כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין 2 דברים: כרטיס אחד של GTX570\GTX580 או מערך של שני כרטיסים של GTX560TI. מבחינת ביצועים מי יתן לי יותר ביצועים במידה ואני משחק על רזולוצייה של 1080P? ומי יחזיק לי יותר זמן למשחקים עתידיים? קחו בחשבון שאני לא יקנה בעתיד עוד כרטיס מסך.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש כאלה כרטיסים מהסדרה החדשה ? Radeon X1XX או Gefore 7XXX או שרק הסדרה היותר ישנה? מה הכי מומלץ בטווח המחיר הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לצערי נדפק ה 6600gt שלי והגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. האופציות שמצאתי הכי אטרקטיביות הן: Palit 8800gt super 1gb Leadtek 8800gt zl( הגרסה עם הקירור של זלמן,אם לא מובן) השאלה שלי היא כזו, האם שווה לשלם את המחיר עבור הסופר ג'יגה של פאליט או האם כדאי לקחת פאליט רגיל? או האם בכלל לקחת כרטיס שלא הזכרתי פה. המחיר שאני מעדיף לא לעבור הוא 850(אני מודע למחיר של הכרטיסים שהזכרתי). ועכשיו עוד שאלה, כרגע יש לי ספק 300w של hec שבא עם המארז(ספק איכותי בעקרון), לפי מה שקראתי הוא לא ידגדג את הכרטיס החדש, אז איזה ספק כדאי לקנות, כמה וואט ושל איזו חברה ,אני חושב של 400\450 וואט של TT שעולה משהו כמו 200 שקלים. המערכת שלי מוזכרת בצד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב P3-1800MHZ עם לוח אם אשר תומך ב AGP X4 אני מעונין לשדרג את המסך ל LCD עם כניסת DVI מבקש המלצות לכרטיס מתאים עד מחיר של 400 ש"ח המחשב משמש בעיקר לאינטרנט טמסמכי WORD, ולפעמים למשחקים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להחליף את לוח האם שתומך ב AGP, או למשוך איתו עוד שנה ופשוט לשדרג את הכרטיס מסך בהשקעה של עד 800 שקל לכרטיס AGP אחר. יש לי מעבד 2.4G 512MB זיכרון לוח P4S8X של ASUS כרטיס המסך הנוכחי שיש לי הוא V9180 של ASUS. בתכלס אני לא גיימר מובהק, והדרישות שלי הן לא בשמיים, אז לא נראה שיש צורך להשתדרג ל PCIEXPRESS, אבל ראיתי שכרטיסי PCIEXPRESS הם יותר זולים אז אולי זה צעד יותר משתלם כלכלית. אשמח להמלצות של כרטיסי מסך AGP בהתאם לתקציב ולמפרט, או לחילופין ללוח + כרטיס PCI EXPRESS במחיר שהוא לא יותר גבוהה. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מערכת לא חדשה כל כך: מעבד intel core 2 due e6600 לוח אם p35 chipset 6gb ddr2 לגבי המסך אני לא בטוח בגודלו אבל רזולוציה לדעתי 1920x1080 מחפש כרטיס מסך שיתן מקסימום תמורה למחיר הזה. אגב, זה לא מיועד לי אך הבחור שזה מיועד לו מאוד היה רוצה להיות מסוגל להריץ את GTA החדש (שטרם יצא) ברמה סבירה כלשהי. אני מודע לכך שהמערכת ישנה, אך השאלה האם כרטיס מסך יכול להביא אותו לרמה הזו - הוא משחק ב GTA 4 ללא בעיה כיום. נ.ב. אני דווקא מבין בחומרה אך איני גיימר ולכן אשמח לדעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד. אנחנו רוצים לבחור כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים על איכות גבוהה,ויחזיק לו משחקים כמו SIMS 2 וכאלה לשנתיים וחצי לפחות. רק בKSP, חשבנו על הכרטיסים האלו: 6800XT 128MB 7600GS 256MB 128BIT X1600PRO 512MB 128BIT X1600PRO 256MB 128BIT X1600XT 256MB 128BIT X1600XT 512MB 128BIT הכול נע בתקציב שלו. אם יש משהו יותר טוב באפיק PCI-E זה יהיה מעולה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך המומלץ ביותר, עם יציאת HDMI, באיזור ה-700-800 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-