כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקשיבו, במקום שאבא שלי עובד נותנים מתנות עכשיו והם נותנים מסךף בשם 740B של SAMSUNG. זו לא טעות, 740B , לא 730, אם זה היה 730 הייתי יודע, אבל זה 740B. לפי האתר של סמסונג שחיפשתי אני לא רואה שום הבדל בינו לבין ה730B, האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל? והאם המסך הזה טוב? שווה לקחת? תענו לי מהר בבקשה... אני לחוץ, אני חייב לדעת עד מחר. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שתומך בהאצת סרטי H264 HD הבורד שלי ישן, ותומך רק ב AGP 2.0 - 4X (להחליף בורד לא אופצייה כרגע) האם מישהו מכיר כרטיס מסך - עדיף ATI AVIVO כלומר X1300 או X1600 - שתומך ב-AGP 4X רצוי מאוד שיהייה קירור פסיבי - כי הוא נועד למחשב סלוני שקט, וגם שיתפוס רק סלוט אחד. ראיתי בכמה כרטיסים שכתוב: "an external bridge chip that supports AGP 4x and 8x interfaces" --- מה זה בדיוק EXTERNAL BRIDGE ? *אני לא משחק, אז ביצועי משחקים לא חשובים. רק תמיכה ב-HD ושיהיה מספיק חזק לשטויות של VISTA... תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום.. הפעלתי את הT.B, וVSYNC ונכנסתי למשחק GTA IV. הכל עבד טוב ויפה, אבל פתאום המשחק נתקע לי על 1FPS (הכל נתקע) ואז זה חוזר לעצמו שוב. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
geforce 2 GTS PRO או geforce 4 440 mx ? שניהם עם 64 מגה זכרון...
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=740895 נראה לי המנהל שם קיבל סמפל ראשוני של הכרטיס וקרואים לו GF FX 6500 ULTRA 2 MEGA לא יודע מה זה המגה הזה
-
איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי לפני כחודש כרטיס מסך ג'יפורס 6200 עם זיכרון 256 ראיתי את המדריך החדש של RAUL על כרטיסי מסך והג'יפורס 6200 מופיע עם זיכרון של 128 ומוגדר ככרטיס חלש למשחקים השאלה שלי: למה לא מופיע ה-6200 עם 256 זיכרון במדריך שלו? האם הכרטיס טוב עם 256 זיכרון? תודה רבה ושבת שלום!! ליאור
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אחרי חמש שנים עם הכרטיס מסך הזה אני שוקל להחליפו ל-RADEON R9 270X DUAL BOOST http://ksp.co.il/?uin=20611 המפרט שלי: ׁE8400ֲ@3800MHZ כבר 5 שנים ללא בעיות עם המהרה . P5E ASUS 8GB RAM HD4870 רזולוצית מסך 1650X1080 SSD120 בגדול, הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ואני מריץ משחקים ללא בעיה, לפעמים על רזולוציה גבוהה. הגיע ביושוק אינפיניטי פרק 2 וכשאני מכוון לרזולוציה גבוהה הוא מאבד טקסטורות, כנראה המשחק מוריד אוטומטית את הרזולוציה כדי שהמשחק ירוץ או בעיה אחרת. אני כבר לא גיימר, אני משחק פה ושם. חשבתי לשדרג, השאלה היא האם כדאי לשדרג לכרטיס הנ"ל והאם הפרש הביצועים יהיה משמעותי. מן הסתם המעבד שלי כבר לא בקטגוריה וברור שרצוי להחליפו כדי לאזן את המערכת, כרגע אין צורך הוא מספק אותי לצרכיי.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו. תודה.
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלם אנשים, הורדתי את התוכנה וראיתי שיש אפשרות לשחק עם מתח. עד כמה אפשר להעלות מתח בתוכנה ולא לשרוף ככרטיסים? בDEFAULT זה עומד על 1123MV. יש לי שני כרטיסים GTX 260 MAXCORE אחד מהם 65NM והשני 65. שניהם 216 SP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=41926 אני אנסה את זה שאגיע הביתה ;D
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל מיני מבחני השוואות בין ביצועי כרטיסי מסך, תמיד הכרטיסים שליד שמם מצויין SLI הם בעלי ביצועים טובים משמעותית מכרטיסים שזה לא מצויין לידם. באתרי מכירות מחשבים לא מצאתי שום כרטיס שמצויין SLI ליד השם שלו.. אז רציתי מאוד לדעת מה המשמעות של SLI ואיך גורמים לכרטיס להיות כזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2417 על מחשב עם גיגה זיכרון ומעבד AMD64 3200+ ראיתי שבשביל Aero צריך 128MB זיכרון אבל אני לא בטוח אם צריך 128MB אמיתיים או שה-64 האמיתיים פלוס ה-192 מהזיכרון הראשי יהיו מספיק (אם הבנתי נכון את הקטע עם ה-256). כמו כן אני לא בטוח אם הכרטיס הנ"ל ממלא אחר הדרישה הבאה של Aero: Hardware Pixel Shader v2.0 and WDDM driver support אז יעבוד לדעתכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-