עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Itzik 007,

קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Dvich,

עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Ben_G,

שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by ofird,

נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?! זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים. נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק... הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה... הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  6. בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by n1ka,

אם אני קונה מסך 19 אינץ LCD או רחב או רגיל האם הגרסא 8800GTS 640MB שווה את הקניה ? והאם יהיה הבדל בין הגרסא הרגילה של ה 320 ? מה עוד ש אולי ה 640 לא שווה כבר את הכסף כי ויסטה לא תומכת ב DX10 מה הולך פה איזה עלוב

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by NIR-T,

אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש

10. אז ככה אני חושב על קניה של 9880 PRO מאחר וזה הגיע לארץ... אז ככה דבר ראשון לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף.. הדברים שאני רוצה שיהיה בכרטיס זה יכולות OC הכי טובות מבין שלשות החברות ובאנדל כמה שיותר גדול כמובן ה-OC יותר חשוב והחברות הן: GIGA-BYTE , HERCULES , ATI מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. :'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by idanpc,

איזה כרטיס מסך לקנות ב1300 ש"ח ? אבל תגידו לי בבקשה של איזה חברה אתם ממליצים חבר שלי קנה כרטיס של ALBATRON 5900XTV ב 1100 ש"ח האם לקנות כזה או שייש משהוא יותר טוב במחיר שלי? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין DX10 וDX10.1 כאילו בביצועים/שיפור בגראפיקה וכו'. ואיזו מערכות הפעלה תומכות בDX10.1

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  15. קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  16. הזמנתי את הכרטיס הבא: SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT והייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים האם הוא טוב? המפרט של המחשב שלי כרגע כולל הכרטיס הוא: Asus p5qe intel core 2 duo E8400 ADATA 4GB 800MHZ WD 500GB 16 BUFFER והכרטיס SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT מה אתם אומרים בכללי הכרטיס יריץ משחקים עתידיים כמו GTA IV וכו..?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by devek,

עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  18. Started by clyon,

היי, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך עם מחיר מינימלי (עד כמה שאפשר, לא רוצה להשתגע עם המחיר) אבל שיהיה מסוגל לתמוך במשחקי COD, GTA החדשים מפרט המחשב שלי (נקנה בפברואר 2013) מצורף: https://app.box.com/myPC022013 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. דגמי ביניים נוספים מבית AMD שככל הנראה יקראו תיגר על ה-GeForce GTX 1660 Ti עשויים לזכות בהכרזה חגיגית בתערוכת CES הגדולה לכתבה

20. אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  21. הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  22. אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  23. שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  24. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  25. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים