כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיסים האלה ומה ההבדלים ביניהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3092 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה והבעיה שהמאוורר שלו קצת נתקע בהפעלה וכעבור דקה מהפעלה הוא מתחיל להסתובב וגם כן בסיבובים נמוכים. רציתי להוריד אותו ,לפרק,כדי לשמן,אבל יש בעייה לפרק בגלל הברגים שיש להם צורה כזאת שאי אפשר להוריד. טוב לא עקרוני, מה שכן ,שימנתי אותו עם החדרה עדינה של שמן על גבי להב הסכין ועדיין הסיבובים לא מרחיקים לכת. מישהו יודע מה לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מסך HG 2801 Full HD לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2 [המחשב נקנה לפני שנה סה"כ] זיכרון פנימי 2GB מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 2000 MHz 3800+ אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לרזולוציה של המסך..שיהיה בעיקר למשחקים,ועל הדרך,יוכל להפעיל סרטי Full HD תקציב 1000-1200 גג. ספק כוח: hec 400 trtf תודה=]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע עם מסך 15 אינץ (אני פשוט מת על הגודל הזה) של חברת PROVIEW רזולוציה מקסימלית.. 1024x768x32x70 1152x864x32x60 32 = סיביות 60\70 = קצב ריענון אני חושב שהדגם של המסך זה PX-561 כרטיס מסך ג'יפורס4 - אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת CHAINTECH מה יותר קריטי ? מה עדיף להחליף ? כי הבנתי שג'יפורס4 MX אלה ממש כרטיסים על הפנים (חרם, קניתי את הכרטיס הזה לפני פחות מחצי שנה..) דרך אגב הלוח שלי תומך רק עד AGP X4 אז מה עדיף ? כי אמרו לי שכרטיסי ה FX 5200 גם לא מראים תוצאות טובות במיוחד, וה 5600 ממש יקרים קיצר מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את אלה מה עם זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3275 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, מה נשמע? כרטיס המסך שלי מת. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של 500-600 ש"ח. קצת גמיש במחיר, אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד קצת אז אפשרי. למטה מופיע המפרט שיש לי, האמת שאני לא סגור על הזיכרון - יש לי 4GB אבל אני לא בטוח ב100% שזה סוג הזיכרון שקניתי (המחשב מתחילת 2009). אני מניח שזה צוואר בקבוק, לא? אני משתמש למשחקים על מסך 17" אבל ייתכן ובעתיד אשדרג ל22" או משהו כזה. איזה משחקים ?- כל החדשים. בעיקר משחקי יריות (Prototype 2, Max Payne 3 , ,Resident Evi, Call.of.Duty.Modern.Warfare.3 וכו'.) כעיקרון מעדיף כרטיסים של NVIDIA. ראיתי שיש כרטיסים עם הרבה זיכון (2GB למשל) שהם זולים יותר מאשר כרטיסים עם פחות זיכרון אבל עם יותר DDR. מה עדיף? יותר זיכרון או יותר DDR? כל מקרה זה המפר…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
WinFast PX360 TD GEFORCE 5750 PCIE 256 BIT 128 MB DDR1 או RADEON X1050 128 BIT 128 MB DDR2 או GEFORCE FX6200TC 64 BIT או X550 128BIT אני גם מבקש לדעת אם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מהכי חזק להכי חלש תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 1500 והמחשב שלו לא כ"כ חזק יש לו כרגע גי פורס 2 mx 400 עם 64 זיכרון ו-128 sdrm עכשיו הוא רוצה לשדרג, רציתי לדעת עם מה שהוא יקנה ישפר לו משהו כי אני רוצה לעזור לו ואני לא יודע. הוא רוצה להויסף עוד 128 זיכרון,וכרטיס סמך במקום הנוכחי אז אני מתלבט אם להגיד לו לקנות Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card או את אותו אחד רק SE ועם 128 sdrm!! אני יודע שה-se גרוע אז אני כמעט בטוח שעדיף את הראשון.... מה דעתכם???? הוא לא משחק במשחקים כבדים,פיפא וכאלה... נ.ב יש לו AGP X4 רק,אז אם זה 8x אין סיבה שזה לא יעבוד לו יותר טוב מהכרטיס השני נכון??? אני יודע שלא אבל רק לדעת ב-100 אחוז...
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית: האם לעשות HYBRID CF כלומר שילוב של כרטיס מסך מובנה+כ"מ חיצוני חלש יחסית וזול או כרטיס מסך חזק יותר בתוספת של 100 ש"ח. שילוב של HD3450 וHD3200 ב190 ש"ח. או 4650 ב370 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באיזה אתר, שהכרטיס הגרפי שיהיה בPS3 (RSX 'Reality Synthesizer') יותר חזק משני GF6800U נראה לי קצת מוזר זה באמת נכון?
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-