עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by omd,

הגיע אתמול ..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by ktbnus,

לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by shahar0592,

אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by Idan_S,

אז ככה, קונים לי מחשב מבוסס Amd 3000+ Venice עליו אין צורך לפרט בנוסף אני קונה מסך LCD דק 17" , חושב 8ms ופרטים טובים של ניגודיות ובהירות וכו' עכשיו הלכתי לחנות, ראיתי שני דגמים: 1. Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS שזה מסך דק 17 אינצ' עם ניגודיות של 1:700 בהירות 300 ו8ms בלי DVI ועם רמקולים 2. LG 1750hq מסך דק 17 אינץ' ניגודיות 1:500 בהירות 250 ו8ms עם DVI ובלי רמקולים 3. ראיתי עוד כמה מסכים גם של Viewsonic vp171 ואת LG 1780q אבל הם סתם יקרים כרגע... 4. גם ראיתי איזה מסך של proview וגם של cmv אבל לא יודע מה לגבי החברות האלה ההתלבטות למשל בין הliteon לבין הLG היא: 1. liteon חברה פחות מוכרת בתחום המסכים מLG ואין למסך DVI לעומת הLG 2. לLITEON יש פרטים הרבה יותר טובים מבחינת בה…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  7. אני מחפש המלצה לכרטיס שיעלה מקסימום 500 ש"ח (אם אפשר בפחות, עדיף). המחשב מכיל מעבד PENTIUM D של 3.2GHz, עם לוח שתומך ב PCI EXPRESS 1. המסך הוא LCD 19" ברזולוציה של 1280 על 1024. מחפש להריץ משחקים ברמה של FALLOUT 3 בצורה מכובדת כמה שניתן בהתחשב במגבלות.

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by idodos,

האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי התלבטות לגבי שני כרטיסי מסך אלה הנוכחי שמותקן במחשבי: LEADTEK 7600GS EXTREME 256 DDR3 חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל: ASUS RADEON HD3650 512 DDR2 [glow=red,2,300]בבקשה ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי שני כרטיסי אלה משום שנותנים לי את הכרטיס השני במתנה והשאלה שלי היא האם כדאי להחליפו עם הנוכחי? השימושים שלי אך ממש....כלום...אינטרנט וזהו...תנו לי את דעתכם בבקשה[/glow]

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  13. זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  14. במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by ilil,

מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  16. שאני מדליק את המחשב לא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמים אני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טוב מישו יודע על מה מדובר זה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגלית http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  17. היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by snail100,

שלום רב לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך לא חזק במיוחד שיתאים לתצוגה בינונית של משחקים בסביבות 300 ש"ח. כדוגמא המחשב שלי מריץ bioshock עם ati1900 ונשמע כמו טרקטור אוזבקי והמסך מקרטע ואני רוצה שהמשחק ירוץ חלק. המפרט של המחשב שלי הוא: 1. amd athlon 64x2 dual 2700mhz 95W 2mb am2 2.gigabyte ga ma74gm s2h amd 740g 3. זיכון פנימי של 2*2 ג'יגה 800mhz 4. מסך 20 אינטש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  19. עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by levimadman,

שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by itay-s,

מי מבין השניים יותר טוב 6800GT 256MB או X800XL 256MB אני שובר תראש! תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by alexrta,

אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

דיונים חדשים בפורומים