כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו? הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ? תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..
-
הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני רואה שחיבור הUSB טייפ C מתחיל להכנס כמעט בכל לפטופ, גם באולטרה בוקים. השאלה שלי היא האם מבחינה טכנית יצרן מסויים יכול לחסום את השימוש ב"מגבירים גראפים (כמו אלו של רייזר ודל) העושים שימוש בחיבור הזה? האם כל לפטופ עם החיבור הזה יוכל לעשות שימוש בהם?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב כבר כבן שנתיים+ בזמן שקניתי אותו זה היה הכל הכי חדש אם זה Core I7 920 2.67GHZ ו 6GB RAM לוח אם של Gygabyte גם חזק מאוד... יש לי צג של LG דגם W2261V, לא מיוחד עם ניגודיות של 1:20,000 ו Full HD והכרטיס מסך הוא Geforce GTX 295 לכן לא צריכה להיות בעיה בהפעלת משחקים או סרטים ב HD ברוזולוציה של 1920X1080 על מקסימום לצורך העניין... הבעיה שלי במשחקים הייתה כשהוא היה מתחמם בצורה נוראית וקורס גם באמצע משחקים. ניקיתי אותה משמועתית וזה פתר חלק מהבעיה אבל מה שלא נפתר ועדיין קורה זה מין "החשכת אובייקטים" מסויימים במשחקים. בעיקר ב Battlefield זה קרה לי כי אני משחק רק בו כרגע לצורך העניין המשחק Battlefield Bad Company 2 מה שקורה זה מין פסים שחורים שמתחילים…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש משו זול כי אין לי שימושים חוץ מסרטים ושימוש בסיסי במחשב. לפני כמה ימים נשרף לי ה4850hd .. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=705 כמובן לשימושים שציינתי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כרטיס טוב שיתאים למחשב שלי אבל אחרי שחקרתי טיפה באינטרנט גיליתי שיש המון סוגים שלו http://xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022 ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם... אז אם מישהו יכול להסביר לי... רציתי גם לדעת אם הוא יתאים בכלל ללוח אם שלי
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני כבר יודע שradeon 8500 le יותר טוב מכרטיסי radeon 9000 pro , אז למה לעזאזל יש כרטיס 8500 le שנמכר יותר זול מכרטיסי radeon 9000 pro ? HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 566 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 667 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 549 ש"ח הכרטיס 8500 le של הרקולס זול בכמאה שקל והיותר מהפרו 2 של 9000 ויקר רק בכ-20 ש"ח פחות או יותר מהכרטיס פרו של 9000 . תסבירו לי את זה .
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בזה הסינק לא מכסה לגמרי את הזכרונות http://www.powercolor.com/global/images/assets/PCIE_X800_X800GT256MB/PSD/image_b_s.jpg בזה הקירור מכסה הכול http://www.hardocp.com/images/articles/1125262875JVTMGcKLBG_1_1_l.jpg למה PC החליפו את הקירור הטוב של הX800GT לקירור הזה? http://www.powercolor.com/global/images/assets/PCIE_X800_X800GT256MB/PSD/image_b_s.jpg
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לום לכולם, הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, להלן המפרט Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM כרגע אני ממש ממש ממש רוצה לשחק The Witcher 2 ואחריו כנראה Deus Ex: Human Revolution. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ את שתי המשחקים הנ"ל בתקציב של עד 600 ש"ח. כמו כן אשמח אם תציינו האם יהיה צורך להחליף ספק כוח (אם כן לכמה וואט) על מנת להחזיק את כל המערכת. לגבי הרזולוציה, כרגע אני מתלבט בין מסך של דל 23" למסך של דל 24". שניהם כמובן באים ברזולוציה של 1920X1080. עדיפות כמובן לרזולוציה מקסימאלית אך לא חובה. עדיפות לחנויות במרכז הארץ (ת"א-ר"ג). תודה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש חדשות לגבי הסדרה הבאה של לכרטיסי מסך של ATI ? לא שאני דואג , סתם רציתי לדעת..
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-