כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO בין חודשיים+- ולאחרונה מופיעות לי בעיות בצבעים שלא היו פעם.. מבחינים בבעיה במיוחד בצבע השחור.. כמו כן התקנתי גירסאות שונות של דריברים ונסיתי הגדרות מסויימות אבל לא עזר.. צירפתי תמונות, תגידו מה אתם חושבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך geforce 7600gt של gigabyte ומסך samsung 730 שמחוברים דיגיטלית. השאלה שלי אם זה הגיוני זה שהרזולוציה המקסימלית שלי בווינדוס היא : 1024X1280 למה אין לי את מה שיש אחרי לפחות עד 1600X1200
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
נתחיל בזה שהמסך שלי היה על הפרצוף לפני התקרית אבל עכשיו זה בלתי נסבל אוקי אז ככה :נכנסתי ללוח בקרה ולבקר הזה של נבידיה ...ואז שיחקתי קצת בניגודיות ובצבעים אולי ישתפר משהו בתמונה אבל זה נהיה גרוע יותר ועכשיו המסך שלי זוהר כמו בחור שאוהב בנים (שפה עדינה) שיחקתי עם זה בניסיון להחזיר למצב הקודם אך לשווא יש שם אופציות מוזרות כמו גאמה ובהירות דיגיטלית שאין לי שמץ מה עושים בחיית תנו לי פה יד תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי,יש לי טלוויזיה FHD של סוני -KDL-32W4000E כרטיס מסך:Sapphire Radeom HD 5770 1GB אני מחבר עם כבל HDMI. העניין שהמסך המוצג יותר גדול מצג הטלוויזיה. אני מגדיר את הרזו' ל-FHD ואז אני לא רואה את הקצוות של המסך(אני לא רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) וגם את הקצה הימני והשמאלי-אני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון ) אז שיניתי פה ל-15% אז מבחינת הרוחב ,זה הסתדר.הכוונה היא שאני רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) של שולחן העבודה כמו שצריך. אבל מחינת האורך,עדיין שולחן העבודה המוצג הוא גדול יותר מהצג של הטל'.כך שאני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון וכו'. אם אני מחזיר את זה ל-0 אז אז מבחינת רוחב ואורך התמונה המוצגת יותר גדולה מהטל'. איך אני מקטין …
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כשאני מריץ את דום שלוש עם הרדאון וניסיתי את כל הדרייברים מ 4.9 ומעלה יש בעיה שרואים את רוב המסך שחור ורק פרטים מסויימים נראים - ככל שאני עולה עם ההגדרות כך רואים יותר ויותר שחור כאילו הכרטיס לא מסוגל לעמוד בקצב - אם יש למישהו מושג איך לעזור לי מאוד אודה לו , פשוט לא נראה לי שהכרטיס הזה יהיה כזה חלש
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שיועיל לתת פה את המפרט של המחשב שלי קודם לוח asus p4p800 deluxe זכרונות 2X 256mb hunix 400mhz dual channel מעבד intel 3.0ghz כרטיס מסך giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit הארד דיסק maxtor sata 160gb 8mb buffer ממ כל השאר לא כל כך חשוב נראה לי רק שההרד דיסק מחולק ל 2 מחיצה אחת 30gb שזה כונן c ntfs והשניה 130 שזה כונן d ntfs (לא יודע אם זה נחוץ אבל בכל מקרה) עכשיו הבעיה שלי שאני משחק משחקים נגיד כמו אמריקן ארמי וה fps צונח לפעמים ואין לי מושג למה איך אני יכול לבדוק? (המחשב עבר פירמוט לפניי חודש בערך) תודה מראש לעוזרים.. אגב הכרטיס מסך עבר אוברקלוק עם התוכנה שלו שמגיעה עם הכרטיס הוא עובד כרגע..ככה..: core clock: 390 memory clock 700 גם המעבד עבר אוב…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-