עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ומעבד של i7 מסדרת 720qm וזיכרון ראם של 4gb ומחשב שלי הוא מגרסת Acer Aspire 8942G Core i7 ועכשיו אני רואה סדרה (לגדל את הופ ) ושנגיד המצלמה זז אז רואים כמו לאגים כזה למה זה כך ואיך אפשר לתקן(לסדר) את זה ולראות חלק ויש לי רזולוציה של 1080p שזה full hd ואני רואה את סדרה באיכות של 720p והרזולוציה שעל המחשב היא 1920X1080

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by ras81,

ראיתי את שניהם באותו מחיר בערך ואני לא יודע מה עדיף (אני מדבר כמובן על גירסת 256) מה אתם ממליצים תודה רבה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

4. שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…

5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  6. קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by king123321,

שלום , אני מתכנן לקנות HD 6850 עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. המפרט שלי בתור התחלה זה : מעבד : Core 2 Duo e7400 2.8Ghz כ.מסך נוכחי : HD4770 = משדרג כדי שלא אצטרך בעתיד לשדרג עוד פעם.. לוח אם : ASUS P5KPL-AM ספק כוח : NEOLUTION 500W אמרו לי שGTX 460 הספק עצמו יחזיק , אבל אני לא יודע את צריכת החשמל של HD 6850 אז האם היא יותר גבוהה או נמוכה משל GTX 460

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אהלן! חיברתי את הLCD שלי(22' השבוע או שבוע הבא תבוא 37') למחשב בעזרת כבל HDMI-HDMI ומתאים DVI-HDMI. עכשיו בדריבר יש לי שתי אפשריות שני המסכים יראו אותו דבר, בנוסף אותה רזולוציה. כל מסך יראה משהו שונה. ויהיו המשך אחד של השני. אז האפשרות השניה טובה. הבעיה זה שגם שאני מעביר ביציאות של הטלוויזיה של S-VIDEO(הממיר מחובר אליו) עדיין יש המשך לטלוויזיה. וגם שאני מכבה אותה. יש אפשרות לעשות שכל אחת תראה אותו דבר? ולהגדיר רזולוציות שונות? וברגע שאני מכבה את הטלוויזיה, שרק המסך של המחשב יחשב כדסקטופ. ואני מחפש משהו שקוראים לו nview desktop של NVIDIA שאפשר לנהל איתו את הדסקטופ. היה לי את זה בדריבר הקודם(182) והתקנתי היום את ה190 וזה נעלם. הצלחתי. עוד שאלה: הטלווזיה תומכת עד 1680X1050.…

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by roma,

שלום רב! מאוד מעניין אותי לדעת איך יהיה הכרטיס המסך שלי(שיגיע אלי בערך עוד שבוע) אם אני לא אצליח להפעיל עליו אומגה. חיפשתי השוואת בגוגל ולא יודע למה אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי(מצאתי רק השוואות של הכטיס עם 128BIT) אם מישהו יכול שיכוון אותי לכמ השוואות ל הכרטיס. מודה מראש!

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by adi518,

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by super-MC,

בקשה לחוות דעת על ‏8400GS 256MB DX10

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  13. אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by idan oren,

חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by Protoeus,

תודה מראש. :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיציג בצורה טובה, משחקים חדשים עטירי גפריקה. לדוגמא MaxPayne 3 כשיצא או FarCry 3 כשיצא. האם אפשר למצוא, בסביבות ה 1000 ש"ח, כרטיס כזה? מההבנה המוגבלת שלי, חשבתי על דגם ‎GV-N560OC-1GI‎. אבל אני גם תוהה, אם הפרש הביצועים בינו לבין ‎‎GV-N550D5-1GI‎ או GV-N550WF2-1GI‎, מהווה הצדקה להפרש העלות. דבר נוסף ואחרון, אני לא מבין למה ‎‎GV-N550D5-1GI‎ קצת יקר יותר מ GV-N550WF2-1GI‎, כשדווקא השני עם נתוני תדרים יותר גבוהים. תודה.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by Parallel,

בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה .. Sync Out Of range ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה- RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30 תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  19. שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by SEangel,

שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by elieti,

מחפש כרטיס מסך עם יציאת DP למסך מחשב 34 אינץ רזולוצית מסך 3440-1440 קצב ריענון 165 הרץ. המחשב שלי בן 9 שנים . תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  24. האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  25. אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה

• 12 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים