כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הם לא עושים את זה הרבה אבל הנה http://www.matrox.com/graphics/en/press/releases/2008/corpo/mseries/
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה עדיף ? בהנחה שהE8400 שלי ללא אוברקלוק , מה יתן לי לשחק משחקים על הגדרות גבוהות יותר , אם אשדרג את ה4870 ל5870 או את המעבד לI5/I7/QUAD
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV300&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 1580 :o
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים! אז ככה רכשתי כרטיס מסך חדש כמו שצויין למעלה ה 6950 2GB פתחתי אותו ל 6970 והוא מיועד להחליף את ה 460GTX 1GB שלי. עכשיו מה שעלה בראשי הוא, יש לי לוח אם P55 UD3 זהו לא לוח תומך CF או SLI אבל יש לו סלוט נוסף שהוא PCI X4 וחשבתי לשים שם את ה 460 שישמש ככרטיס פיזיקה. עכשיו השאלות שלי האם זה משתלם האם זה ישפר ביצועים?? מה אני צריך לעשות בכדי להפוך את ה 460 לאחראי על הפיזקיה? איזה דרייברים צריך? המערכת שלי היא: מארז: כולר מאסטר 830 עם 6 מאווררים איכותיים (מסודר כמו שצריך סירדור אוויר טוב) ספק כוח: אנימרקס 620W לוח אם: ג'יגה בייט P55 UD3 זיכרון: G.SKILL 8GB 1333MHZ מעבד: i5 760 עם 2.8 MHZ עבר OC ל 3.8 עם קירור סטוק עומד על 45-50 מעלות במנוחה ו 70-73 …
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ma aaevdel bein Unreal Engine 3.0 Build 4604 le Unreal Engine 3.0 Engine Build 3706
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ומה בדיוק הפילטר הזה תורם לחווית המשחק / גורע ממנה? כמה הוא מעמיס על הכרטיס והמחשב?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ערב זך לכווולם.על הפרק רכישת מחשב חדש,כאשר אחת ההתלבטויות הינה כרטיס המסך,אשר אמור לשמש למשחקים,סרטים ואינטרנט.האם הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים מצדיקים הפרש מחירים של מעל 60%?בנוסף,מהו היצרן המוביל לגבי כל אחד מן השניים?dרך aגב,מישהו שם לב שמספרי הדגם דומים לאלו של מכוניות סאאב?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נראה מקורר בצורה עצבנית http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק יחסית לאחרונה -כ-ל- משחק שאני משחק נתקע לאחר מספר דקות של משחק זה קורה לי גם על משחקים שבעבר עבדו נהדר ואחלה עד שהמחשב נתקע המחשב עובד חלק ולא בצורה איטית המעבד שלי היה תמיד חם...בזמן שלא מאמץ הטמפרטורה שלו היא בסביבות 48 מעלות...פעם זה היה בסביבות 42 מעלות פירסמתי פה כי אולי זה קשור איכשהו למעבד פירמטתי והתקנתי הכל מחדש וזה לא עזר השאלה שלי היא : מה הבעיה???? למה נתקע לי המחשב רק בזמן משחק?? א נתוני המחשב: p4 2.8HT asus p4c800 deluxe kingstone 512mb ddr400 sapphire ati radeon 9600pro 250gb 7200rpm windows xp pro תודה לעוזרים, אני ממש מיואש אני מתחנן לעזרה :'(
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מבין ש-HD=High Definition , אבל מה הכוונה CP ? , פורמט חדש ?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שאלה קניתי INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בגלל גוף הקירור שאמור להיות מצויין. הוא בא עם אוברקלוק של 700MHz למעבד ו 1000MHz לזכרון. בלי עומס הטמפרטורה שלו 53. בעומס הוא מגיע ל-70. גם עם מארז פתוח. זה לא קצת גבוהה מידי? במיוחד עם גוף הקירור של AC. ולפני זה לא הייתה לי בעיה של איוורור למארז. בכרטיס הקודם הייתה ירידה של מעלה אחת בין מארז סגור לפתוח.
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מי מבין השניים יותר טוב 6800GT 256MB או X800XL 256MB אני שובר תראש! תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום פורום כרטיסי מסך ... בטח מי שהסתכל בכותרת ישר קפץ לו לראש לצעוק: "תקנה מחשב חדש כבר!" אז לא.. אני חייל ולוחם כך שאין לי יותר מדי זמן בשביל המחשב אבל בשביל הזמן שיש לי עליו אני רוצה להפיק את ההנאה המרבית. בקיצור אני רוצה לקנות כ.מ חדש עד 500 שקל (עדיפות לכמה שפחות כמובן ) בנוסף כרגע יש לי 6800 הגירסא הרגילה שזוחל לי בגלל זה אני רוצה להחליף. האפשרויות שמצאתי מתוך חיפוש כללי: HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 DVI AGP בKSP במחיר של 460 ש"ח SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 AGPX8 בנעה מחשבים במחיר של 500 שקל GECUBE HD2600PRO 512MB DDR3 AGPX8 בסקאי פיסי במחיר של 360 שקל Sapphire ATI Radeon X1650 PRO, 512mb DDR2, AGP, Retail בוולקם טכנוליגי ב 360 שקל nVIDIA GeForce 7600GS 512MB …
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המערכת הבאה: i5 4690 8g ram s12ii seasonic 520w gtx 560ti מסך- 1680x1050 התכנון שלי הוא להחליף מסך+ כ.מסך ראויים כאשר יצא דור הפסקל, כעת אני מעוניין בכרטיס שיספק אותי לתקופת המעבר הזו. ראיתי שאת ה-7870xt מוכרים באזור ה- 600 ש"ח ויש באפשרותי לקנות גם את ה-gtx 960 2g במחיר דומה. השאלה שלי היא האם יש העדפה מסויימת לאחד משני הכרטיסים הנ"ל? ושאלה נוספת, האם יש כרטיס אחר זול יותר שיספק אותי ברזולוציה הנ"ל? יש לציין, שאני מעוניין לשחק בכותרים החדשים על הגדרות גבוהות (black ops 3, the witcher 3 וכדו'). תודה.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-