כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשימה של כרטיסים שקיבלת הצעת מחיר לגבי כל אחד מהם: Sapphire Radeon X800 GTO 256MB AGP palit nvidia geforce fx6800gs agpx8 256mb ddr3 GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB AGP עכשיו, אני לא יודע מה הכי כדאי, בגלל שאני לא יודע את הביצועים של הכרטיס 7600gs לעומת 6800gs בנוסף אני לא יודע אם palit היא חברה שכדאי לי לקחת אותה ולא תעשה לי בעיות, כי אני לא ממש מכיר אותה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מערכת: P4 2.4MHZ 512DDR לוח אם ASUS p4s533-x - יש לי 4X AGP ואני רוצה לקנות Geforce 6600GT של LEADTEK. האם הכרטיס יעבוד טוב אצלי במחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין: radeon 9600pro 128mb ddr ל: radeon 9800 c3 128 mb ddr יש הבדלים גדולים?
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם 9800GTX 8800GTS 8800GT בשלושתם מדובר על SLI אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
מה זה הדבר הזה NVIDIA GeForce 7000M? האים הוא טוב? זה כרטיס מסך של ניידים. ומי יותר טוב 7000M או X3100? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 19:24:43 מישהו????
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
-
שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דבר כזה דרישות מינימליות לכרטיס מסך? למשל יש לי P-3 800MHZ לוח M של ASUS [אני יפרט אם צריך] ו-256+128 SDRAM האם הכרטיס יפעל עצלי? נ.ב אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אני סתם מתעניין, אני מתאר לעצמי שאם יפעל אז גרוע יותר מאשר יפעל על מחשב חדש אבל בכללי הוא יפעל??
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אילו מבין שני הכרטיסים טוב יותר למשחקים, כאמור שימוש בלפטופ, hd5650 vs gt420
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
-
המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם עוד מישהו מכיר את הבעייה הזאת שאי אפשר לראות את החלון הנוסף בתוכנה שמראה את הטמפ'? יש לזה פתרון?
-
שכאילו רואים על המסך את המחשב בתמונות, כמו פאזל כזה. לא מוצא את זה עכשיו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת למה המלבן הזה שבסה''כ מכיל ברזל, אלומיניום, נחושת, פלסטיק, וקצת פיבר-גלאס, כלכך יקר, כרטיסי גיימרים כמובן. לא אכפת לי שכרטיסי מסך workstation או מעבדים גראפיים יעלו הון וממון אבל מה הסיפור עם כרטיסי הגיימרים... למה לא יכול להיות כרטיס אחד לכל המחשקים בעולם, או כרטיס רק לצ'וטט ולעבוד עם המחשב בword...
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס הזה במחשב הישן . אני רוצה לקנות מחשב חדש באיזור ה2000 שקל מה שאומר שבשביל הכרטיס במידה ואני אקנה חדש יהיה לי 300-350 שקל . השאלה אם שווה להשאיר את הכרטיס ולשדרג חלק אחר או להישאר עם הנוכחי . בעיקר למשחקי פיפא ואינטרנט
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-