עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by felixil,

חברה אנא חוות דעתכם לכרטיס מסך (יד שניה). MSI R9 280X 3GB 384bit מול Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA הדבר היחידי שראיתי שונה זה MSI maximom OC 1050MHZ מול Gigabyte maximom OC 1100MHZ השאיפה לרכוש שני כרטיסים בעתידת בחיבור CrossFire. תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אין לי מושג איך להסביר את הריח, זה לא ריח של שרוף. אבל זה ריח מתכתי כזה. בדקתי מעלות בזמן משחקים והכרטיס לא עובר את ה70(והמעבד בקושי את ה55) גם ב3-4 שעות של משחקים כבדים סטייל FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. כשאני מפסיק לשחק הריח נעלם. מישהו יודע ממה זה נובע? זה דבר שאמור לקרות?

3. שלום , אני קונה מחשב חדש ובמסגרת התקציב שלי אני ייקנה את אחד משני הכרטיסיי מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9800GT 512MB DDR3 גירסת OC מחיר: ¤690.00 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 מחיר: ¤750.00 מחיריי הכרטיסים דיי דומה , ע"פ התיעצות עם חברים נאמר לי ש 9800 עדיף בגלל שהוא מבוסס nVIDIA ויש לו תמיכה טובה יותר בדרייברים ובמשחקים. אך מצד שני , בקריאה בפורום קראתי ש 4850 חזק יותר מבחינת ביצועים . המסך מחשב שי הוא 24'' ולכן יידרוש כרטיס מסך חזק ע"מ להפעיל משחקים ברזולוציה הטיבעית. אשמח עם תעזרו לי להחליט מבין שתיים . תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …

5. תמליצו חופשי!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by ben-bar,

ליפני שבוע קניתי מחשב חדש : מעבד: INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1110 לוח אם: ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 ... זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪323 כרטיס מסך: PALIT GTX560 TI "SONIC" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪994 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪320 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪432 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 יש לי במארז מד טמפרטורה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד ההרדיסק …

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by 1337Din,

דיל משתלם? שווה להשקיע בכרטיס הזה סכום כזה? אשמח לדעות בבקשה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by אוריפ,

שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by shevah,

היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  10. התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. מחפש את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA למעבדים כפולי ליבה שמעתי שהוא מוסיף עוד 30% לכרטיס בערך

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  12. טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by stingeR-,

הגיפורס של INNOVISION שקניתי אמור להראות ככה:http://www.pcextreme.net/reviews/inno3d-fx5200/6.jpg ועלוי אמור להיות היטסינק לא קטן... עכשיו שקיבלתי את הכרטיס קיבלתי אותו בצורה יפה ונראה אותו הדבר רק בלי ההיטסינק... קיבלתי מאורר קטן עם היטסינק קטן מאוד...

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by EagleX2,

שלום, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מסך LCD 19 אינצ', עד 2700 ש"ח. עדיפות למסכים עם 8MS וחיבור DVI תודה...

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  15. הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by Goldenmario,

יש לי בחדר מחשב ישן שאני רוצה לשדרג, ו HTPC בסלון, עם כרטיס מסך HIS HD5770, שעובד כבר 3 שנים עם אותו מפרט. היום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי בהמלצתכם - MSI R6850. ואני בהתלבטות אם לשים את הכרטיס מסך החדש (MSI R6850) במחשב החזק יותר ולקחת את ה HIS HD5770 למחשב שבחדר, או לשים פשוט את הכרטיס החדש במחשב בחדר. *ב- 2 המחשבים אני משחק משחקים כבדים. מפרטים: המחשב בחדר: ספק כוח: Ci-Power PFC Active 500W DSA500S-G לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2כרטיס מסך: (כרגע אין) HIS HD5770 / MSI R6850 המחשב בסלון (HTPC): ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by ruve,

מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Alechko88,

לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by giladbigel,

שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  20. לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?

• 15 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by MOFRA,

נכון להיום יש לי GFORCE 9500GT עם קרור פאסיבי. מחפש לשדרג למשהו יותר טוב דגשים: חיבור 1.1 PCI-E קרור פאסיבי מומלץ(בכל מקרה שיהיה שקט- חובה) זול(עד 300 שקל) מפרט: לוח אם של GIGABYTE GAG31M-S2C מעבד E5200 4GB זכרון כרטיס מסך נוכחי 9500GT עם 1GB זכרון ספק כוח של 400W גנרי המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by soldier,

צריך עזרה כרטיס מסך GALAXY 7900GT ציון בסתוק בלי פילתרים ב3DMARK05 6941 . אני יודעה שהוא צריך לתת הרבה יותר , הייתי רוצה לדעת מה מקביל אותו כי מסרתי לחנות לבדיקה בדקו אמרו כרטיס תקין מפרט:pentium 4 3000ghz 2mb 1024 ram samsung ספק 650W טוב לא גנרי לוח: gigabyte PCI-x chipset Intel

• 18 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by ROTFL,

מישהו יודע פרטים מדויקים על ההבדלים בינו לבין ה PRO יש עליו כבר סקירות ברשת? האם 9700 יותר או פחות טוב מ 9800 (אם קיצצו ב 9800NONPRO את רוחב פס הזיכרון מ 256BIT ל 128 למשל). אנא - רק תגובות וודאיות ורצוי מאוד בצירוף לינקים...

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש גם בפורם ולא הכי מבין במחשבים קיבלתי הצעה לקנות שתי מחשבים מחשב אחד עם כרטיס זיכרון nvidia 500 mb quadro והשני ati500 mb hd 4550 המחשבים זהים אשמח לקבל המלצתכם מה עדיף לי לעריכת וידיאו ?

25. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבעיה היא עם אור חזק כשאני מפעיל את הAA אני רואה ריבוע במקום אור אך כשאני מוריד אותו כל המשחק נראה משונן ומכוער. מה לעשות יש לי CAT3.2 וDX9.0. מה ההגדרות שאני צריך לעשות - הנה הם כמו שהם עכשיו.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים