עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by psybrain,

רציתי לשאול בקשר לכרטיס מסך של ATI 6970 של SAPPHIRE שמעתי שהדגם הזה בעייתי או לא כל כך טוב ... השאלה האם זה נכון והאם אני יכול לקנות כרטיס יותר חזק וטוב במחיר כזה .. עד 2100 שקל .. תודה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by pakomako,

מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by InspectorGadget,

אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בזיגזג (חנות שמאוד מאוד קרובה אלי) ואני רוצה מה ה-BUNDLE של כרטיס ה-9500PRO תודה מראש לכל העונים עריכה: האם הכרטיס הזה יפיק את הרב מעצמו על גבי המחשב הזה: p4 2400 Mhz 256 MBddram 333 Mhz 2.5 cas samsung intel mothrboard pesv או משהו כזה וכל השאר לא חשוב כל כך

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by ^DaGoN^,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by yyy123,

אני משחק על הגדרות אולטרה ב-gta 5 בתוך העיר ובכל מיני מקומות עם צמחייה אני מקבל 60FPS ויש מקומות עם צמחייה שאני מקבל פחות מ-60FPS למה זה ככה? בגלל ששמה יש הרבה אובייקטים אז קשה לכרטיס מסך והמעבד? ובכללי יש לי מחשב חזק?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by ptyahoo,

1. ההבדל בינו לבין ה-9800pro גדול??? כמה גדול??? בנצמארקים יתקבלו בברכה... 2. הכרטיס מגיע גם ב-agp אם לא הוא מיועד להגיע מתישהו ל-agp??? תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by myossi0,

לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by dddani123,

נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים). אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10. השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה? חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך. תודה.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by ohad46v,

האם יצא עידכונים לכרטיס?? שאסוס שיווקה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by FPSbanana,

הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ori24,

רציתי לדעת האם צריך קודם להסיר את הDRIVER הנוכחי של כרטיס המסך ואז להתקין את הDRIVER של המשחק? או שצריך להתקין את זה על הDRIVER הנוכחי של הכרטיס מסך? והאם בכלל זה משפר את הביצועים של כרטיס המסך במשחק ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by gania23,

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by --Adidas,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמיים ואני לא ממש יודע מה זה? אפשר הסבר מפורט ? הבנתי שזה כאילו סירטונים וכאלה ? אם איזה תוכנה מפעילים את זה ומה יוצא באיכות הזה כאילו סרטים וכאלה ? בקיצור אני רוצה כזה הסבר שיהיה לי ידע על זה ואולי אני ישתמש בזה בעתיד

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by urich,

קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by RoeiSH,

דניס המליץ לי על HD4830, אבל אני מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף - בSkyPC יש את הכרטיס HD4850 של POWERCOLOR ב845 ש"ח אם אני לא טועה, נכנסתי כדי לראות את האחריות וראיתי שיש לכרטיס קירור מיוחד.. http://www.skypc.co.il/pl_product~AX4850512MD3-HV2~8~0.htm מה שאני רוצה לדעת (אם זה אפשרי) אם יש פה מישהו שקנה את הכרטיס - והקירור הוא כמו בתמונה,או שהקירור הוא קירור הסטוק המעפן.. אשמח לקבל תשובה גם מנציג SKYPC אם אפשרי. תודה מראש למי שיעזור (התייאשתי כבר,מת לקנות את המחשב) שאר המפרט בקצרה אם נחוץ: Intel Core 2 Duo E7400 Tray GA-EP43-DS3L SAMSUNG 500GB HDD Mushkin 4GB Corsair CMPSU-400CX 400W CM 690 Artric Cooling Alpine 7 Pro LG DVD Burner

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by guy1995,

היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by roei88,

מה ההבדל בביצועים הגירסה עם ה64mb ל128mb?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by FPSbanana,

איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Adielion,

יש X800GTO16 לAGP? בכללי איזה כרטיס יותר טוב X800GTO 16 או X800GTO2?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים