עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Satlan,

שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by AMD-GUY,

מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש

3. למשתמש לא גיימר אבל שיתאים לביצועים סבירים לרוב המשחקים הקיימים. אין לי כרגע את מפרט המחשב הקיים אוכל להשיג אם צריך. מדובר בכרטיס PCI-E מהסוג הישן,מחשב בין 5 שנים אני מניח core 2 due תודה TANGUSH

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by DuDsAn,

אז כמו שהכותרת אומרת.... חשוב לציין שמדובר בשני הכרטיסים על חברת GIGABYTE ב GTX470 630MHz Shader 1260MHz לעומת GTX 470 Super oc 700Mhz Shader 1400 כמובן שה SUPER OC נותן קצת יותר ביצועים אך הוא גם קצת יותר יקר.... אני מתכוון לרכוש את הכרטיס באנגליה (אחי גר שם) ושהוא ישלח לי עם חבר שמגיע לארץ או בדואר(רצוי? תנו את דעתכם מה הסיכוי שאני אצטרך לשלם עליו מעמ) ה GTX 470 עולה 1070 שקל ה GTX 470 Super OC עולה 1460 שקל תנו את דעתכם האם כדאי להוסיף 400 שקלים בשביל ההפרש בין הכרטיסים? אולי כדאי לקנות את הGTX470 הרגיל ופשוט לעשות לו OC קטן שיצמצם טיפה את הפערים

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by ofer,

שלום לצורך שדרוג (לא למורעל מסחקים) מצעים לי להתקין או gigabyte r96128d radon 9600 או asus v9570 tu fx 5700 128 mb (שלוש שנים אחריות) הכרטיסים צרכים לספק גם את המשחקים החדשים לשחקן ממוצע , בהנחה שלא כדאי להשקיע יותר כי החומרה בתחום משתנה ל pci מהיר

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by 54321,

אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  7. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  8. דווקא בתקופה של תנופה כלכלית מעודדת, כמה מאנשי המפתח החשובים ביותר של מפתחת השבבים עוברים - אל היריבה המושבעת ששואפת לזעזע את יחסי הכוחות בשוק לכתבה

9. Started by HWguy,

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by ohadzu,

המפרט שלי הוא: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק של NZXT, PF400 400 וואט אני רוצה כרטיס מסך שהמשחק 6 call of duty ירוץ איתו חלק. התקציב שלי הוא נכון לכרגע 300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציב זה? שאלה נוספת: אם התקציב יהיה 500 ש"ח, איזה כרטיס מומלץ במחיר זה? והאם בכלל שווה להשקיע את ה-500 ולא פשוט להסתפק בתקציב הקיים למשחקים של היום (עם דגש על COD6) תודה.

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by OferS16,

שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by motir,

הי, אני צריך כרטיס מסך פשוט יחסית, אבל לא זבל מוחלט. המטרה - HTPC, אבל אולי קצת משחקים קלים. כרטיס כמו ה-9550 יספיק לי מאוד, אבל אני רוצה PCI-E. איזה כרטיס מקביל? ה-X300SE ? תודה מוטי

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by NAND,

יש לי כרגע 6950, חשבתי למכור אותו ב-400 שקל ולקחת את זה: http://ksp.co.il/?uin=19570 אני רוצה משהו שיהיה שדרוג קל (אני רוצה לנסות גם נווידיה פעם בחיים), אני לא מחפש את שיא הביצועים. מצד שני אולי זה יהיה בזבוז, שוק המשחקים נהיה מאוד חלש ואין במה לשחק גם ככה. מה אתם חושבים? תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by ghreg,

winflash20113 הטענתי את הביוס 6970 נותן לי הודעה לא זוכר בדיוק מה זה אבל זה לא מצליח אני עים כרטיס gigabyte

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by achiya1,

שבוע טוב רציתי לדעת בבקשה מה זה הקופסאות הכסופות שיש לי על הכרטיס http://www.prolink-usa.com/image/VTV-7200GS256_2_1.jpg משמאל למערכת קירור יש כאלה בתמונה ואצלי באמיתי גיליתי שהם כאילו מפוצצים ויש להם למעלה אבקה יכול להיות שזה מה שתקע לי את המחשב ?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by nec_000,

מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  18. ומעבד של i7 מסדרת 720qm וזיכרון ראם של 4gb ומחשב שלי הוא מגרסת Acer Aspire 8942G Core i7 ועכשיו אני רואה סדרה (לגדל את הופ ) ושנגיד המצלמה זז אז רואים כמו לאגים כזה למה זה כך ואיך אפשר לתקן(לסדר) את זה ולראות חלק ויש לי רזולוציה של 1080p שזה full hd ואני רואה את סדרה באיכות של 720p והרזולוציה שעל המחשב היא 1920X1080

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by NI4NI,

שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  20. Started by ccc,

שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  21. שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by zerocool15,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6687#mushkin_memory http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGN-628TVD&show=&filter= זה רק אני או שהכל מראה שזה גירסת ה 128 ביט אף על פי שכתוב בפרטים שמה 64 משום מה? גם הקישור לדגם של החברה הוא 128 ורק 530 שח?

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  23. יש לי מחשב פנטיום 4 3000MHZ אם 2GB DDR2 ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך חזק יותר היום יש לי ATI READON 1300X PRO 256MB PCI-E 16X עד עכשיו הוא היה מריץ את כל המשחקים בצורה נרמלית אבל ב GTA IV הוא עושה בעיות החלפתי אותו בעוד כרטיס שיש לי ATI FireGL V3350 256MB PCIe והוא קצת יותר טוב ממה שיש לי אבל לא מספיק

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by Lirans,

שלום חברה רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: 6800GT ו-6800GS. מהירות מעבד גרפי, צינורות עיבוד וכו'. וגם האם אחד מהכרטיסים כולל תכונה או תמיכה באופציה גרפית כלשהי שאין לכרטיס השני. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by king123321,

שלום , אני מתכנן לקנות HD 6850 עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. המפרט שלי בתור התחלה זה : מעבד : Core 2 Duo e7400 2.8Ghz כ.מסך נוכחי : HD4770 = משדרג כדי שלא אצטרך בעתיד לשדרג עוד פעם.. לוח אם : ASUS P5KPL-AM ספק כוח : NEOLUTION 500W אמרו לי שGTX 460 הספק עצמו יחזיק , אבל אני לא יודע את צריכת החשמל של HD 6850 אז האם היא יותר גבוהה או נמוכה משל GTX 460

• 3 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.