כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 שח בלי חריגות המפרט של המחשב שלי: I5 2400 4gb ram ddr3 120gb ssd c400 Geforce 220gts 1gb שימוש ב2 מסכים (לפעמים) הראשי FHD המשני HD READY השימוש הוא משרדי וגם להריץ קצת משחקים כי ראיתי שהכרטיס הישן שלי ךא תומך ב dx 11
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המסכים האלה AOC 19 9KLR http://www.pandas.co.il/images/9klr.gif 19 0.21 FLAT שלוש שנים אחריות בבית הלקוח http://www.aocmonitor.com/flash/monitors_9klr.html מחירו בארץ: 1,159 ש"ח או LG FLATRON 17 F700B http://www.pandas.co.il/images/f700b-l.jpg מחירו בארץ: 1,140 ש"ח אני לא יודע מה לקחת אני בעיניים עצומות הולך על ה LG אבל הוא לא מסך 19 אינצ' ואני רוצה מסך 19 אבל אין תקציב ל LG הAOC ראיתי בעיניים שלי הם טובים אבל הח*א בהם שאחרי שנתיים הוא מתחיל להתחרפן (קפיצות,היבהובים בשולי המסך) אבל תמיד יש את האחריות לשלוש שנים בבית הלקוח אז בכלל בלי לצאת מהבית אקיצר אני לא יודע מה לקחת .... תנו הצעות זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ul…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) (למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS P5B MotherBoard SATA II PCIE Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB PCIE Hard Disk 7200rpm 250 GB ENERMAX Liberty 500W A-Top Black Gladiator במיוחד עם splinter cell double agent - אפשר על מקסימום גראפיקה? (יש לי על המחשב, אבל עדיין לא הפעלתי את המשחק מאז הכ.מ החדש..)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עדיין לא בטוח איזה מעבד זה יהיה, 2500 או 2800, יש מצב גם ל3000. הלוח הוא Abit NF-7 SL V2.0. הזכרון הוא Corsair twinx 512 ddr. עכשיו, יש לי בערך 200 דולר לכרטיס+ - . על מה אתם ממליצים? Radeon 9600p , אם אני יכול אז אולי איזה Radeon 9700 או 9800 NP!, או Nvidia בכלל? איזה FX 5600? בבקשה תעזרו לי להחליט, אני מצפה שהמחשב יריץ משחקים חדשים בצורה נאותה, אפילו אם הוא לא יריץ את DOOM 3 לא נורא. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ככל הנראה כרטיס המסך הוותיק והטוב שלי, נתן את נשמתו לבורא היום בערב. :'( :'( :'( אשמח להמלצה על כרטיס לא יקר, שיתמוך בהאצת חומרה, ויוכל להוציא את הפורמטים המתקדמים, וכמובן שיהיה באותה רמה של ה6800GS אחרי OC של 20%. אריאל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD 7770 עכשיו ראיתי יש כמה גריסות לכרטיס יש עם OC ויש בלי השאלה שלי יש הבדל גדול בין גריסות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ברצוני להחליף אותו למשהו חזק יותר למשחקים של היום, אשמח להצעות של כרטיסי מסך עד 2000₪ חריגה של 100₪ לא יותר מזה. עדיף כרטיס מסך עם קירור טוב (חם אצלי בבית) לא צריך שיהיה שקט אני בימלא עם אוזניות ולא שומע כלום. חשבתי על הכרטיס מסך הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 תגידו מה אתם חושבים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-