כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D
-
לפני 3 חודשים בערך או יותר קניתי רדאון 9600 xt של שפיר מקיאספי.. וקיבלתי בקופסא רק דרייבר מסכן שלהם ושתי קבלים.. לא הייתי אמור לקבל גם איזה משהו להוריד מהסטים של האלף לייף 2 ? זאת סתם שאלה כי כבר יש לי האלף לייף 2 (הורדתי) :-X
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למה בתוכנה everest זה כותב לי ככה (מסומן בכחול זה של הדריברים) : מה זות אומרת nv4_disp ? וגם מה זה המספרים האלו?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה גירסא של דריברים הכי טובים לgeforce 4 440mx?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4.8 ורציתי לדעת אם יש כבר השוואות של שיפור ב 4.9 ולמה אף אחד לא ממליץ על ה CCC? זה באמת כזה כבד? רציתי לראות את המראה החדש אבל אמרו פה שזה לוקח הרבה משאבי מערכת יש לי 512 DDR
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דרייברים אכי חדשים שיש אז אני נכנס ל NVIDIA מריד דריבר אבל הוא באנגלית ואני רוצה בעיברית מאיפה אני יכול להוריד דריברים בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי ATI Radeon 9600PRO הדרייברים החדשים של OMEGA 4.7 טובים?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 אמ איקס 400, ואני משתמש בדרייברים 41.03, ואני חווה הרבה בעיות... הבנתי שלכל דור של כרטיסים של את הדרייברים שהיא מתאימים לו.. איזה סדרה של דרייברים מתאימה הכי טוב לכרטיס שלי? תודה, עמית.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המחשב שלי היה עם הכרטיס מסך על 60 הרץ, שיניתי את זה ל75 שזה הכי גבוהה כ.מ Leadtek PX8800 640MB TDH PCIE זה טוב שזה על 75? או צריך 60? כרגע זה על 75.. אני רוצה שזה יפעל הכי טוב (מה אתה אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
תגידו עוד כמה זמן בערך משחקים לא יתמחו ב 128?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות טלווזית 20 אינצ' lcd, והתקציב שלי ממש נמוך, הכי הרבה 3800 שקל, ואני רוצה להוציא הכי טוב מהתקציב הזה. אני יודע שזה לא גבוה, אבל מה לעשות. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2855&CatCode= מה אתם חושבים על זה יחסית לתקציב? תהיה איכות תמונה סבירה? וראיתי שזה 16 ms, זה יגרום לכך שנגיד בסרטי פעולה יהיו "רוחות רפאים"? ומה אתם חושבים על האתר? בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס geforce fx 5900 msi vtd והאטמפרטורה של הכרטיס נעיה בין טמפרטורת ליבה של 35 מעלות כשאני לא משחק עד ל 41 מעלות. האם זה מעלות סבירות והאם המעלות האלה לא מסוכנות לכרטיס ובכמה מעלות זה כבר מתחיל ליהיות מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-