כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?
-
יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE 9800GT הייתי מעוניין לשדרג את הביצועיים הגרפים שלי במחשב.. ורציתי לדעת מה עדיף לקנות אותו כרטיס מסך ולחבר את שניהם בחיבור SLI או לקנות כרטיס מסך מדגם 460GTX.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
המערכת שלי לוח: Gigabyte GA-M57SLI-S4 מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3216 MHz (16 x 201) 6400 זיכרון: 4095 OCZ XTC Platinum כרטיס מסך : nVIDIA GeForce 8800 GT השאלה זה אם כדאי להוסיף כרטיס נוסף של 8800 GT או פשוט לשים כרטיס אחד בהמלצתכם כי אין לי מושג איזה כרטיס ישתווה בערך ל2 כרטיסים של 8800GT תודה רבה לכם! עריכה: לאחר קריאת הכתבה על הכרטיס המסתורי הזה http://hwzone.co.il/news/1193595815/57246 כמעט ולא מצאתי את הכרטיס הזה למכירה בארץ אז אולי בכל זאת כדאי ללכת על כרטיס 1 אחר?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה את הכרטיס הבא: Gainward UltraA650 GeForce4 Ti 4200 Golden Sample הפרטים הטכניים הם: GOLDEN SAMPLE 128Mb DDR 3.6ns nVIDIA GF4 Ti4200 Video Capture TV-OUT Dual Display on 2 Monitors VGA & DVI Connectors AGPx4, Retail Pack Original Video Edit & Video Capture Software שמור באריזה מקורית מה הבאנדל שלו? (הסתבכתי באתר היצרן ולא מצאתי) הוא שווה? מומלץ לקחת פשוט Leadtek Winfast GeForce 4 4200 64MB רק בגלל הבאנדל הרחב (שלושה משחקים, דיסק דמואים, תוכנות DVD ועריכת וידאו/אודיו וכדומה)?
-
אתם יכולים להגיד לי אצל מי הביצועים חזקים יותר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לו 4MS. קניתי מחשב AMD 3000 עם 6600GT. האם שווה להשקיע במסך הנ"ל ? דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אתמול קניתי GTX470 והתקנתי את הדרייבר של NVIDIA ויש לי בעיה ששולחן העבודה לא בגודל מתאים. אז שיניתי את הרזולוציה ל1920X1080 ואז ניסיתי לשנות את גודל השולחן עבודה וזה לא עבד זה כל פעם הוריד את הרזולוציה ל800X600. הדרך היחידה שבה זה עובד טוב זה ברזולוציה נמוכה יותר. 1800 על משהו. מה עושים? יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יש לי בעיות שקווים כאלה ומלא באגים שיוצאים מתוך המשחק והבעיה היא לא במשחק כי פעם הוא עבד לי תמונה למה שאני מיתכוון: http://www.siz.co.il/my.php?i=zidwuy23tjzy.gif
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1385 שווה לקנות אותו ...הוא טוב?
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קודם כל שלום, שנית השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים.? למשל נכנסתי לאתר של nvidia וראיתי שיש להם שם סדרה של gforce 900 לי לדוגמא יש כרטיס מסך של 920m מה זה הm הזה?ומה ההבדל בין ה900m לסדרה של 900 בלי m? ושאלה נוספת, האם הסדרה של 900 היא הכי חדישה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-