כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בתכנים של 720p למפרט המחשב הבא : מעבד intel E5200 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37212 לוח אם asus - P5KPL-CM G31 http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&templete=2 מסך SAMSUNG 2233BW http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS22CMKKFV/CH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification זיכרון KINGSTONE 2GB DDR2 [br]פורסם בתאריך: 18.06.2010 בשעה 01:54:18 [glow=red,2,300]^[/glow][br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 17:35:42
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס מסך שיתמוך בStarcraft II בצורה מלאה (רזולוציה ותוספות גרפיקה). יש לי מסך U2711, וכרטיס מסך GT9600 תקציב: 600 שקל תודה איתי
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם היצרנית הירוקה תוריד את מחירי כרטיס הדגל שלה, כצעד נגד ה-Radeon Fury X שהושק במחיר זהה? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-gtx-980-ti/
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...
-
- 15 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 זה עולה בסופו של דבר 100 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150228 זה עולה 135 דולר בתכלס אני לא משחק כל כך במשחקים אבל הייתי רוצה שהכרטיס שאני אקנה יישאר לי שימושי לעוד הרבה שנים טובות. ההבדל המהותי היחיד מבחינתי בין שני הכרטיסים האלה הוא של-8600gts יש תמיכה בHDCP. רציתי לשאול דבר ראשון, מה זה בכלל HDCP? מתי ישתמשו בזה ולאיזה שימושים? והאם בכלל כדאי לי להשקיע עוד 35 דולר בשביל הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-