כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 4850 , אני מעוניין לעדכן Driver. עד היום הייתי נכנס לאתר של ATI ומוריד משם את CCC. היום שמתי לב שיש אפשרות להוריד דרייברים גם באתר של MSI, אך ישנים יותר (MSI Graphics Driver 8.723 תאריך 2010-07-23). האם למרות התאריך הישן יותר, עדיף להשתמש בדרייברים של MSI (אולי יהיו מותאמים באופן מושלם לכרטיס?) , או שבכל מקרה עדיף להשתמש בדרייברים של ATI (אשר מעודכנים יותר)? רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלןן אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB--695 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600SGO 768MB Sonic--650 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB Sonic --745 ש"ח-- איזה לפי דעתכם הכי משתלם מבחינה תכנית ומבחינה של כסף אם יש לכם עוד הצעות לכרטיסי מסך 9600 אחרים אשמח לשמוע תודה רבהה... http://www.foxpc.co.il/Compare.aspx?productID=1175&catCode=255
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי ורציתי לדעת האם יש כרטיס מסך מומלץ (אני אישית אוהב Nvidia) אשר יכול לשפר לי בצורה משמעותית את ה- GTS 450 שיש לי כרגע.. (המטרה המרכזית היא משחקים כמו call of duty החדש וכו'). התקציב הוא כפי שכתבתי עד 750 ש"ח (אם יש המלצה משוגעת למשהו שכדאי עד 800 אז אני זורם) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היום ביררתי ואמרו לי שהוא עולה בסביבות ה 1000 שקל שהסתכלתי פה ביד שנייה ראיתי כרטיסים מפלצות כמו ה אלבטרון 880GTS ב1400 או 2900XT רציתי לדעת אם כדאי ללכת על חדש או יד שנייה כי הכרטיסים פה עבדו רק כמה שבועות אני צריך למשחק כמו ביושוק מידל אוף הוהור הירבון גוסט ריקון 2 וכדומה החדשים שיצאו ויצאו תודה
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עכשיו יש לי שריטה נחמדה עליו...המחשב מתפקד רגיל אבל האם זה יכול לגרום משהו? נראה לי שגם אחד ההלחמות התעקמו......הרצתי את כל הבאנצ'מארקים והכול עובד טוב...השריטה נוצרה על מעגל חשמלי היא לא גדולה כל כך אפילו דקה אבל קצת בולטת הינה תמונה של האזור שהשריטה נעשתה בריבוע המודגש...מצטער על איכות פשוט צילמתי בלי פלאש וקצת זזתי וגם לא היה אור....תודהל עוזרים...
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שהכרטיס מסך מדגם POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB ירד מהמדפים. זה נכון? כי ראיתי בכמה אתרים שזה עדיין נמצא אבל ייתכן שלא עידכנו את האתרים האלו אז אני לא בטוח. תודה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 350 ש"ח בשביל לשחק בסבבה PES2012 ברזולוציה FHD רצוי מחנות KSP תודה !
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מי משניהם עדיף? אני יודע שמדבור בשני כרטיסים מאוד חלשים אבל התקציב מקסימום שלי זה 350-400 לכרטיס מסך שיחליף את ה7300LE שיש לי..אני חייב שיהיה מIQPC דרך אגב כי יש לי שם זיכוי... אוליי אם יש שינוי משמעותי אז 450ש"ח ולא משנה ATI או נוידיה...למרות שלATI יש דרייברים מעצבנים ברמות.. דרך אגב גם לא חייב ליהיות DX 10 כביכול כי גם ככה בכרטיסים כאלו חלשים זה לא ירוץ אז ה7300 או ה8400 או אם יש הצעה אחרת שלכם.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי מפנדה כרטיס לידטק GF4 TI 46000 הכרטיס יצא דפוק והפסיק לתפקד לאחר מספר שעות החזרתי להם אותו הם חזרו אליי ואמרו שאם אני רוצה את אותו כרטיס זה יקח שבועיים כי אין במלאי ואם אני רוצה כרטיס מידיי הם יכולים לתת לי 4600 של MSI שעולה כמעט 500 יותר ללא תוספת תשלום מצידי האם כדאי? הMSI עדיף? עצתכם המהירה תודה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-