כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ , ותוכנות מיפוי כמו ARCGIS ועוד
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלי מעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב? אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו
-
- 19 תגובות
- 929 צפיות
-
-
למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!
-
באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין, מה הכתבה הזאת אומרת: http://hwzone.co.il/news/1215031770/29586/ האם ה-4870 שאני קונה, גם אם יהיה מקורר היטב, לא יוכל להגיע לאוברקלוקינג מקסימלי בגלל שהוא נעול? אין שום דרך לעבור את הנעילה הזאת? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לוח ASUS P6T D X58 I7 920 מעבד זכרון 6GB DDR3 1600 MHZ צריך כרטיס חזק למסך שיתן ביצועים מעולים בטווח מחירים עד 1200 ש"ח והאם כדאי לחכות בעבר היה לי GTX280 של NVIDIA שנדפק לי חבל מאוד היה כרטיס טוב רוצה משהו שלא ירד מהביצועים שהכרתי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ... הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_ כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ... מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ... חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח! {מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...} תודה מראש ... המאוכזב !
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
GIGABYTE 4870 1GB או ZOTAC 260 GTX 896MB תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נתקלתי בטבלה זו, באתר מסויים, בטעות נמחקה כתובתו ותהיתי מה אתם אומרים לגבי הדירוג שלה... אגב- לי יש RADEON 9200 SE :-\ [נ.ב. - לפיכך- ולפי ת'רד כרטיסי המסך הגדול, תקנו אותי אם אני טועה, לא ממש שווה לקנות כ.מסך 9500GT ב350, או 8400GS ב150, נכון? אם כבר- כדאי ללכת על 8800 ב500ש"ח? תודה מראש] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך NVIDIA בלי הגבלת תקציב שיהיה לי לשלוש השנים הקרובות כמו כן אני מוגבל אין לי כרגע PCI EXPRESS לכן אני צריך AGP איזה הכי כדאי ומה גודל המחירים תודה משה
-
- 17 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35258
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי לוח http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I מסך mag 786fd כאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדר מכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים: powercolor ati radeon 9600 pro powercolor ati radeon HD 2400 pro אבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה. התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר. מה הבעייה? הריצוד על 85MHZ אולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 series עוד מידע: בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק
-
- 16 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברה אנא חוות דעתכם לכרטיס מסך (יד שניה). MSI R9 280X 3GB 384bit מול Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA הדבר היחידי שראיתי שונה זה MSI maximom OC 1050MHZ מול Gigabyte maximom OC 1100MHZ השאיפה לרכוש שני כרטיסים בעתידת בחיבור CrossFire. תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו
-
- 16 תגובות
- 928 צפיות
-