כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי. המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט. לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte. מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
MY WIN XP DOING PROBLEMS WITH GAMES EVRY GAME I AM RUNNIG HE SAYING THAT I DONT HAVE DX 8.1. BUT IHAVE. AND IHAVE THE NEWEST DRIVERS WITH WIN 98 EVRYTHING WORKS GOOD . PLAESE HELP ME. AND MY VIDEO CARD IS GAINWARD TI 4200 128 MB DDR RETAIL. SORRY THAT I AM WRITE IN ENGLISH BECUSE ICANT CHANGE IN THE LANGUAGE BAR TO HEBREW.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ככה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מסך - 2253BW של סמסונג. וההתלבטות היא אם לקנות צמד כרטיסי מסך של gtx 460 (כדאי 700mb או 1gb?) לבין כרטיס מסך אחד מדגם 5870 (או שכדאי 5850?) ועוד כמה שנים שמערכת תיהיה פחות חזקה והמחירים ירדו לשדרג בעוד אחד , כמובן שאם אעשה את זה אקח בחשבון שעלי להשקיע בספק חזק. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחבר לשני מסכים, אחד שהוא מסך רגיל וישן.. שעליו אני רוצה לבצע את העבודה, ואחד שהוא LCD 32 אינץ'. בכל אופן, חיברתי את שניהם.. והוא הראה לי רק על הLCD את התמונה. אחרי שניתקתי את החיבור שלו, הופיעה תמונה על המסך הישן. אני רוצה שזה יעבוד ביחד, בו זמנית, ושיראו אותו הדבר (!). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מחשב לא ישן יחסית, עם מעבר I5 מהראשונים שיצאו 2.6ghz ,כרטיס מסך hd5770. ויש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3165#sp אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ... יש לי 2 שאלות... 1. במידה ואני יעדכן לכרטיס מסך עדכני וטוב, כמה משמעותי יהיה ההבדל בגראפיקה במשחקים בין המעבד שלי למעבדים החדשים? 2. האם יכול להיות שכרטיס מסך חדש לא יתאים ללוח האם שלי? (יש כל מיני PCI Express 3,2 ואין לי מושג מה זה אומר...) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חברת Sonnet נכנסת אל שוק עמדות ה-Thunderbolt 3 החיצוניות עם צמד דגמים מוכנים לשימוש במימדים צנועים עד מאוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הלינק.... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ויש שם שני כרטיסים RADEON 9500PRO ו RADEON 9500PRO FINAL יש למישהוא מוסג מה זה הפיינל הזה??? זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני עומד לקנות מחשב, ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים כדאי לקנות?, השימושים הם עריכת סרטים, OC ומשחקים כבדים: Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB HDCP PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 מחיר בחנות: ¤2,500.00 או: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 מחיר בחנות: ¤2,190.00 עדיף לחכות קצת לירידת מחירים?, אם כן, מתי? מתי עומד לצאת הHD2900XTX ומה יהיה מחירו? איך משתמשים בטכנולוגיית הCROSSFIRE?, שמעתי על איזה כבל, איפו ניתן להשיג אותו והאם אפשר לעשות CROSSFIRE על לוח SLI? מה עדיף? הHD2900XT או ה8800GTS 640MB? מה יהיו מחיריהם של המוצרים הנ"ל בעוד כחודש? הנה הפרטים:…
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס עדיף? לא מצאתי תשובה נחרצת בפורם.... powercolor X800GT או saphire X800GT ??? מבחינת ביצועים, OC עתידי, ושקט.... תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
השקעה מבריקה? מישהו החליט לשלם יותר מ-50,000 שקלים עבור פיסת היסטוריה חומרתית מהתקופה בה NVIDIA הייתה עדיין בחיתוליהלכתבה
-
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-
-
אחרי GTX 1080 שהושק בתג מחיר לא נמוך, מגיע אחיו הקטן והנגיש יותר להראות כיצד נראה שינוי משמעותי ביחס שבין שקל לביצועים בעולם כרטיסי המסך: ה-GTX 1070 היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום על מבחני הביצועים הלא-תלויים על כרטיס המסך GTX 1070. כרטיס מסך זה מכוון אל איזור הגיימרים שרוצים להשקיע סכום מכובד על יכולת גרפית אך לא מוכנים לשפוך 3000 שקלים ויותר על פיסת חומרה כמו ה-GTX 1080. ה-GTX 1070 הוא כרטיס מסך שמושק בתג מחיר של 379 דולר. מדובר בעליה של 50 דולר לעומת מחיר ההשקה של כרטיס המסך אותו המחליף, ה-GTX 970. כאשר הושק ה-GTX 970, לא רבים שיערו שיהיה מדובר בכרטיס המסך המתקדם הנמכר ביותר בשנים האחרונות. כרטיס מסך שלמרות מחירו הלא-נגיש במיוחד הפך לפופולארי ביותר בקרב גי…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס הזה במחשב הישן . אני רוצה לקנות מחשב חדש באיזור ה2000 שקל מה שאומר שבשביל הכרטיס במידה ואני אקנה חדש יהיה לי 300-350 שקל . השאלה אם שווה להשאיר את הכרטיס ולשדרג חלק אחר או להישאר עם הנוכחי . בעיקר למשחקי פיפא ואינטרנט
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מישהו כתב כאן באחד התרדים שכרטיסים בחיבור AGP יקרים יותר למה זה? אני חשבתי שהיום המעבר הוא לPCI-E X16 הזה.. ובד"כ מה שחדש יותר ועדכני יותר הוא לא היקר יותר?
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. כמה זמן יש אחריות עליו? 2. כמה הוא עולה באריזת Retail? 3. האם הרצה שלו על AGPx4 פוגעת בביצועים שלו?
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אנשים מה יותר כדי לקנות מבחינה הגרפית שלו והתפקוד שלו בעתיד ועכשיו? Leadtek Winfast GeForce A6200 TD128M 128-bit DVI הינה קישור מאיפו שאני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10220 או ?RADEON 9600XT 256MB? הינה גם קישור מאיפו שאני יקנה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1073 שניהם יש אותו מחיר אני רק לא יודע מה עדיך לקנות ותדה מראש. נ.ב מי שיגיד שאני סתם פתחתי עוד דיון שלא יגיב כי כבר אמרתם זה איציק פתח ולא אני אז זה לא קשור אחד לשניה(מה שאתם אמרתם)
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אנשים.. סוף סוף נפתרתי מהFX5700LE שלי והגיע הזמן להתחדש קצת..(זמנית אני תקוע עם MX440).. המערכת שלי אומנם קצת ישנה אבל בתוספת של כרטיס מסך טוב ועוד 1GB של זיכרון היא תסחב עוד קצת... בעיקרון אני די נעול על ה7600GT לAGP... אבל אני ישמח לקבל המלצות אחרות...
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין: radeon 9600pro 128mb ddr ל: radeon 9800 c3 128 mb ddr יש הבדלים גדולים?
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-