עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  2. השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  3. המפרט שלי הוא כזה: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Generic CPU Cooler GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 DDR2 800Mhz 2GB Mushkin Value HS Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות על מנת שהמפרט הנ"ל יריץ את המשחק COD MODERN WAREFARE, בצורה חלקה, לא בהכרח ברזולוציה הכי גבוהה, אלא פשוט בצורה חלקה ונקייה. האם בכלל יש כרטיס מסך שעם המפרט הדל הזה, יוכל להריץ את המשחק בלי להתחמם ולהתפוצץ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by valorien,

אנשים טובים בוקר אור לכולכם. ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות. השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by FroshA,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. חברים רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו את המתאם הזה והוא לא צריך אותו: http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-Male-to-Displayport-Female-Cable-Cord-Adaptor-Black-/271032721352?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f1acf1fc8 אני מוכן לקנות תמורת סכום כלשהו, אני פשוט חושש להזמין מ-EBAY ושהוא לא יעבוד. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה בארץ? המתאם נמצא בדרך כלל בכרטיסים של MSI.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by guyezra,

חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  8. היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם... רציתי קצת לקבל מידע על המסך: 19" IIyama Vision Master Pro NEW 454 Flat screen High Brightness Diamondtron U2 Monitor שמעתי שהוא מעולה ויש לו איכות תמונות מעולה מאוד והוא המסך הכי איכותי וטוב שיש למסכי 19"! בחניות ובאתר של החברה כתוב שהמסך תומך ברזולוציה של 1920x1440 וכשאני שואל אנשים שיש להם אתה המסך הזה אז הם אומרים לו שהוא תומך ברזולוציה 2048x1536... אז אם למישהו יש מידע או שיכול להוכיח לי דרך תמונות שהוא תומך עד לרזולוציה 2048x1536 עם 85hz זה יעזור לי מאוד! תודה רבה לכול מי שעזור!

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  10. שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by נריה,

כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  12. הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by ShayMagen,

יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by hichcock,

היי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומשתמש בה בתור מסך? יש לי כרטיס מסך מדגם radeon 9800xt אם זה משנה משהו.... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by King Of Action,

הבנתי כבר שהראדון 9500 פרו מציג ביצועים יותר טובים משל כרטיסי ה- Ti4400 , Ti4200 לפעמים ואפילו Ti 4600 . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה הפונקציות(?) AA ו-AF שגורמות לכרטיס הנ"ל לעבוד יותר טוב, איך הן גורמות לו להציג ביצועים יותר טובים וכאשר הכרטיס פועל עם הפונקציות הנ"ל איך הביצועים שלו לעומת משפחת הTi4x00 ?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  17. שלום רב. יש לי מחשב נייח. הוא רחוק בערך 3 מטרים (או אולי אפילו קצת יותר? - הערכה גסה) מהטלוויזיה, והייתי שמח לחבר אותו אליה. האם כבל זה מוגבל באורכו? האם ישנה ירידה באיכות? האם אפשר להשיג כבל HDMI באורך כזה? בעצם, מכיוון שכרגע שמתי לב שכרטיס המסך שלי מוציא DVI, אזי השאלה בעצם צריכה להיות - כבל DVI ל HDMI. תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by omri09,

אני מחליף לאחד מהם במקום ה- 4850 של ספיר(היתה לו בעיית התחממות) ההחלפה נעשית ב- KSP למי שרוצה לדעת כדאי להחליף ל- 9800GTX+ או ל- 250GTS של ZOTAC? חשוב לי לדעת בעיקר איך הם מבחינת רעש, טמפרטורות, OC.. עד כמה שהבנתי אין הבדל ביניהם, אבל אם יש יהיה נחמד לשמוע. אני משחק ברזולוציה 1280X1024, לפעמים טיפה יותר נמוכה, במסך 19'' רגיל(לא רחב).

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  19. שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  20. באותה חנות ישנם הכרטסים של ATI מסדרת ה-4870 ואני רוצה לעשות קרוספייר בעתיד, טיש לי אפשרות של ג'יגהבייט ושל POWER COLOR. ההבדלים בינהם הם: POWER COLOR: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ג'יגהבייט: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL שימו לב שבPOWER COLOR יש GDDR 5 לעומת ג'יגבייט שיש DDR 5 האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני הכרטיסים האלו, למרות הבדל? נ.ב החנות שממנה הבאתי את שני הכרטיסיים היא IQPC

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by ahbarush,

מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?

22. Started by avielsvis,

שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us

23. חבר שלי צריך לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח אבל הוא מתלבט מה הכי כדאי לו... מישהו יכול לעזור אולי מה הכי שווה לקנות בטכנולוגיה Pci-Express, צריך במיוחד למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  25. כיום לאחר שNVIDIA הוציאו את הליבה הכפולה ל- 6600 אפשר לשאול את השאלה אם יצבצאו את אותו הדבר למעבדים של 6800 או אם אפשר לקחת שניי כרטיבים של ליבה כפולה 6600 ולשים אותם ב- SLI ?? מישהו חשב על זה? עוד יותר לקחת שניים של 6800 ליבה כפולה (אם יצא ואמן שיצא!!) ולשים אותם ב- SLI תודה Amos.G

• 12 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.