עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

R580+ שהייתה ידוע כ R581 .. איי טי אי החליטו להחליף את שמה. הליבה הולכת ליהיות אותה ליבה- R580 ביצור של 80 ננומטר-קירור יותר,זול וקטן יותר אבל כנראה ATI תוסיף לו עוד קלוקים. בנתיים הוא מתוכנן לצאת בQ3 -בקייץ. מקור : http://www.theinquirer.net/?article=30623 כנראה ATI רוצה לסיים את הקריירה של DX9 בשליטה בשוק

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tomer2004,

מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. המחשב החדש שלי סוף סוף עובד. יש לי כרטיס 6600GT עם 128MB זכרון PERSONAL CINEMA בכל מקרה עדכנתי את הדרייבר האחרון ובכל פעם שהמחשב עולה מחדש מופיעה הודעה על כך שאין מספיק מתח לכרטיס מסך (יש לי ספק 400W ג'נרי + HD בודד + INTEL 820 מעבד + מאוורר מקורי + מאוורר סטוק למארז) מוזר לי שכך הדבר, לא חושב שזו בעיית הספק, לא?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. עד לפני כמה ימים תיכננתי לקנות את ה RADEON X800GTO של CONNECT3D כעת, יש לי התלבטות קשה מאוד. איזה כרטיס חזק יותר למשחקים הכבדים של היום שיריץ אותם ברזולוציה של 1280X768 לפחות, באיכות טובה ובמהירות. ה X800GTO או ה- 6800GS . אנא עזרו לי. אשמח אם תסבירו למה האחד עולה על האחר. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by T-Flash,

אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ovego,

שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LinKinG,

זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לי 6600GT של LEADTEK...כשאני משחק NEED FOR SPEED MOST WANTED הוא מתחמם לי ותוקע ת'מחשב... המצב של המארז שלי הוא כזה: חוץ מהמאוורר שעל המעבד וזה שעל הכרטיס עצמו אין לי מאווררים במארז בכלל... אבל המארז תמיד פתוח...משני הצדדים.. זה אף פעם לא עשה לי בעיות...(שיחקתי ככה גם QUAKE 4 ו HL2 וזה עבד חלק...) הוא מגיע לי לטמפ' של 80 ומשהו... מה צריכה להיות הטמפ' שלו ברגיל ??? ואיך אני פותר ת'בעיה של ההתחממות ???

11. Started by com555,

לפי המפרט של כל אחד מהם, ה- Pro יותר חזק מ-XT, תסתכלו: Radeon 9600 XT: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96X128D.htm Radeon 9600 Pro: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128DU.htm יש מצב?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by wiz,

שלום לכם אשמח לעצה. * קודם כל, לכל אלו שישר יציעו לי Raedon אנא ממכם, אני לא יכול לרכוש Raedon כי אין לו תמיכה טובה לתוכנות תלת-מימד וזה עיקר עיסוקי, רק ה- Firegl נתמכים כמו שצריך. לכן לא מעוניין, תודה. עכשיו, אני רוצה ללכת על ה- highend אבל מתוכם יש הרבה אפשרויות יש את ה- 5950Ultra 5900Ultr 5900 5900XT איזה מהם אתה חושבים נותן את הכי הרבה תועלת יחסית למחיר? על מה הייתם הולכים אם היה לכם תקציב יחסית גדול? ואיזה חברה? כרגע אני מסתכל על שני דגמים- MSI 5900VTD 128MB - הוא דגם מוחלש, אבל הבנתי שיש לו יכולות OC מדהימות שהוא יכול לעבור את ה- 5950Ultra או - Leadtek 5950Ultra TDH 380 - אני מת על החברה וברור שזה דגם חזק מאוד, אבל זה כמעט 1000 שקל יותר, יש לו אוור …

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  13. לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  14. כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by BarakCoder,

משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Eden 6600,

KSP התחילו למכור את כרטיס המסך ATI HD4850X2 מתוצרת Sapphire במחיר - 2350 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7017 די יקר אתם לא חושבים?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by X-Gamer,

לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  21. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-6600GT ל 8600GT אפיק PCI כמובן...

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק פיפא גביע עולמי 2006 התחלתי לשחק עם ברזיל לא משנה זה סתם פירוט פתאום נתקע המשחק איזה דקה ואז יצא לגמרי ממנו מאז כל פעם שאני נכנס הוא רושם לי ככה : "FIFA World Cup 2006 Requires Hardware Graphics Acceleration" עוד לא עשיתי ריסט למחשב מאז שזה קרה....... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  23. יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nVIDIA70,

שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by shmulik_miata,

משנת 2008 יש לי את ה-GTS הוותיק והוא עבר פעמיים אפיה בתנור (הפעם השנייה התרחשה השבוע). כרגע הוא עובד אך ב-BF3 אני מתקשה לשחק כי הוא פתאום נהיה איטי מהרגיל (כנראה מתחמם מהר יותר מהרגיל). חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח אך אני מפחד שהחומרה שיש לי לא תתמוך בכרטיס החדש. המעבד שלי הוא Q9450, לוח ASUS P5K פרימיום, 8GB DDR2 וכונן SSD של אינטל וספק אנרמקס 550. האם הכרטיסים של הדור הנוכחי יעבדו טוב עם החומרה שלי? בגדול התכנון הוא לרכוש את ה-BF4 (לא קשור לתקציב, אך אם יש דיל טוב בתקציב של 1500 לשני המוצרים, אני אשמח לבדוק), אז אני צריך כרטיס טוב. תודה לעוזרים, ערב טוב. שמוליק

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים