עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by skot,

יש לי מחשב ישן מלפני 4 שנים כמעט ויש בו את הכרטיס ‎ATI Radeon X1300pro הציאו לי את הכרטיס ‏ASUS‎ - ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0‎ במחיר של 330 שקל.. שווה לקנות? השימוש העיקרי הוא משחקים..

2. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם אפשר מהי כמות ה-FPS שה-6600GT מריץ במשחקים הבאים: 1. World of Warcraft 2. Quke 4 3. Battlefield 2 תודה לעונים!! 8)

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by wizzede2,

כולנו יודעים שבקרוב יוצא Warcraft3 .החלטתי לבדוק את הכרטיס מסך שלי וכמובן שגילתי מה שחשבתי-הוא כול כך ישן,שעדיף לזרוק אותו לזבל :'(גם בדקתי את הזכרון וכמובן שזה גר חרא :'(64 ram המה הרץ גם ( ):400 עכשיו,שלא תחשבו שתמיד הייתי ככה!פעם היה לי מחשב יותר טוב אם גיפורס2, 1000 MHZ ו128 זכרון אבל הוא נלקח ממני מסיבות אישיות. דמט,אני מדבר יותר מדי! בקיצור,אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני זקוק לכרטיס מסך שלא יעלה יותר מ-500 שקל,שיהיה סביר ומטה ושרוב המשחקים יעבדו אליו,גם אם לא הכי טוב. אני לא זקוק ל-GF4 או לכרטיס מסך שיגרום לכול משחק אצלי להראות כחווית קולנוע.אני זקוק למשהו צנוע שיוכל להעלות משחקים כמו Wc3,UT2003,SOF2 וכדומה. המליצו לי על גיפורס2,שזה מ…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  4. טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by faceman_007,

יש למישהו מושג?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The-Devil,

דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BrolySaiyan,

מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by avivlevy,

מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by yyoo0,

חייב לקנות היום כרטיס מסך.. מטרה לגיימינג כמה שיותר כבד בתקציב... התקציב הוא עד 800 שקל בערך.. חשבתי על הכרטיס הזה: Asus Radeon R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..440..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22046&txt_search=&buy=&minprice=660&maxprice=0

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by paulyoung,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו של ASUS. השאלה שלי היא האם בשביל ה-gtx שווה להוסיף עוד 1000 ש"ח זאת אומרת מבחינת עלות/תועלת האם אני אראה הבדלים רצינים בביצועים?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by i.k,

מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

אני מעוניין להחליף מסיבה אחת, אין לי יציאה HDMI בכרטיס וזה די מבאס. יש לי 9300GT שלו יש HDMI אבל משום מה אני נמנע להחליף ביניהם. אני בכלל לא משחק(אולי פעם בכמה חודשים), והמחשב מיועד לסרטים בלבד.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by mMmSaK,

ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by pro,

למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by 7278608,

שלום לכל התותחים יש לי כרטיס מסך HD4870 של AMD האם הוא ייתמוך במישחקי תלת מימד יוציאו דרייבר או משהו?< או שאם אני רוצה לשחק בתלת מימד אני צריך לקנות כרטיס חדש של NVDIA ואם כן אז מאיזה גירסה שלהם הם תומכים בזה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by hagai-,

אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by PsyMor,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב,ולבצע אובר,עכשיו ידוע ש- gto2 לאחר אובר מגיע ל X850XT ,לאומת 850 פרו שאני לא יודע. מה הייתם ממליצים לי עד 1600ש"ח.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שווה משהו ? 270 ש"ח ואם יש הבדל משמעותי בינו לבין HD4350 שעולה 195 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה

25. Started by kisin,

עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות? ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.