כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שהלכתי לאיבורי המוכר אמר לי לקנות את הכרטיס radeon hd 4850 אך שהוא עשה השוואה הוא הופתע לגלות שה 9600 gt יותר טוב ואמר לי לקחת אותו הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יותר טוב ??? אני מיצטער אבל אני עדיין לא הבנתי מי עדיף GF 4 4200 SUMA SE 64 MB או LEADTEK 64 MB??? אני מדבר על איכות הפילטרים וגם דיי על OC אני אוסיף כמה שרק אפשר אבל בלי להוציא עוד כסף ! ודרך הגב בעוד שנה יהיה הבדל בין ביצועי כ.מסך עים 64MB DDR לבין 128 MB DDR? ושוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי הזדמנות פז להביא כרטיס זהה לכרטיס שיש לי במחשב במחיר מצויין ללא מע"מ ועלויות משלוח. אני שוקל ממש לחיוב לעשות את זה, יש לי רק שאלה אחת, האם הספק יחזיק? ;D ;D ;D אני עם Seasonic X-650 שידוע בביצועיו ויכול לספק גם בכיף 700W בעומס. ראיתי ש-GTX690 צורך במאמץ מלא עם 3960X באוברקלוק 550W. האם הספק שלי יחזיק לי זוג 680 ב-SLI ללא דאגות מיותרות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחתי מסך LG FLATRON לתיקון לספק מורשה של LG בישראל והם דורשים 85 דולר ללא מע"מ לתיקון.. וזה מחיר התחלתי..!! הם אפילו לא בדקו אותו עדיין ..מה זההה זההההה? אני זוכר שמשהו אמר לי פה שחבר שלו תיקן לו את המסך.. אם אתה רואה את זה אני חיב את העזרה שלך דחוף
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס רק לDVI (ל2007FP) אז בהתחלה חשבתי לקחת פשוט את ההכי זול, אבל אני רואה שההבדלים הם בשקלים בודדים.. אז אולי יש פה מציאה. המפרט שלי הוא Amd Athalon 64 2GHZ 3200 (מה אומר ה3200?) Promos aka ג'נרי 512 RAM http://web.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB57752=57753&orderby=price אני לא משחק במחשב אבל שיהיה כרטיס שיתאים למחשב שלי, שלא יעשה לי צאוור בקבוק (או כמה שפחות), אבל אם אפשר לא לעבור תדף הראשון ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדילמה ענקית בין שני כרטיסי המסך האלו: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 VS Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבורי כרטיס מסך חדש, היות והGTS250 512MB שהיה לי תקוע אי שם באחד סניפי פנדה (נשלח להחלפה כי היה תקול ופשטו רגל ולכן הכרטיס תקוע אצלהם ואינני יכול להתנהל מול היבואן). כרגע אני עובד עם הHD3850 256MB GDDR3, שבסך הכול עושה את העבודה שלו בסדר אבל הוא די חלש עבור הדרישות שלי. בעקרון המערכת שלי: AMD PHENOM II X4 810 2.6@3.2GHZ GIGABYTE MA770T-UD3P OCZ 4GB RAM DDR III 1600MHZ CM HAF 922 WD 1TB + 640GB + SAMSUNG 320GB PC COOLING & POWER 500W, לא בטוח שזה שם החברה המדויק אך אני זוכר שהיא חברת בת של סיסוניק או משהו... בכל מקרה, אני בסך הכול מחפש כרטיס נחמד שיריץ משחקים בצורה סבירה, לא מבקש ממנו להריץ לי עכשיו את המשחקים החדשים על אולטרא HIGH עם AA במקסימום ועל רזולו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה בדריבר של הכרטיס מסך עם קונטרול סנטר ומה זה בלי קונטרול סנטר?????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. סוף סוף נפתרתי מהFX5700LE שלי והגיע הזמן להתחדש קצת..