפריע לי מה עדיף לי לגיימינג בינוני יצא עכשיו ה- 550Ti ואני לא יודע אם כדאי אותו כי יש לו 192BIT רק והאחרים יותר טובים או פחות השתגעתי כבר תנו לי את הדעות האובייקטיביות שלכם כל הכרטיסים הם בגרסת ה- 1GB בעיקרון לא כזה קריטי אבל התקציב עד 950 ש"ח עדיף מ- KSP רק משם אני קונה תודה ~
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב האם אפשר להשתמש ב CrossfireX - ב 2 כרטיסי מסך HD6950 ו HD6970 ? או שמוכרח שיהיה 2 כרטיסים מאותו דגם בדיוק
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Gainward GeForce 6800GS 256m האם הכרטיס מסך הזה יותר טוב מ x800gto 256m ? אני צריך למחשב p4 2.4 gigabyte ga-8sg800 512m איזה כרטיס מבין ה 2 יותר כדאי לקנות בשביל המחשב שלי בהתחשב בזה שזה AGP שלא יחזיק יותר מ שנתיים תודה.
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?
-
- 17 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ומה בדיוק הפילטר הזה תורם לחווית המשחק / גורע ממנה? כמה הוא מעמיס על הכרטיס והמחשב?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-