כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך תקציבי למשחקים, בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע יש לי 8500GT שבינתיים איכשהו מצליח להריץ חלק מהמשחקים החדשים, אבל על גרפיקה נוראית (למרות שיש מציאות... סקיירים לדוגמה רץ לי לא רע בכלל בהגדרות בינוניות-נמוכות ברזולוציה 1680x1050) המפרט של המחשב כרגע הוא כך: Gigabyte G31M-S2C Intel E5400 3GB Ram DDR2 (מגביל אותי משהו, לצערי הכי הרבה שאני כרגע יכול לעשות זה להחליף סטיק אחד של 1GB בחדש של 2GB - שגם בתכנון, כי אפילו כרטיס של 4GB DDR2 יכול להגיע למחירים מאוד גבוהים ממה שראיתי) 8500GT התכנון הוא לשדרג את המחשב בשלבים כשאני מתחיל בכרטיס מסך, וכל השאר יבוא יותר מאוחר... אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות סבירות (בינוני-גבוה) לפחות, ברזולוציה של 1680x1…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרדאון שלי ... דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד... RADEON 9800 PRO SECONDERY. חוץ מזה הכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה . וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה. וכל המשחק רץ לאט בטירוף. עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ... השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה? א- הכרטיס מסך ב- הלוח אם ג- הגדרות לא טובות? האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES? בבקשה בבקשה אני צריך עזרה...
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה .. Sync Out Of range ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה- RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחפש פה אבל לא ראיתי תשובה עדכנית וסופית. בשביל לשחק במשחק חדש בשם Trine צריכים להתקין את הדריבר הזה של nvidia. אני לא רואה שכתוב איפושו אם יש תמיכה או אין..... אפשר להתקין את זה? אי אפשר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 17 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי מפנדה כרטיס לידטק GF4 TI 46000 הכרטיס יצא דפוק והפסיק לתפקד לאחר מספר שעות החזרתי להם אותו הם חזרו אליי ואמרו שאם אני רוצה את אותו כרטיס זה יקח שבועיים כי אין במלאי ואם אני רוצה כרטיס מידיי הם יכולים לתת לי 4600 של MSI שעולה כמעט 500 יותר ללא תוספת תשלום מצידי האם כדאי? הMSI עדיף? עצתכם המהירה תודה
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה 2020: חטיבת הגרפיקה של אינטל מציגה היררכיית ארכיטקטורות חדשה למאיצים גרפיים - החל מלפטופים ועד שרתים ומחשבי-על. Xe עוד רגע כאן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מהחסידים (הבודדים) של ATI אוהב משחקים אבל לא משקיע את כל הזמן שבעולם ככה שלא כזה עקרוני לי תמיד על פיפס נוסף פה או פיפס נוסף שם יותר מיועד לעריכת וידאו (לכן גם ATI) Anyway מה כדאי מה עדיף?x1600 או אולי x800 לא רוצה להשתגע יותר מידיי אין לזה סוף ויש לזה תקציב.. קיצר סדר גודל של 750 ש"ח פלוס מינוס (עדיף לכיוון המינוס) אשמח לשמוע תגובות
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס סוף סוף אחרי תקופה הרוכה עם ה3870(וה2900 הנוסטלגי) :] רציתי לדעת אך אני מפעיל את כרטיס קול של הכרטיס מסך ואיזה עוד דברים כדיי לי להתקין בשביל לנצל את המקס מהכרטיס? תודה..
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמים אני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טוב מישו יודע על מה מדובר זה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגלית http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המסך הישן שלי שבק חיים, והגיע הזמן לאיזה 19 אינטש שטוח חדש. אני מתלבט בין כמה אופציות, ואני רוצה לראות את המסכים בפעולה לפני שאני מחליט. למרות שביקרתי בכמה חנויות מחשבים, לאף אחת לא היה לתצוגה מסכים מעל 17 אינטש (מקסימום מסך 19 אחד, מאיכות נמוכה). אני גר באיזור תל-אביב. למישהו יש המלצות לחנויות שבהן אפשר לראות מסכים בפעולה?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חבר שלי קנה PowerMagic ATI REDEON8500 החברה טובה? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני בנתיים מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GTS של NVIDIA בארה"ב אבל אני רוצה לחכות שיצאו החדשים של ATI בשביל שיוריד את המחירים ואולי יהיה שווה לקנות את החדשים אם הם לא יעלו יותר מידי..פשוט ה8800 תומך DX10 אז שאלתי היא מתי בערך בידיוק מתוכנן לצאת הכרטיסים החדשים של ATI שתומכים בDX10? והאם הם יותר טובים מה 8800?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שאלה קניתי INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בגלל גוף הקירור שאמור להיות מצויין. הוא בא עם אוברקלוק של 700MHz למעבד ו 1000MHz לזכרון. בלי עומס הטמפרטורה שלו 53. בעומס הוא מגיע ל-70. גם עם מארז פתוח. זה לא קצת גבוהה מידי? במיוחד עם גוף הקירור של AC. ולפני זה לא הייתה לי בעיה של איוורור למארז. בכרטיס הקודם הייתה ירידה של מעלה אחת בין מארז סגור לפתוח.
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-