(זמנית אני תקוע עם MX440).. המערכת שלי אומנם קצת ישנה אבל בתוספת של כרטיס מסך טוב ועוד 1GB של זיכרון היא תסחב עוד קצת... בעיקרון אני די נעול על ה7600GT לAGP... אבל אני ישמח לקבל המלצות אחרות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת.... חשוב לציין שמדובר בשני הכרטיסים על חברת GIGABYTE ב GTX470 630MHz Shader 1260MHz לעומת GTX 470 Super oc 700Mhz Shader 1400 כמובן שה SUPER OC נותן קצת יותר ביצועים אך הוא גם קצת יותר יקר.... אני מתכוון לרכוש את הכרטיס באנגליה (אחי גר שם) ושהוא ישלח לי עם חבר שמגיע לארץ או בדואר(רצוי? תנו את דעתכם מה הסיכוי שאני אצטרך לשלם עליו מעמ) ה GTX 470 עולה 1070 שקל ה GTX 470 Super OC עולה 1460 שקל תנו את דעתכם האם כדאי להוסיף 400 שקלים בשביל ההפרש בין הכרטיסים? אולי כדאי לקנות את הGTX470 הרגיל ופשוט לעשות לו OC קטן שיצמצם טיפה את הפערים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה 13 כרטיסי מסך של 1080ti לצורך כריית מטבעות. האם כדי לחכות לדור הבא של הכרטיסים ? יש צפי לתאריך יציאה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם נתחיל בבעיה: בכרטיס מסך שלי (ראה מפרט) יש יציאת S-VIDEO, לקחתי כבל שהוא מצד אחד SVIDEO זכר (לכרטיס) ומצד שני RCA (נקבה). ל-RCA נקבה חיברתי RCA זכר וצד שני אחד זכר לטלויזיה, אך הפלא ופלא ! זה לא עובד ! יש אפשרות להכין כבל שמצד אחד יהיה -SVIDEO ומצד שני יהיה RCA זכר ? יש לי את החומרים הדרשוים בבית במידה שזה אפשרי (יש לי פה את כל סוגי הכבלים,הראשים,מלחם ועוד.....) אם כן אפשר להכין כבל אפשר קצת מיד על התהליך ואיך נראה כל העסק מתחת לפלסטיק השחור שעוטף את הכבל תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , היום קניתי מחשב חדש אם LeadTek GeForce GTX460 768MB SLI עכשיו איפה אני יכול למצוא באנצים של הSLI הזה ?? ועוד משהו איך אני יכול לדעת איזה משחקים אינם תומכים בSLI ?? תודה וחג שמח .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה9800 פרו שלי הלך אז חייב לקנות כרטיס :'( כרטיס עלות\תועלת למשחקים ברמה בינונית, לא נראה לי כדאי לשהשקיע יותר מדי על AGP. מפרט המחשב בחותמת. ראיתי בנעוץ המלצה על 6800GS ו-6800LE , חשבתי על ה-LE אבל לא יודע איך הוא ביחס למה שהיה לי, ונראה לי גם שדברים השתנו בחודשיים האחרונים מאז שהנעוץ נכתב. ...המרטש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את ה6600gt ורציתי לדעת איך מודדים את ה-FPS של המשחק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקטעים מסויימים של המשחק (קטעי פתיחה של "צילומים") יש פס שחור על המסך. שידרוג דריברים לא עזר. עני פועל עם 3.2 וDX9
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי קצת ישן עם מעבד 2.4 .. עם שיטת הAPG 4X .. לפי מה שהבנתי.. אני רוצה להביא כרטיס מסך .. נורמלי (יש לי כרגע גי'פורס MX 440) אני רוצה שמשחקים יעבדו לי .. (באטל פילד 2 ... סתם לדוגמא) אין לי צורך בHD.. אם כבר אז שיהיה חיבור טוב לטלוזיה שיראו כמו במסך מחשב .. אבל זה לא חובה מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-