עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spider272,

שלום לכל הפורום מחפש כרטיס מסך שיריץ את כל המישחקים שהולכים לצאת ושיצאו GTA..באטלפילד..וכו'' רוזולוצייה 1440X900 מפרט: e7500 @3.30ghz enermax naxn 550w ep45-ud3lr 2x2GB ocz platinum 1066mhz כרטיס נוכחי:4850 HDMI תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by who_Cares,

אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by Yamabushi,

8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  4. היי, שמתי לב שכשאני גולש בכרום, הטמפ' של הכרטיס עולה בצורה די מפתיעה מ42~43 מעלות ל50 (ושם הוא נתקע) בעלייה די חדה יש לומר. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  5. 1. מחיר נמוך ככל האפשר 2. לא משתמש בזיכרון המחשב. 3. DVI 4. עדיף 256M 5. עדיף DDR2 אולי זה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2219 תודה מראש, TMP

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  6. צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  7. שלום, להלן המפרט Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM כרגע אני ממש ממש ממש רוצה לשחק The Witcher 2 ואחריו כנראה Deus Ex: Human Revolution. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ את שתי המשחקים הנ"ל בתקציב של עד 600 ש"ח. כמו כן אשמח אם תציינו האם יהיה צורך להחליף ספק כוח (אם כן לכמה וואט) על מנת להחזיק את כל המערכת. לגבי הרזולוציה, כרגע אני מתלבט בין מסך של דל 23" למסך של דל 24". שניהם כמובן באים ברזולוציה של 1920X1080. עדיפות כמובן לרזולוציה מקסימאלית אך לא חובה. עדיפות לחנויות במרכז הארץ (ת"א-ר"ג). תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by Wolfinix,

האים מישהו שמע על מבצעים טובים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  9. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

ואם יש השוואות בינהם?...

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  11. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by GazzA,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס 7800 GTX ואני לא יודע בדיוק מה הולך עכשיו אם יש דברים יותר חדשים או דברים יותר טובים אז אני צריך שתעזרו לי בהחלטה בערך במחיר 3000 שקל תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by slrr,

אם יש לי מחשב ב-SLI אז זה אומר שיש לי 4 יציאות למסכים אני יכול לחבר 4 מסכים ואכשהו אני יראה בכולם??? אם לא אז באסה לי.. אבל נגיד שכן..: אז בעזרת תוכנה אני יכול לראות 4 דסקטופים שונים?? נגיד שכן : אז אני יכול לקנות את המפצל הזה שאפשר לחבר כמה מקלדות ועכברים ובעצם יהו לי 4 מחשבים על מוח אחד??? אני יודע שכל זה קיים השאלה אם זה יעבוד על מערך SLI רגיל של נגיד GTX275-X2...??

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  14. לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by CMuf,

שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  16. איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?

17. Started by ZenMaster,

חברה אני מחפש כרטיס טוב בתקציב של עד 500 ש"ח אלה הכרטיסים שהמליצו לי עליהם, אם אילו האופציות מה יותר כדאי ? ואם יש יותר טובים בבקשה לעזור.

• 22 תגובות
    • 953 צפיות
  18. אהלן, יום ראשון כנראה אזמין, ואם יהייה במלאי אז אולי אתחדש, בHD4850. אז יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. האם הוא מתאים ללוח שלי: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1181&modelmenu=1 ואם כן, הוא לא יוגבל על ידיו? 2.התקציב שלי הוא 900 ובחרתי בכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499 מה אתם אומרים על הבחירה שלי? הייתם לוקחים משהו אחר?(קחו בחשבון שחשוב לי השקט) ובבקשה לא להציע לי את ה9800GTX+ של twintech דגם הXXT שאין עליו שום בנצ'מרקים וגם אם הוא "טוב יותר" מ4850 אני לא אחד שעושה חשבון ל3 FPS לפה או לשם. 3.לגבי הקירור של הכרטיס שבחרתי, הוא דוחף אויר כלפי המעבד הגרפי או מוציא אויר?למה אני שואל? כי כרגע יש לי מאוורר מתחת ל…

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by roma,

שלום רב! השאלה, כמו בכותרת. בדקתי באתר של AMD ומצאתי הרבה רזולוציות גבוהות יותר שהכ"מ תומך בהן אבל לא את הרזולוצייה הספציפית הזאת.. מישהו יודע? רומן.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת לגבי כרטיסי מסך האם כדאי לי לקנות את אחד מהכרטיסים הללו 8800GT או GTS?מי מביניהם עדיף? ואני מעוניין בכרטיס שאיתו אני אצליח להריץ משחקים בסדר גודל של CRYSIS בצורה טובה(על HIGH) ואולי על V HIGH אם יתאפשר. האם שני הכרטיסים האלו מריצים את CRYSIS על HIGH לפחות בצורה טובה?ועל VERY HIGH איך ההרצה שלהם? והאם הם יתמכו גם במשחקים שיצאו בעוד כמה שנים כשכבר הסידרה 9 תיהיה בשוק? תודה

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

23. Started by rosesr,

זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש שקיבלתי מתנה עם כרטיס מסך די חלש אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים כבדים מפרט: מעבד e7400 לוח אם : אינטל q43 זיכרון: 4 ג'יגה ספק: 320 ג'נרי מסך 19 lcd מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=740895 נראה לי המנהל שם קיבל סמפל ראשוני של הכרטיס וקרואים לו GF FX 6500 ULTRA 2 MEGA לא יודע מה זה המגה הזה

• 12 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים