עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by megaviv,

אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by greenvector,

היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by rafi2828,

עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by fers,

אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  5. השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

7. אין צורך

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by PuLsE,

אז ככה מה יהיה עדיף לי לעשות? לקנות כרטיס נוסף x1950xtx ולחבר אותו עם הנוכחי שלי בcrossfire? או לחכות.. או אפילו עכשיו ולקנות כ.מסך תומךDX10?

• 15 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by greenvector,

אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by avidan28,

ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.

12. Started by Dano,

אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by Ghtm,

תקשיבו, במקום שאבא שלי עובד נותנים מתנות עכשיו והם נותנים מסךף בשם 740B של SAMSUNG. זו לא טעות, 740B , לא 730, אם זה היה 730 הייתי יודע, אבל זה 740B. לפי האתר של סמסונג שחיפשתי אני לא רואה שום הבדל בינו לבין ה730B, האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל? והאם המסך הזה טוב? שווה לקחת? תענו לי מהר בבקשה... אני לחוץ, אני חייב לדעת עד מחר. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשחזר מצב דומה למצב שלי ולדווח על הממצאים: סביבה: - Ati R9 290 TRIx (sapphire -2/3 מסכים -EYEFINITY DISABLED (ככה שהמסכים עצמאיים) -windows 7 with Aero enabled, ובפרט "transparent glass" enabled. -גסראת דרייבר לא משנה (קורה בכל הגרסאות) בעיה: 1 - כשאני לוקח חלון במצב "משוחזר" (ז"א, לא maximized) ומזיז אותו בין המסכים הלוך ושוב (מבלי לשחרר אותו עם העכבר) האנימציות של Windows נהיות איטיות מאד, הדבר תקף גם להזזות בתוך המסך אבל מורגש הרבה יותר ברגע שחוצים את גבול המסך הראשון אל האחר. 2- בפוטושופ (למשל, הדבר קורה בתוכנות אחרות כגון תפריטים של משחקים) כשאני בוחר בכלי הText או הSelection ומנסה להשתמש בהם (לסמן חלק ממה שיש על המסך בפוטושופ או לבחור איפה …

16. Started by roie,

סתכלו נראהלי הצעהה נחמדהה תגידו מה דעתכם.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604297

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by m.l,

מי משניהם עדיף? אני יודע שמדבור בשני כרטיסים מאוד חלשים אבל התקציב מקסימום שלי זה 350-400 לכרטיס מסך שיחליף את ה7300LE שיש לי..אני חייב שיהיה מIQPC דרך אגב כי יש לי שם זיכוי... אוליי אם יש שינוי משמעותי אז 450ש"ח ולא משנה ATI או נוידיה...למרות שלATI יש דרייברים מעצבנים ברמות.. דרך אגב גם לא חייב ליהיות DX 10 כביכול כי גם ככה בכרטיסים כאלו חלשים זה לא ירוץ אז ה7300 או ה8400 או אם יש הצעה אחרת שלכם.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by mich4el,

יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by arnon,

לצורך שימושים רגילים לחלונות 7 תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by ozba77,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  22. יש לי חבר עם כרטיס מסך נבידה 7100 ולא מצליח להעלאות את משחק gta iv הורדנו דרייבר מהאתר של נבידה ועדיין העסקק לא זז נשמח לעזרה תודה מראש אמיר

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  23. תמליצו חופשי!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=740895 נראה לי המנהל שם קיבל סמפל ראשוני של הכרטיס וקרואים לו GF FX 6500 ULTRA 2 MEGA לא יודע מה זה המגה הזה

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  25. אני מחפש משו זול כי אין לי שימושים חוץ מסרטים ושימוש בסיסי במחשב. לפני כמה ימים נשרף לי ה4850hd .. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=705 כמובן לשימושים שציינתי. תודה!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.