כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ? אני קונה מחר .. רק תגידו מה ותנו פרטים למה עדיף ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI[ http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=16 או http://www.evga.com/products/default.asp 7800GS 256MB TV, DVI, AGP
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואל תגידו לי בנעה יש כי יש הבדל בין יש לבין יש דף למוצר אפילו בNEWEGG אין את הכרטיס ... מישהו יודע מה קורה לX18GTO ?!
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי X800XL הכנסתי את הכבל VIVO שקיבלתי איתו חיברתי לטלויזיה (איפה שכתוב VIDEO-כבר ניסיתי את כל החיבורים האחרים אפילו) והכנסתי מאחורי המחשב את היציאה של הכרטיס מסך לצד השני של הכבל אני לא מבין למה זה לא פועל ... חיברתי הכל איזה מצב אני צריך לעשות בטלויזיה (AV1,AV2) אולי משהו אחר?... משהו מוכן להסביר לי מה צריך לעשות אחרי שמחברים כדי שהכל יפעל? דרך אגב ניסיתי כבר 2 טלויזיות ו2 כבלים... תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי יש לי את הכרטיס Hercules 8500le ותמיד הרגשתי שדברים לא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. וניראה לי שמצאתי את הפיתרון דריברים חדשים של Omega פשוט פצצה של דריברים פשוט פתרו לי את כל הבעיות המחשב רץ פצצה הכל עובד חלק בלי שום בעיות! פשוט פצצה לכל מי שרוצה לנסות הינה הדריברים w2kxp_omega_2355 אבל צריך שיהיה מותקן DirectX9 שאפשר להוריד מפה אני ממש מתכוון שהמחשב שלי רץ פצצה! הכל עובד חלק פשוט פצצה! למי שעובד עם 9X\ME
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לאחד שאוכל להריץ איתו משחקים בסגנון Call of Dudy: world at war, GTA-IV, Far cry 2. המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz GIGABYTE GA-G31M-S2L Kingstone 2GB DDR2 ATI Radeon X550 256MB W.D. 160GB (SATA II, 7200, 8MB) +80GB (IDE) LG DVD-RAM GSA-4081B SAMSUNG DVD-RAM SH203D (SATA) (נדמה לי שהספק הוא 450W) אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך בסביבות מחיר של 400 ש"ח (כמובן שאם אפשר - אז פחות...) בתודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרה החדשה של nVidia (9 series) מישהו יודע פרטים על הכרטיס? ואולי גם תאריך מדוייק?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ספיר HD4850 TOXIC קירור של זלמן האם זה באמת מרעיש ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות לקנות השבוע 8800GT או שאני יחכה לפסח (טס לחו"ל) ואני יקנה שם כרטיס מסך של הסדרה 9XXX מה כדי לעשות ? לחכות או לקנות ? ואם לקנות 8800GT איזה כדי לקחת שיהיה הכי פחות מרעיש ועם הבנדאל הכי נחמד..(במידה ותגידו שלא כדי לקחת הכרטיס 8800GT נקנה ב-SkyPc) הכרטיסים לא הולכים לעבור OC בשנה הקרובה !
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד 600 ש"ח , מוכן גם יד שנייה , לא מפריע לי . משחק ב-CS 1.6 , אולי אני אשחק במשחקים חדשים כשאני אקנה ת'כרטיס .. יש לי הצעה ל6800XT ב-750 ש"ח , ו-9800 ב550 ש"ח שאני מתכוון להוריד מהפרק .. מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק שהוא שוקל 10.5 קילו http://www.tgdaily.com/2006/05/06/ibuypower_19inch_sli_notebook/ תתפלאו הוא לא כזה יקר. במיוחד מול הXPS הנייד של דל או מחשבים אחרים של אליינוור או וודוPC.
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד מחר ליקנות מחשב סוף סוף המחשב הוא כזה: לוח:asus p4s8x מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ... דיסק:wd80gb 8m זכרון:512ddr(333mhz) ועכשיו מגיעה ההתלבטות- איזה כרטיס מסך ליקנות ???? אז ככה -עקרונית אבא שלי הסכים ליקנות את ה9700proאבל התנאי שלו זה ש3שנים אני ישב בשקט אם אני קונה כזה כרטיס ...הוא הציע לקחת משהו יותר זול כמו לדוגמא הmagic ואז אחרי שנה שנה וחצי להחליף אותו וזאת כי הוא טוען שעוד חצי שנה -שנה הסידרה של ה fx תיכנס חזק לשוק והיא זו שתישלוט . מה אתם הייתם בוחרים??? ואיזה כרטיסים טובים אחרים הייתם ממליצים לי ? ??? היעוד של המחשב זה מישחקים מישחקים מישחקים ---הכי הכי הכי הכי חדשים ש…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מיועד למחשב חדש עם מעבד I5-2500. חשוב שיהיה עם קרור איכותי ושקט. המחשב ישמש גם לעריכת אודיו לכן חשוב למזער את הרעשים.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכרטיס מומהר ומגיע עם קירור של Accelero וזה נראה לי הכרטיס הכי זול שראיתי של 9800GTX+ יש סיבה לא לקנות אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את שניהם באותו מחיר בערך ואני לא יודע מה עדיף (אני מדבר כמובן על גירסת 256) מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-