עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lee Jun Fan,

היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

אני מעונין לקנות אחד מדגמי ה400 השאלה שלי איך היתם משווים את גרסת ה200 ל400

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש שיכול להריץ משחקים כגון GTA IV COD-BO ואנריל. המערכת ישנה וכרגע אין לי תקציב או רצון לשדרגה. אני סטונדט והיא מבצעת נאמנה את הדרוש לי. הרצון להחליף כרטיס מסך הוא בשביל להעביר את הזמן בין חרישה לחרישה. המערכת עצמה נבנתה לפני כ - 5 שנים וכוללת רכיבים שבתקופתם היו יחסית בטופ. מפרט המערכת הוא: מעבד: D930 אינטל לוח אם: ASUS p5wd2 e-premium זכרונות: OCZ 2G DDR 667MHZ GOLD preformance תזמונים: 4-4-4-12 תודות לעוזרים מ"ע windows 7

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?

5. Started by avidan28,

מה דעתכם על רכישה של כרטיס 8600 בשביל היציאה HDMI. באופן כללי כמאיץ הוא שווה משהו??.מצאתי את שני אלה בנועה וב FOX.אשמח לקבל דעות. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=235

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  7. האם מתכוננים כרטיסים כאלה בעתיד הקרוב? (לידע כללי) החברות חושבות שהן בים, נסחפו לחלוטין עם ה10.5 אינץ' אורך לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  8. שלום, אני משחק ב CALL OF DUTY 2 בשלב התחלתי של המשחק בו מתחיל הקרב האמיתי אחרי האימונים המחשב נתקע ! אני רוצה לעלות על מקור הבעייה כ.מסך/דרייבר/או המשחק עצמו איך אוכל לבדוק זאת ? 1. האם אתם מכירים תופעה כזאת ב CALL OF DUTY 2 ??? 2. האם יש כלי מסוים שבודק את הביצועים של כ.המסך ויכול לעלות למה המחשב קופץ ? (המחשב חדש לגמרי ואחרי פורמט ) כ. המסך שלי הוא 1950 PRO של POWER COLOR תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by Dragon Lord,

Quadro FX 1500 256 MB GDDR3 ATI 1950 pro 512 MB GDDR3 ATI 1950 XTX 512 MB GDDR4 כמה שאלות: האם ההבדל בין GDDR3 ל - GDDR4 משמעותי ושווה הפרש של למעלה מאלף ש"ח אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות לדעתכם של הכרטיסים הנ"ל, ואם יש הערות ספציפיות - יתקבלו

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  10. יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?

• 16 תגובות
    • 910 צפיות
  11. קיבלתי את המחשב החדש, קצת אוברקלוק בשביל ההתחלה core 2 @3GHz 8600GT@800Mhz:GPU 1580mhz:mem ללא ארטיפקטים , בהמשך נשאף להגיע ל15K [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  12. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

13. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by NightElf,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כ. מסך ואני דיי מסתבך, יש הרבה סוגים סביב 750 ש"ח ובבנצ'מרקים אין את רובם. אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת כרטיס. ההתלבטות היא בין. fx6600GT gigabyte, fx7600gs gigabyte, px6800 leadtec בקיצור מה שמופיע בלינק הזה... http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68806=112649&DB68813=128824 לחלק יש יותר PIPELINES ולחלק מעבד מהיר יותר... ולחלק לא ידוע מה מהירות העיבוד כך שהעסק נהיה יותר מסובך. בעתיד, אני אולי יעשה אוברקלוקינג תוכנתי... תודה מראש.

15. Started by ciauai,

מה עדיף למשחקים על ברוזולציה 1024*1280 שלפי מה שהבנתי זה למסכי LCD הSapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E או ה Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Azmodan,

עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by badmama,

לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.

• 18 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by inspire2006,

בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  19. אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by sahargt,

הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??

• 16 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by shevah,

היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by CroCoDile,

בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  24. איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32

• 16 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים