כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 8600 על מנת להריץ משחקים בצורה נורמאלית. ברור ש-8800 היה עוזר בעניין, אבל מה לעשות. זה התקציב. השאלה היא: האם עדיף לקנות דגם עם 512MB DDR2 או עם 256MB DDR3? מצד אחד יותר זכרון אך יותר איטי, מצד שני פחות זכרון אך יותר מהיר. מה הכי כדאי? כמה זכרון באמת צריך בשביל משחקים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת, לעבודה בעיקר עם Solid Works. מה מומלץ? שמעתי שיש ל Nvidia סדרת Quadro, האם היא מומלצת? יש אופציות נוספות? אולי בכלל כדאי להשקיע במעבד ובזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מחפש את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA למעבדים כפולי ליבה שמעתי שהוא מוסיף עוד 30% לכרטיס בערך
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Intel P4 3.2 Intel 915P 1.5G Ram ATI X700 Pro ספק 300W אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזמני כי בקרוב אני מסיים את הלימודים ולא שווה לי לקנות מחשב חדש וגם כרגע הכסף הולך לשיעורי נהיגה. כשבדקתי בEVEREST היה כתוב לי ליד הכטיס מסך PCIE 1.0@X16 רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים כגון : 3850/4670 יוכלו לעבוד לי במחשב/האם קיימת לי יציאה של כרטיס מסך כמו שהכרטיסים האלה צריכים? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך אחד מדגמי הRTX של NVIDIA באילת. כרגע אין את מה שאני רוצה בksp. Tms לא זמינים בכלל בטלפון, במייל בפייסבוק ובכל דרך אחרת. אשמח לקבל המלצות לרכישה במקום אמין עם שירות לקוחות רציני.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המסך הישן שלי שבק חיים, והגיע הזמן לאיזה 19 אינטש שטוח חדש. אני מתלבט בין כמה אופציות, ואני רוצה לראות את המסכים בפעולה לפני שאני מחליט. למרות שביקרתי בכמה חנויות מחשבים, לאף אחת לא היה לתצוגה מסכים מעל 17 אינטש (מקסימום מסך 19 אחד, מאיכות נמוכה). אני גר באיזור תל-אביב. למישהו יש המלצות לחנויות שבהן אפשר לראות מסכים בפעולה?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת למה המלבן הזה שבסה''כ מכיל ברזל, אלומיניום, נחושת, פלסטיק, וקצת פיבר-גלאס, כלכך יקר, כרטיסי גיימרים כמובן. לא אכפת לי שכרטיסי מסך workstation או מעבדים גראפיים יעלו הון וממון אבל מה הסיפור עם כרטיסי הגיימרים... למה לא יכול להיות כרטיס אחד לכל המחשקים בעולם, או כרטיס רק לצ'וטט ולעבוד עם המחשב בword...
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=352 משהו מטורף.
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת מד החום של הכרטיס מראה לי 52 מעלות האים זה בסדר. 2.איך אני יכול לבדוק עם הכרטיס באמת 128BIT. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לפני איזה כמה ימים התחילו לי במחשב להיות צורות מוזרות כאלו במסך לאחר כשעה או שעתיים...כשהדבר קורה במשחקים אז זה ממש תוקע אותם...כשלא אז פשוט עושים רענן וזה נעלם...למישהו יש מושג מה הבעיה? http://img85.imageshack.us/img85/1520/17210383vy1.jpg
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-