עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש. אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר. ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Jenia24,

האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  5. שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  6. אני מחפש תמונות לוגואים או פלאשים של חברות בתחום המחשבים, בעיקר כרטיסי מסך. אם ראיתם איזה פלאש יפה של חברה מסוימת או תמונה יפה, שימו פה קישור. חייב שזה יהיה רוחבי, עם רזולוציה ברוחב של 430 לפחות. אני אשלב את מה שתביאו באתר של IQPC בלוגואים המתחלפים בעמוד הראשי. http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  8. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by soulz,

יש לי את ספק הכוח HEC-300AR-TF על מעבד AMD3000+ הציעו לי את ה 3850 של פליט, 256 מגה ב400 שקל...נשמע דיי מפתה. מה שמדאיג אותי זה ספק הכוח, אמרו לי שספק הכוח שלי יריץ בלי בעיה את ה 8600gts ולפי מה שבדקתי, צריכת החשמל שלו היא נמוכה רק ב 2,3 W מה 3850 בסך הכל, אז אני מניח שזה יהיה בסדר, נכון? כמו גם...האם ה 3850 דורש חיבור חשמל מהספק ישירות אליו? thx

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by SUPER300,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאחי, ויש לו מסך LCD 15" ישן, עם חיבור רגיל ולא DVI. אני לא יודע אם תקציב כ"כ חשוב פה כי לא צריך כ.מסך מפלצתי בשביל כזה מסך. קיבלתי הצעה טובה למחשב עם כ.מסך 9500/9400. רציתי לדעת איך הכרטיסים האלו, והאם הם טובים מספיק עבור מסך 15" שרשום למעלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  12. אז ככה נכון לעכשיו יש לי 8800GTS320 ויש לי קונה עליו אני רוצה כרטיס שיתן לי יותר ביצועים יש לי ליברטי 500 ומסך 17" רגיל וכמו שאמרתי התקציב הוא 750 גג 800 שקלים תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  13. מחפש כרטיס מסך בטווח מחיר עד 500 ש"ח,PCI-E , טוב לסרטים (לא מי יודע מה אכפת לי בקשר למישחקים...), מומלץ שיהיה נפוץ (בגלל שאני מישתמש גם בלינוקס וזה קצת בעיה לימצוא דרייברים...), ומומלץ שיהיה יציב בעל אחריות ארוכה יחסית... תודה רבה לעוזרים בפורום המדהים הזה

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקנות מחשב בקרוב, המחשב עתיד להיות משומש למטרות עריכת וידאו ומשחקים (סטארקראפט 2 וכו') ואין לי מושג קלוש לגבי הכרטיס שברצוני לשים עליו. מצד אחד, אני קורא מפרטים למחשבי עריכה, וכולם מציעים את NVIDIA כאופציה עדיפה. מצד שני, במפרטים המוצעים בHW במחשב ייעודי למשחקים, מופיעים הכרטיסים של חברת פאוור קאלר. כרגע, ההתלבטות הספציפית שלי היא בין: POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 ל - nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI איזה מהם יהווה עבורי פשרה טובה יותר? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by Radeon-man,

חבר שלי קנה PowerMagic ATI REDEON8500 החברה טובה? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Dragongk,

שלום, יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 640MB ב1700 שקל +-, אבל עכשיו כלומר קניה בעוד ימים ספורים... המפרט שלי הוא amd 3200 venice @ 2.2ghz dfi lanparty nforce 4 ultra-d antec 1088amg (antec truepower 2 480W) leadtek 6600gt extreme wd 250gb sata 2 wd 80gb ide 2 כוננים 1gb geil value 2.5-4-4-8 @ 440 (dual channel 512*2) את הזכרונות אני מתכוון לשדרג גם לG.skill 2GB DDR400 2.5-3-3-6 Dual Channel השאלה שלי היא כזו, האם שווה להשקיע 1700 ב8800GTS 640MB... שזו הזדמנות אתם חייבים להודות, או לעזוב את זה ולקנות 8800GTS 320MB כשיצא... או בכלל לקנות X1950PRO \ XT (במחירים 850 \ 1400 מחברת connect3d( תודה לעונים (אני צריך להחליט מחר אם לקנות אז בבקשה אם יש לכם מה לומר תגידו )

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by alexrta,

אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום, מחפש כרטיס מסך שיתמוך בStarcraft II בצורה מלאה (רזולוציה ותוספות גרפיקה). יש לי מסך U2711, וכרטיס מסך GT9600 תקציב: 600 שקל תודה איתי

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

20. Started by who_Cares,

אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by oren88,

מידע חדש הודלף לרשת ! לצערי זה באנגלית אבל אני חושב שרוב הקהילה פה יודעת אנגלית אז אין בעיה, תהנו ותגיבו! Description Even though ATI has not yet confirmed the specs of its R520/Fudo and has been successful in silencing everyone in the know with a variety of legally binding documents, the R600 specs appear to have been leaked. It's a funny business this graphics war; it appears that staying in the headlines is extremely important when your rival releases their product and ATI is trying to steal as much thunder as it can without sacrificing its, apparently very hush-hush, R520 specs. What better way to face-up to your enemies specs than mentioning yours for a product that …

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by yair67,

שלום, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב חדש עם 9600GT עם מחשבה לאופציה של SLI בעתיד. עכשיו אני לא רואה את עצמי משדרג לSLI בשנה הקרובה לאחר קניית המחשב.. השאלה היא , האם זה עדיין יהיה רלוונטי עוד שנה ל9600GT ב SLI מבחינת כדאיות? או שכבר עדיף לחסוך ת'כסף של הלוחאם תומך SLI ולהוסיף ת'כסף לכ.מסך ולקנות איזה 8800GTS. השימושים הם משחקים בלי הגבלה של רזולציות..

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 350 ש"ח בשביל לשחק בסבבה PES2012 ברזולוציה FHD רצוי מחנות KSP תודה !

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Riaz3r,

שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.