עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aburbi,

מי יותר טוב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by okarmi,

שלום לכולם, אחרי משהו כמו שבע שנים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך. אני גיימר מאוד קל (אחרי הכול, שבע שנים במחשב הקודם) אני לא משחק במשחקים החדשים שיוצאים ובטח לא בהגדרות מקסימליות. הדרישות - כרטיס מסך פשוט שיאפשר לי לשחק במשחקים מהשנתיים האחרונות. דברים רלוונטים במפרט: מעבד i5 מסך DELL U2312HM ספק כח Win+ HEC 500W (אני לא יודע אם זה ספק סביר או לא...) תקציב - עד 500 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Kazzanova-,

GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 אני לא כל כך מכיר את היצרן ג'י קיוב, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לסמוך עליהם בקשר לכרטיס מסך הזה הוא לא יעשה לי בעיות\רעשים או משהו כזה ????

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך חדש 128 gforce 4 ti 4200 וליפני יומים הוא עשה רעשים מוזרים לאחר שהבנתי שהם באים משם או יותר נכון מהמאוורר שמותקן עליו . הרעשים היו דומים להתנגשות של אחד ה"לאבים" (או איך שלא תקראו לזה ) עם צלעות הקרור בגלל שקבעתי עם חברים לראות עוד באותו היום סרט וכמובן הרעשים היו מפריעים נגעתי במאוורר ודחפתי אותו כלפי מעלה ונכון לעכשיו זה הסתדר ואין רעשים אבל השאלה שלי היא האם יש עילה לדרוש שיחליפו לי את הכרטיס בפרט שעכשיו אין זכר לרעשים ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  5. יש לי בעיה עם הרדאון שלי ... דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד... RADEON 9800 PRO SECONDERY. חוץ מזה הכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה . וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה. וכל המשחק רץ לאט בטירוף. עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ... השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה? א- הכרטיס מסך ב- הלוח אם ג- הגדרות לא טובות? האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES? בבקשה בבקשה אני צריך עזרה...

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by x-dude,

קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  8. לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by CMuf,

שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by didS,

אני צריך תמונה של הכרטיס xfx 6600gt agp חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ועוד דבר נכנסתי לאתר וראיתי שם שיש עדכון למאורר של הכרטיס (אני חושב) אז הקיצר איזה כבר עידכון יכול להיות למאורר ??? מקווה שהבנתםם http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה כתוב כמעט בסוף

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by idodos,

האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. היי, קיבלתי את ה-HD4870 מהמחשב של אח שלי וברשותי 8800GT ורציתי לשים את ה4870 בתור כ.מסך ראשי ואת ה8800 בתור יעודי לפיזיקה, השאלה היא איך אני עושה זאת עם לוח אם של אסוס דגם P5K - PRO? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by godza,

שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by BooYaka,

Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC FULL PCI-e 2GB DDR5 Retail Video Card VS Gigabyte GTX 760 (GV-N760OC-2GD) 2048MB/256bit DDR5 PCI-e Video Card לפי מה שאמרו לי, R9 יותר שקט מה GTX 760, אך הוא חלש ממנו. אחד הדברים הכי חשובים לי, כשאני לא במשחק ורק גולש באינטרנט או אפילו לא נוגע במחשב ורוצה להשאיר את המחשב דולק בלילה כשאני ישן, אז שיהיה שקט על גבול החרישי. מן הסתם, כאשר שאני משחק אז המאוורר של הכרטיס יתחיל לעשות רעש, אבל שלא יהיה בהגזמה. אין לי רקע יותר מידי, ואני לא כזה מבין בכרטיסי מסך, אשמח לעזרה שלכם. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by ProRules,

קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

CTX LCD 15" - S500 Technical Specifications : Display type Active Matrix TFT LCD Diaplay Panel ( inch ) 15 Pixel pitch ( mm ) 0.297 H / V Viewing Angle 120。/ 100。 Contrast Ratio 400:1 Average surface Brightness 250 nit ( cd/m 2) Response Time tr:13ms / tf:27ms Max. Colors supported 16 M colors Horizotal Freq ( KHz ) 30 - 60 Vertical Freq ( Hz ) 58 - 75 Max. Resolution 1024 x 768 ש"ח 1,575.30 -------------------------- SAMSUNG - ?TFT 15'' 153V? 1790 ש"ח -------------------------- IIYAHA - ?15'' E-380S? פנל TN Wide Angle רזולוציה מקסימלית (1024x768 (0,8 MegaPixel בהירות (נומינלית) 380cd/qm קונטרסט 1:450 זמן תגובה 23 מילישניות שטח תצוגה 228x304 מ"מ אופקי…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by SnowBoard,

שלום.. הפעלתי את הT.B, וVSYNC ונכנסתי למשחק GTA IV. הכל עבד טוב ויפה, אבל פתאום המשחק נתקע לי על 1FPS (הכל נתקע) ואז זה חוזר לעצמו שוב. איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?

• 16 תגובות
    • 926 צפיות
  23. היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  24. http://i41.tinypic.com/svj9y0.jpg זה הERROR שאני מקבל במיוחד ב BF3 מישהו מכיר את התופעה? זה בעיה ב כרטיס מסך? ב WINDOWS? (דרייברים שללתי כי ניסיתי הרבה)

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?

• 10 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.