עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dan_dekel,

יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BeBest,

אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yoel47,

כלומר למשחקים חדשים אבל לא על רזולוציות גבוהות? או שעדיף בכלל את 2600 תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iDanVas,

תאגידו אנשים מה אתם אומרים על Geforce FX5700 ULTRA 128 DDR 2 Tv Out DVI Retail של GIGABYTE ן- Ati Radeon 9600Pro 256mb DDR DVi Tv Out כן , של ATI המקורי (CHINA כמובן) או Ge-Force FX 5600 256mb DDR VIVO tv Out של MSI כל אלא הם אחל מ- 1000 עד 1300 ש"ח. איזה מהמתוארים הטוב והשווה לקניה??? אני אוד מתלבת בי מחר אני אולך לקנות!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by desheh,

אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by K0sTa,

מישהו יכול למצוע לי את הביצועים של הכרטיס mx 440 64 רצוי בפחות בילבולי שכל תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ScreameR,

אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by tamir6066,

הי,אני מטלבט אם כדאי לי לקנות את הכרטיס ה8800 GT. האם הוא כבר ישן? איזה עוד כרטיסים כדאי בתקציב של 800-900 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by CyberBot,

מעבד:i5 e5500 לוח אם:G41 ראם:2GB הארד דיסק:500GB ספק 500W גנרי אני רוצה להוסיף למערכת הזאת כרטיס מסך לא למשחקים גיימינג הארד קור משהו באמצע

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Lanzar,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=3D1GV&Cat2ID=1821&Cat2Cat1ID=1452 אני חושב שבמחיר הזה הוא הכרטיס הכי מישתלם לא ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by 7ven,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה עם כרטיס מסך שרכשתי יד שנייה radeon 9800 pro הכרטיס המדובר זקוק למקור מתח נוסף (מולקס? - זה שמתחבר גם לכונן דיסקטים) העניין הוא כזה, בהתחלה הכל עבד חלק אבל עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא עובד למשך שנייה ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו שוב לא קורה כלום ורק ניתוק של הספק למס' שניות מאפשר לי להדליק אותו שוב (לשנייה) הכרטיס עובד בסדר על מחשב אחר והבעיה היא לא בספק כי ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר. לציין כי כרטיסים אחרים כן עובדים על הלוח שלי (gigabyte 478 לא זוכר דגם ספציפי) האם ייתכן כי הלוח תקול אבל רק בעניין של כרטיסי מסך שדורשים תוספת זרם? תודה רבה מראש (זו התקלה הכי מוזרה שקרתה לי מעולם) סוון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700pro הטלויזיה רחוקה מהמחשב ויושבת על זרועה ,אין טעם להעביר כבל ... הבנתי שיש מערכות של משדר מקלט כזה אלחוטי. האם זה שווה משהו ????? איך האיכות ביחס לכבל ? מה החסרונות בשיטה זו ? כמה אמור לעלות כזה דבר ? ואיפה ניתן ליקנות ???????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם ובכן, כרטיס המסך שלי, PNY 6800GT AGP, התקלקל, ואני הולך להחליף אותו. רציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס מסך כמה שיותר זול, אך ברמת הביצועים של 6800GT לפחות. אני לא זקוק מעבר לזה כיוון שהכרטיס יהיה במחשב שישומש למשחקים קלים (+) בלבד. חובה שיהיה AGP, ועדיף כמה שיותר שקט - ואפילו כזה שיכול שבא עם קירור פאסיבי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by redti,

שאלתי היא לבעלי כרטיסי טיטאניום בלבד ( 4200,4400,4600). עד איזו מהירות הצלחתם להמהיר את הכרטיס שברשותכם גם ליבה גם זיכרון ומה המקסימום שיש לכם גם אם אתם יכולים להגיע אליו וגם אם לא. אנא ציינו את השם המלא של הכרטיס כולל יצרן. לי יש: GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE ULTRA \650 XP VIVO ליבה:260 זכרון:520 תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by simonsix,

הכרטיס עולה היום בסביבות ה-800 ש"ח . http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&cart=11772737181999997〈=heb לפי באנצ'מרקים שראיתי הוא מאוד קרוב ל1950PRO ואפילו משתווה אליו. מה ההבדל האמיתי בין הכרטיסים ,מלבד המיספור השונה. הבנתי גם שזה כרטיס מהיר יותר מ 1950GT (?!) למה? בכל מקרה ,על פי מה שקראתי והבנתי הוא משתלם יותר מה 1950PRO -עולה 200 ש"ח פחות יש פה בלינק מבחן ביצועים : http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=28123 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://www.gamespot.com/features/6145814/index.html http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=15&CIID=24212 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/QuadSLI

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hichcock,

היי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומשתמש בה בתור מסך? יש לי כרטיס מסך מדגם radeon 9800xt אם זה משנה משהו.... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים