עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rider704,

יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  2. שלום אני די מתענין בתחום המחשבים כבר בערך שנה ואני עדין לא יודע איך אפשר לדעת לפי טבלה מי יותר טוב למשל עם לכרטיס מסך GTX580 יש 85 ולרדון 6850 יש 50 מי מנצח? תסבירו לי בבקשה איך אפשר לדעת טטבלות האלו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by kkl99,

אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by bluemail,

הייתי רוצה כרטיס מסך תומך ב dx9 x8 ויש לו vivo יש המלצות ??? ותנו גם מחירים (העדפה ל GF אבל גם ATI יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

האם יצא כזה כרטיס? בארץ?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by yossix,

במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיציג בצורה טובה, משחקים חדשים עטירי גפריקה. לדוגמא MaxPayne 3 כשיצא או FarCry 3 כשיצא. האם אפשר למצוא, בסביבות ה 1000 ש"ח, כרטיס כזה? מההבנה המוגבלת שלי, חשבתי על דגם ‎GV-N560OC-1GI‎. אבל אני גם תוהה, אם הפרש הביצועים בינו לבין ‎‎GV-N550D5-1GI‎ או GV-N550WF2-1GI‎, מהווה הצדקה להפרש העלות. דבר נוסף ואחרון, אני לא מבין למה ‎‎GV-N550D5-1GI‎ קצת יקר יותר מ GV-N550WF2-1GI‎, כשדווקא השני עם נתוני תדרים יותר גבוהים. תודה.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by liranfa,

שלום לכולם! הרצתי פה חיפוש על X300 ועל גירסת הHM(וגם ה6200TC) וראיתי שאנשים פה לא ממש מבינים את העניין... X300-כרטיס מסך עם 128 מגה בייט עם 128 ביט ,זיכרון DDR X300SE-כרטיס מסך עם 128 מגה בייט עם 64 ביט ,זיכרון DDR X300SE HM מתחלק לשני סוגים X300SE HM 128MB - לוקח 32 מגה בייט מהזיכרון של המחשב X300SE HM 256MB-לוקח 128 מגה בייט מהזיכרון של המחשב 6200TC גם יצא עם גרסאות נוספות בדומה לHM ורציתי גם להגיד שהHM 256Mb יותר טוב מX300 ומX300SE כי יש לו 128 מגה בייט מובנה כמו שיש להם ופשוט עוד תוספת של 128 מגה בייט מהמחשב(במידת הצורך כשמשחק צורך יותר ממ128 מגה בייט כדי להפעיל אותו) ה128 מגה בייט זה רק תוספת שלא מזיקה (במקרים מסויימים כן אם הזכרון של המחשב הוא 256mb )

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  12. נגיד אני לוקח את כרטיס 7800GTX אני לוקח של גיגהביט או של אסוס ואסוס נגיד עולה יותר זה אותו כרטיס פשוט קירור שונה ? למה יש את כל חברות לכרטיס מסך רק קירור שונה או ביצועים? אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7800GTX איזה לקחת שיהיה זול ויהיה לו ביצועים טובים מעצבן אותי כל חברות שדופקות מחירים שונים

13. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by ptyahoo,

יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32

• 16 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by OzZzZz,

יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by ben-bar,

ליפני שבוע קניתי מחשב חדש : מעבד: INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1110 לוח אם: ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 ... זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪323 כרטיס מסך: PALIT GTX560 TI "SONIC" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪994 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪320 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪432 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 יש לי במארז מד טמפרטורה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד ההרדיסק …

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by sahargt,

הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??

• 16 תגובות
    • 943 צפיות
  20. יש לי את הכרטיס של GAINWARD 260GTX שזה עם OC ועכשיו אני יכול להביא 295GTX להחליף עם מישו ואפילו לעשות מערך SLI של 295GTX אבל בטח בשביל זה צריך ספק כוח שאמור להספיק לדינוזאור.. אז אני אסתפק באחד.. אז שאלה ראשונה זה אם הספק שלי יספיק? ושאלה שניה אם אפשר להישתמש בכרטיס הזה בשביל 3D...יכול להיות שהשאלה שלי לא נכונה-כאילו שזה לא קשור אחד לשני אז תתקנו אותי.. ה295GTX הוא של GIGABYTE אם זה משנה.. והמפרט שלי פה בצד <--+OC קטן למעבד שלי תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין DX10 וDX10.1 כאילו בביצועים/שיפור בגראפיקה וכו'. ואיזו מערכות הפעלה תומכות בDX10.1

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by stingeR-,

הגיפורס של INNOVISION שקניתי אמור להראות ככה:http://www.pcextreme.net/reviews/inno3d-fx5200/6.jpg ועלוי אמור להיות היטסינק לא קטן... עכשיו שקיבלתי את הכרטיס קיבלתי אותו בצורה יפה ונראה אותו הדבר רק בלי ההיטסינק... קיבלתי מאורר קטן עם היטסינק קטן מאוד...

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by weissby,

מישהו כתב כאן באחד התרדים שכרטיסים בחיבור AGP יקרים יותר למה זה? אני חשבתי שהיום המעבר הוא לPCI-E X16 הזה.. ובד"כ מה שחדש יותר ועדכני יותר הוא לא היקר יותר?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by jara14,

איזה כרטיס עדיף לדעתכם בשבילי בהתחשב שאני רוצה הגדרות גבוהות ודחיית שדרוג כמה שיותר זמן? http://www.tms.co.il/product/11419 http://www.tms.co.il/product/11883

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.