כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …
-
מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני משדרג את הברטיס מסך במחשב הישן שלי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווך המחירים האלו המחשב בשימוש לגיימינג קל מאוד זה ברובו לאחים שלי שלא משחקים בשום דבר כבד
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד E4300 OC TO 3.0 לוח אם: Gigabyte 965 ds3 זיכרון 2 ג'יגה טוינמוס. כרגע יש לי כרטיס מסך 7600GS שלא ממש מספק אותי במשחקים כבדים שאני משחק.. האם כדאי לי לחכות קצת לירידת מחירים כלשהיא? או לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחליף לי את הקודם? תודה רבה למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: Asus P8H61-M LE/USB3 מעבד: intel core i5 3550 3.3ghz זכרון: DDR3 8GB ספק כח: 450W Golden Tiger PSU מסך: LG FLATRON E2242 אני רוצה שזה יפעיל לי משחקים ברמה של medal of honor וכדו' אולי crysis 2 אני לא יודע איפה אני בטווח אם כדאי להשקיע יותר או לא תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מסך מיוחדדד! למשחקים בעיק חדות וצבעים יפים ובעיקר למשחקייייםם!!! 8)
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה בפורום ולמעשה נרשמתי כי חשוב לי שהטובים ביותר יתנו לי חוות דעת והמלצות בקשר לרכישת כרטיס מסך. פרטים טכניים: תקציב: עד 1000 ש"ח ממשק הכרטיס: PCI-E מעבד: model: AMD athlon 64 X2 3800+ Frequency: 2000MHz Number of Core: 2 זיכרון: 2048 MB DDR2-SDRAM מסך: Samsung LCD LA40A451 40" למידע נוסף על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2545630 הנה תמונה של חיבורי המסך מאחורה: (זהו למעשה המסך עליו אני רוצה לראות את הביצועים האיכותיים של הכרטיס מסך ולא בהכרח המסך מחשב הרגיל שלי) ספק כוח: קצת משלי: נאמר לי שכרטיסי מסך מסוג ATI radeon 48XX יספקו את הסחורה בקלות ובלי שום מאמץ. כשהתקשרתי לחנות מסויימת לשאול האם יש להם במלאי…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה: http://www.silvup.net/up/zsmzzba67may8e9.jpg המפרט של המחשב: http://www.silvup.net/up/zerwe1az2h4qpiz.jpg אה שחכתי להזכיר הכרטיס כרגע על הליבה-450MHZ הזכרון-398MHZ עכשיו מה לדעתכם המקסימום שאני יוכל לקבל מהכרטיס. הספק הוא 500W של JSP-TECH.[ג'נרי \=] וחוץ מRivatuner אני צריך עוד משהו?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Leadtek 6800 GT והוא עובד פיצוץ אבל אני יודע שיש צינורות עיבוד אבל מעולם לא ראיתי תוכנה שמראה לי כמה צינורות עיבוד יש לי ואיך אני פותח כאלו שסגורים... אשמח לקבל עזרה עם תוכנה או מידע כלשהוא.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם DH67BL של אינטל וקיימת בו יציאה לHD מותקנים 3 DIMM של 2 גיגה כ"א בזכרון יש לי ספק כח ישן יחסית 500W איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות ? במידה ולעיתים רחוקות ארצה להשתמש ביציאת HD שימושי למחשב אינטרנט ומשחקים _PES12, FIFA 12 וכדומה .... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עד עתה העברתי למכשיר ווידאו מצ"ב תצלום של הכבל שמצורף למצלמת ווידאו האנלוגית שאלתי היא איזה כרטיס אני צריך למחשב ואשר יתאים לכבל שברשותי (זאת משןם שראיתי שהכניסות של כרטיס הFIREWIRE אינן דומות) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כרטיס מבית xfx radeon he 4870. או sapphire radeon hd5770 אני חייב לציין 4870 ממראה חיצוני נראה מרשים יותר מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-