כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם! יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים התקציב שלו הוא עד 700 ש"ח כיום יש לו כרטיס של NVIDIA 9300GS והוא לא מרוצה הוא משתמש במע' הפעלה וינדווס 7 האם למע' הפעלה זו יש השפעה על משחקים כבדים? על איזה כרטיס מסך תוכלו להמליץ לו? תודה רבה ליאור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שיהיה חזק וטוב למשחקים וגם לתוכנות גראפיות. אני מעוניין בכרטיס מסך ATI HD4850 או משהו מתקדם יותר בהפרש מחיר לא גדול עם DDR3 512MB וחיבור DVI. השאלה שלי היא כאת: ישנם כמה יצרנים שהומלץ לי עליהם: Sapphire, Sapphir VAPORX, PowerColor, ASUS, Gigabyte, Gainward. כך שכבר די התבלבלתי. מה ההבדל בין יצרן ליצרן? האם מלבד המחיר של הכרטיס והקירור שמוצמד אליו יש הבדל כלשהו (ביצועים? דרישות מתח? דרישות מערכת?)? איזה יצרן עדיף לדעתכם בכרטיס המסך שציינתי ולמה? המערכת היא כזאת: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ דיסק קשיח:WD Gre…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס הכי טוב למחיר הזה הספק שלי זה HEC 400 ומסך 19 ומעבד AMD 6000 כרגע יש לי 8600GTS רצוי מחנות זיגזג מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ההבדלים בין ה-Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR ל- Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR שווים 550 שקל??? ??? עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה לפי הfaq של SpiritKnight [לינק למטה] רשום שה-Geforce FX 5900ULTRA יותר טוב מה-Radeon9800PRO במהירות ליבה וזיכרון אבל עדיין ה redeon משיג תוצאות יותר טובות במבחנים למה!? לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877 ובקשר לכותרת אני פשוט דפוק .....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ;D GRAINWARD הוציאה את 7800GT ו 6800GS בגרסת 512M!!... 7800GT: 450MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... 6800GS: 485MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... http://www.theinquirer.net/?article=29252 כולל בנצמארק (אם טעיתי בקלוקים, תקנו אותי בבקשה )
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי סיבות מצערות החלטתי לשים במחשב שלי voodoo 3 3000 (היחידי שזמין בשנייה..) עד שאני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש. הרצתי את המחשב והורדתי דרייברים, ועכשיו רואים צבעים יופי אבל אי אפשר לשנות את הרזולוציה. אם זה נראה לכם מתאים יותר לפורום תמיכה תכנית תעבירו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים, ראו כאן: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2559 כרטיס X550, 128MB במחיר 270 ש"ח. זה זול משמעותית מכרטיסים אחרים שראיתי. איפה ה-CATCH? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לי crossfire של ATI 4850 או 4870 אחד? ויש לי לוח X38 MAXIMUS FORMULA .... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מחשב P4 בין 5-6 שנים ששודרג כבר בעבר אין ספור פעמים ועדיין משרת אותי נאמנה למחשב ספק גנרי 500W 1 גיגה זיכרון DDR2, פנטיום4 3 גיגהרץ. בלוח אם יש רק AGPX8 אני משתמש במחשב בעיקר ללימודים ולסרטים.. בשביל משחקים יש לי את ה XBOX360. כרטיס המסך הנוכחי שלי(6800gs) לא סוחב תכני HD.. אין הכוונתי להחליף את המחשב/לוח אם/מעבד מאחר והביצועים שלו למעט תכני ה HD מספקים אותי לצרכים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע אם קיימים בכלל כרטיסים חדשים ל AGP שתומכים בתקנים החדשים, האצת HD.. הדרישות שלי מהכרטיס: שקט וחסכוני, בעל יציאה לטלווזייה שתומכת ב FULL HD, יכולת האצה טובה ל HD, ותמיכה לתקנים חדשים (DirectX). לא מעניינים אותי הביצועים במשחקים מאחר ואני לא משחק במחשב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23929 לא בידיוק מה שציפו כולם מהכרטיס (היה מדובר על 22000 עם 2 כרטיסים האלו ב SLI) אבל יש שיפורים בGPU, נחכה לתוצאות של ATI החדשים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נשרף לדודים שלי הכרטיס מסך יש להם את המפרט הבא: q6600 2gb hec 500w איזה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להביא ב 500 שח ושלא יהיה צוואר בקבוק במחשב(היה להם 8800GT) יש אפשרות לחריגה קלה תודה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע רדיון 4870 ומחובר אליו המסך של המחשב והטלויזיה , אני מעוניין לחבר עוד מסך , חשבתי האם זה אפשרי שאני אחבר איזה כרטיס מסך נוסף ישן יותר ואליו אני אחבר את המסך הנוסף, יש אפשרות כזאתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם לחכות עוד 3-4 חודשים בשביל הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של amd? השיקולים שלי: למה כן:1)amd וdice התקרבו מאוד וזה אומר שהכרטיסים של amd כנראה יקבלו תמיכה יותר טובה לbattlfield 4, משחק שאני מתכנן לשחק בו בעיקר. 2)כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1300-1400 שקל ואני מתכנן לקנות gtx760 ואני רוצה high end ולא medium end (ואני מקווה שבסדרה החדשה יהיה כרטיס high end במחיר הזה..) 3)עם הזמן המחיר של המעבדים ורכיבים אחרים במחשב ייזלו אז זה ייתן לי יותר תקציב לכרטיס מסך (זה קשור יותר ללמה לחכות בכללי) למה לא לחכות: 1)יש לי מחשב כבר 4 שנים שנקנה בערך באלף שקל )e5400 2.7ghz 2gbram geforce 210...) (ונמאס כבר לחכות ) 2)אולי לא יהיה…
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K מחילה פתחתי בטעות בתמיכה טכנית לא יודע איך למחוק
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-