עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם כהרגלי אני נכנס כל כמה ימים ל GURU3D כדי לבדוק אם יצא דרייבר חדש... ואכן יצאו שניים חדשים אני יעלה אותם לכאן למרות שבדרך כלל אין שום תגובה על ידיעה על דרייברים חדשים אם למישהו יש זמן/חשק הוא יכול להתקין ולתת חוות דעת... הראשון 71.40 בטא http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=954&file=4&evp=3fe1f5beef622505674efa9928c5a9bc והשני 71.50 לא בטא... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=955&file=4&evp=12101015dc52f7d9e7a5a47c959a7b8a עריכה: הרגע היתקנתי את ה 71.50, רציתי רק להגיד שחייב להתקין אותו ידני, דבר שני שסמתי לב, זה שהדרייבר מזהה את החברה של הכרטיס לדוגמה אצלי LEADTEK ולא כמו בדרייברים הקודמים שתמיד הוא היה מזהה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by composite,

אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by AVL,

אני מקווה שזה לא נחשב לספאם אבל יצאו דרייברים חדשים לGEFORCE http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by gamer-8,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by sxs,

האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ? אם כן אז איך ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. לפני בערך שבועיים nVidia הוציאה דרייברים חדשים 45.33 ו45.23 בצורה רשמית באתר שלה. זה שיפר לי את התוצאה ב3DMark בצורה ענקית!!! שתי הגרסות נותנות ביצועים כמעט זהיים! היתרון של ה45.33 הוא שהם באים עם דרייביר WDM מעולה(לVIVO) שתיקן בעיות רבות מגרסות קודמות(הWDM כמעט ולא עודכן). 45.33: 3DMark Score 6703 Game 1 - Car Chase - Low Detail 102.4 fps Game 1 - Car Chase - High Detail 36.8 fps Game 2 - Dragothic - Low Detail 100.1 fps Game 2 - Dragothic - High Detail 58.5 fps Game 3 - Lobby - Low Detail 100.5 fps Game 3 - Lobby - High Detail 47.5 fps Game 4 - Nature 46.2 fps 44.03: 3DMark Score 5986 Game 1 - Car Chase - Low Detail 89.2 fps Game 1 - Car Chase - High…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by unknown,

http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Pythagoras,

שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by RGod,

תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by slider,

יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bg1987,

טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.

18. Started by 8-Ball,

קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by liav12,

עריכה: מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיסי mx?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by evy,

שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by KoM,

אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?

24. Started by PSben,

היי, שיפרתי לאחרונה את המחשב שלי , הוא מורכב כעת מ- Athlon XP1800+ MSI KT3 Ultra ARU OCZ DDR3000 Maxtor ata133 40GB Hercules Prophet FDX 8500 LE מארז חדש של AOpen הדרייברים שקבלתי בדיסק של הכרטיס מסך - 7.65. הדרייברים שמצאתי באתר של Hercules הם 7.66. באתר של ATI יש כבר את גרסה 7.68 הורדתי מהאתר של ATI את גרסת ה-Reference של הדרייברים ל-Win2k, אך לצערי הם לא עבדו. הדרייברים הותקנו בלי בעיות, אך שאיתחלתי את המחשב, בכל פעם שהמחשב הגיע לשלב של ה-GUI של Win2k (השלב הראשון שהמערכת הפעלה פועלת ברזולוציה גבוהה - 1024X768X32) המחשב קרס, ואיתחל את עצמו מחדש (הייתי צריך להיכנס ב-Safe Mode ולהתקין מחדש את הדרייברים מהאתר של Hercules). ניסיתי להתקין גרסת בטא של הדרייברים ש…

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

דיונים חדשים בפורומים