עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NOVA,

עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by mazinya,

אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by daniel_18,

יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by ronmar,

תקציב: 350 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המא…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם צריך לשנות במפרט שלי משהו כדי להתאים אותו לכרטיס הנ"ל, המפרט: מעבד CORE I5 - 750 2.66GHZ לוח ASROCK P55 DELUXE ATX ספק כח TOP POWER EZ 700 זיכרון KINGSTON 2GB X2 DDR3 תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by at,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by wrecker,

שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by ronen_sig,

כרטיס מסך למשחקים המסך שבו אני משתמש הוא 19" רגיל. המפרט הוא: intel core 2 duo e7400 2.8ghz לוח אם:9300 xfx geforce 4G DDR2 זיכרון ובמידה וצריך ספק מעל 400W אז ה 700 ש"ח יכללו אותו

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  10. כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  11. מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by DaMn18,

http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by liortaib,

תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by bilbo,

קודם כל רציתי לשאול איפה אתם מניחים את רגש הטמפרטורה ? ומה החום שמגיע אליו GPU? ומה נחשבת טמפרטורה מסוכנת?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by KL-xXx,

רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן? אם כן, אז איך עושים זאת? החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצד תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by godza,

שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by BooYaka,

Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC FULL PCI-e 2GB DDR5 Retail Video Card VS Gigabyte GTX 760 (GV-N760OC-2GD) 2048MB/256bit DDR5 PCI-e Video Card לפי מה שאמרו לי, R9 יותר שקט מה GTX 760, אך הוא חלש ממנו. אחד הדברים הכי חשובים לי, כשאני לא במשחק ורק גולש באינטרנט או אפילו לא נוגע במחשב ורוצה להשאיר את המחשב דולק בלילה כשאני ישן, אז שיהיה שקט על גבול החרישי. מן הסתם, כאשר שאני משחק אז המאוורר של הכרטיס יתחיל לעשות רעש, אבל שלא יהיה בהגזמה. אין לי רקע יותר מידי, ואני לא כזה מבין בכרטיסי מסך, אשמח לעזרה שלכם. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

21. מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  22. כרטיסי הדגל החדשים של AMD מוכיחים כי הם יודעים לספק תפוקה מרשימה מאוד גם במערכים כפולים, ואפילו מרובעים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-radeon-fury-x-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  23. Started by NIR-T,

היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by RJ1,

קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?

• 10 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים