עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Alechko88,

לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shaynac,

שלום לכולם, יש לי כרטיס Gforsce 8800 GTS, הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. הבעייה שלי היא שכל התפריטים מופיעים בעברית. אני מעדיף שהכל יהיה באנגלית (יש כמה שגיאות בהצגה בעברית וזה די מעצבן) מישהו יודע איך משנים את התפריטים לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by vacuuuum,

הם עולים בערך אותו דבר אבל, מי מהם יותר טוב לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם אפשר למצוא כרטיסי מסך מדור מתקדם בעלי סלוט אחד ולא כפול?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Eden 6600,

יש לי 2 שאלות בקשר לקירור כרטיס 7300GT - הכרטיס מגיע עם מערכת קירור מובנית? אם אני יוסיף לו קירור רציני, הביצועים יעלו בצורה נכרת? שאני אומר קירור רציני אני מתכוון לקניית מערכת קירור בסביבות ה-100 ש"ח או בנייה של 2 מאווררים מתחת לכרטיס (שמעתי שיש קומבינה למקם 2 מאוורירים מתחת לכרטיס ע"י שימוש בחריץ PCI). תודה

8. Started by oblivion,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר סביר למטרת משחקי מחשב התקציב שלי עומד על 500-600 שקל תודה מראש

9. אני מתנצל על האנגלית, פשוט לוקח לי שעות למצוא את האותיות בעברית: I am so so pleased that I bought the VP171 screen that I felt compelled to write and share this review. Initially, I wanted to buy the conventional CRT monitor being a hardcore gamer this seemed to be the only right option. I read loads of reviews and articles, and decided to buy the Iiyama PRO 454 (19). Luckily for me, the one I bought was faulty: the screen kept shifting every time I turned the screen on. I couldnt quite straighten the boarder lines as hard as I tried. And most important: the picture wasnt as clear or uniform as I expected it to be. Would you believe it, but my Mom told me: Why buy this…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אחרי 4 שנים אני מרגיש כבר שאני מתבאס לשחק במשחקים חדשים כי המחשב לא סוחב בהגדרות יותר מ medium. אני מעוניין לקנות שידרוג רציני למחשב. ובדרך כלל כרטיסי מסך הם המרכיב הכי משפיע בביצועים במשחקים. לכן כרגע אני חושב על רכישה של GTI 980 Ti, שכן שעתי שהוא האופצייה הכי חזקה כרגע. אז השאלה שלי היא: האם כרטיס מסך כזה יספיק לי לביצועים טובים, או שהמחשב יזדקק לשידרוג נרחב יותר? ספספיקציה נוכחית כרטיס מסך: Radeon 6800HD X 2 (crossfire) מעבד: Processor Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz, 3301 Mhz, 4 Cores לוח אם: Asus P8Z68-V זיכרון: 8 ג'יגה, לא זוכר את הדגם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by CaRTeR,

כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יצרנית השבבים הענקית מתכוננת למהפכה עם ייצור המוני של שבבים בנפח כפול ובמהירות עבודה גבוהה מכל מה שהכרנו - כאשר גם SK Hynix נכנסת למירוץ עם שבבי GDDR6 משלה לכתבה

14. Started by Eden 6600,

ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SuB,

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אורח יוני גל
    Started by אורח יוני גל,

היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס המסך הזה שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה

17. Started by DrDeath,

יש לי במחשב השני שלי כרטיס Radeon 8500 LE 128mb וזה כרטיס OEM. עכשיו, לחבר שלי יש גם כן את אותו כרטיס רק 64mb ולא OEM. המחשבים של שנינו די דומים, חוץ מהמעבד - לי יש מעבד Athlon XP 1700 ולו Athlon XP 1600. שנינו בדקנו את ביצועי הכרטיס ב-3d Mark 2001 SE ולתדהמתי הוא קיבל כ-500 נקודות יותר ממני. הקונפיגורציות של הכרטיס היו אותו דבר אצל שנינו ויש לנו את אותם דרייברים. מה יכול לגרום לכך? הרי לי יש 128mb ולו 64mb והמעבד שלי קצת יותר טוב, אז איך זה יכול להיות נמוך ב-500 נק'? יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס שלי הוא OEM? יש עוד סוג שלי דרייבירים, לא ה-Catalyst אלא אחרים. כדאי להשתמש בהם או שה-catalyst תמיד טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MOFRA,

כרטיס מסך לשוטף+משחקים קלים עד 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rtr,

מקווה מאוד שזה לא נכון !! "DirectX 10 GPUs to Consume up to 300W " "The new GPUs will range in power consumption from 130W up to 300W per card" http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2770 מה עובר להם בראש !!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by אישי555,

בעבר היה לי בין האפשרויות את 1440*900. משום מה בזמן האחרון זה נעלם (יכול להיות שמישהו שיחק עם ההגדרות). אני מנסה להוסיף את זה ידנית בתוכנה של NVIDIA אבל זה אף פעם לא נוצר. מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ראיתי בKSP ארבע גרסאות שונות.. האם יש ביניהם הבדל? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..347.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1951

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. או שהו מהווה צוואר בקבוק? לפי הכתבה פה: http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110 רשום Chipset PCI-e Lanes x6 2.0 מה זה אומר? האם זה באמת מהווה צוואר בקבוק ל960GTX? תודה לעוזרים לדעתכם יש הצדקה ממשית לשדרג ל h170?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jean-paul,

האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c

25. מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?

דיונים חדשים בפורומים