כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לו 4MS. קניתי מחשב AMD 3000 עם 6600GT. האם שווה להשקיע במסך הנ"ל ? דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
התקציב 1000 ש"ח, המטרה היא למצוא את הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה. אשמח גם לצירוף לינק או שם החנות ממנה בדקתם תמחיר.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגהבייט GTX560Ti אבל בגלל קריסות אני אחליף אותו באחריות. האפשרויות הן: או אותו כרטיס חדש, או את הכרטיס השני שבוכתרת מה עדיף? תודה!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מה שהבנתי מפו הוא נכון, ואם לא אז תתקנו אותי בבקשה. vertex shader הוא מעבד גרפי, המשמש לייצרת אפקטים מיוחדים בסביבה תלת-ממדית, ע"י ביצוע פעולות מתמטיות על קודקודים (vertex), שמרכיבים כל חפץ בסביבה תלת-ממדית. לפני שכרטיסי המסך תמכו ב-DirectX 8.0, אפקטי הצל היו יותר מדי מורכבים ומסובכים להוצאה לפועל במשחקים, אך זה השתנה כשכרטיסי המסך התחילו לתמוך ב-DirectX 9.0. כיום מפתחי משחקים משתמשים ב-vertex shader ע"מ להפיח אשיות בדמויות שלהם, במשחקים תלת-ממדיים. (מקווה שלא עשיתי סלט גדול מידי :s05:)
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי חבר עם כרטיס מסך נבידה 7100 ולא מצליח להעלאות את משחק gta iv הורדנו דרייבר מהאתר של נבידה ועדיין העסקק לא זז נשמח לעזרה תודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המובנה לאחד שיריץ FHD ויוכל לערוך תכנים כאלה תקציב: עד 300 ש"ח מפרט נוכחי: יש ברשותי מחשב דיי מוזר, אני חושב שמדובר על לוח אם נסיוני של AMD שמיוצר לבחינות אני לא יודע מה הדגם שלו, אבל זה מה שאברסט נותן: CPU Type Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-62, 2100 MHz (10.5 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset AMD M690, AMD Hammer System Memory 896 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter ATI Radeon X1200 Series (320 MB) הכרטיס מסך מובנה על הלוח, וגם הזיכרון לא מגיע בסלוטים רגילים, אלא כמו של מחשב נייד (לוח מוזר כבר אמרתי) מעבר לזה יש ספק 400 ART של HEC חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/7998 ה…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שללום המליצו לי לשדרג ל650 GTX (תוך אמירה שהמערכת חלשה) הייתי מעוניין לעזרה לבקשה חשובה מכיוון שאני לא מבין גדול ויש כל כך הרבה סוגי וסדרות של אותו כרטיס מסך האם מישהו יכול לתת לי כיוון שיעזור לי לבחור?! ושאלה: האם יש הבדל בין 2 GB ל1GB מבחינת תקציב: הוא עומד על 600 ויכול לחרוג בערך ב50
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שאני מזיז את חלון של הווינווס או שאני רואה סרט מתחיל להופיע לי ריבועים כאלה: http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg מזה ואיך אני מסדר את זה? קניתי את הכרטיס לפני חודש
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-