עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ido.G,

היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by korn666,

הכרטיס הזה תואם לתקציב שלי מה דעתכם עליו הוא שווה את הכסף http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-R955256D

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  4. עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה

5. Started by -R-E-L-,

http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום , החלפתי את הוודוו 3 3500 שלי ברדאון 9000 פרו של גיגה ביית , עם הוודו לא הייתה בעיה עם דרייברים....כאילו הייתה גירסא אחת ומסנכה.... עכשיו כשאני עובר אני שומע שיש המון גירסאות כמו בג'י פורס שיש המון DETENATOR וצריך לנסות המון גירסאות עד שרואים איזה גירסא הכי טובה לכרטיס . האם זה נכון ? גם לגבי הרדאון ?

7. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?

8. Started by M7a,

חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by ben060,

על פי הפרמטרים הבאים: איכות תמורה לכסף ביצועים טובים למשחקים איזה מבין הכרטיסים הכי משתלם? x1300xt 256 mb GDDR 3 LEADTEK WINFAST PX7600 GT TDH 256MB PCI-E SHAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512MB PCI-EX אם היה לכם 800 שח במה הייתם בוחרים?

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  10. ATI PCI express x300 se 128mb dvi+tv מה הוא שווה קיבלתי מפרט של פנטיום 4 עם הכרטיס הזה במחיר זול... האם הכרטיס שווה משהו ? ואיך הוא לעומת ה Geforce 6600 ? בתודה מראש, שגיא.

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  11. בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by tecore,

מחפש כ. מסך לחבר 2 מסכים למחשב לבצע עריכות גרפיות (וידואו ותמונה). מדובר בתקציב בין 200-500 שח. האם התקציב יספיק? איזה כ. מסך מומלץ? כרגע קיים כ. מסך ONBOARD, האם צריך להוסיף כרטיס חדש עם 2 יציאות? או כרטיס נוסף עם יציאה אחת? אשמח לקבל כמה אלטרנטיבות בבקשה.תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אוקיי אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולקחת או את ה- 8800GTS או את ה-9800GTX. עכשיו כמו שהבנתי בשביל כרטיסי מסך מהסוג הזה צריך גם מסך מתאים. אשמח אם מישהו יפרט על זה או יסביר על זה, יש לי כרגע מסך 19". (בהדמנות גם אשמח אם מישהו יגיד אילו מהכרטיסים עדיף לקנייה)

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by junkkiller,

שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512mb ובפירוט שלו וזה כתוב שיש לי שם VIVO אז אני רוצה בבקשה הסבר קצר מה זה בדיוק ומה זה נותן לי והאם זה מאפשר לו לתפקד כמו כרטיס טלויזיה(לקלוט שידורים על מסך המחשב)? תודה על ההבנה והעזרה (נוב אין מה לעשות)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

16. שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by arkadur,

אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. שלום לכולם, אני לא עוקב אחרי שוק כרטיסי המסך בדרך כלל. דרוש לי כרטיס מסך בעל 2 יציאות HDMI. המחשב לעבודה. ככה שחשוב שהכרטיס יהיה אמין. אני לפעמים משחק במחשב אבל זה דיי זניח וזאת בהחלט לא דרישה, רק בונוס. התקציב כאמור לא מוגבל. המפרט שלי (מועתק מהחשבונית מלפני חצי שנה בערך): [table][tr][td] Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray [/t] [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] ‏Noctua ‎Noctua NH-U12P SE2 [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI [table][tr] [td][/td] [/tr][/table] A-Data Premier 32GB Kit(8GBx4) DDR3 1600Mhz CL11 1.5v AD3U1600W8G11 [table][tr] [td][/td] [/tr][/table]…

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1000 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by groovy,

Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,452 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,055 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח x2 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 4,197 ש"ח אני צריך להוסיף רק כרטיס מסך - שיהיה רק מהאתר www.pandas.co.il תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by seladlev,

הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by ktbnus,

כן כן, כרטיס מתקופת האבן אבל אין מה לעשות, המחשב ישן ואין שדרוג באופק, אז אני חפש משהו שיכל להחזיק את מעט המשחקים הישנים שלי שעדיין יוצא לי לשחק בהם. אני מחפש ל"משחקים" שיתן את התמורה הטובה ביותר. ( להזכירכם AGP ). יש למישהוא הצעות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 500שח אני גמיש ב100 לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים