כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברה שהלכתי לאיבורי המוכר אמר לי לקנות את הכרטיס radeon hd 4850 אך שהוא עשה השוואה הוא הופתע לגלות שה 9600 gt יותר טוב ואמר לי לקחת אותו הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מחשב P4 בין 5-6 שנים ששודרג כבר בעבר אין ספור פעמים ועדיין משרת אותי נאמנה למחשב ספק גנרי 500W 1 גיגה זיכרון DDR2, פנטיום4 3 גיגהרץ. בלוח אם יש רק AGPX8 אני משתמש במחשב בעיקר ללימודים ולסרטים.. בשביל משחקים יש לי את ה XBOX360. כרטיס המסך הנוכחי שלי(6800gs) לא סוחב תכני HD.. אין הכוונתי להחליף את המחשב/לוח אם/מעבד מאחר והביצועים שלו למעט תכני ה HD מספקים אותי לצרכים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע אם קיימים בכלל כרטיסים חדשים ל AGP שתומכים בתקנים החדשים, האצת HD.. הדרישות שלי מהכרטיס: שקט וחסכוני, בעל יציאה לטלווזייה שתומכת ב FULL HD, יכולת האצה טובה ל HD, ותמיכה לתקנים חדשים (DirectX). לא מעניינים אותי הביצועים במשחקים מאחר ואני לא משחק במחשב.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס הכי טוב למחיר הזה הספק שלי זה HEC 400 ומסך 19 ומעבד AMD 6000 כרגע יש לי 8600GTS רצוי מחנות זיגזג מחשבים
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: Intel Core i5-3470 MSI B75MA-E33 Corsair Value Select 8 GB DDR3-1600 Sapphire Radeon HD 7870 הבעיה היא שהכרטיס לא מצליח לסחוב לי משחקים (קופא) אפילו שאני מוריד את הגרפיקה למינימום + מוריד רוזלוציה למינימום, רק אז המחשב לא קופא. ביצעתי פרמוט + התקנת דרייברים הכי מעודכנים. נקנה בTMS לפני כשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש והציעו לי כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB . אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו.. השאלה היא האם הכרטיס מסך טוב ומומלץ? כי זה החלק היחיד במערך שיש לי התלבטות רצינית לגביו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחשבי הגב שמיועדים למציאות מדומה חוזרים לסיבוב שני וצבעוני - תודות ל-Zotac לכתבה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות לי RTX2070, נכנסתי לביקורות (בין השאר באמזון וניואגג)- הכמויות של כרטיסים מתים הם עצומות... אפילו המציאו קיצור חדש שמתאם שלב בגסיסת הכרטיס וכולל מראה של SPACE INVADERS ... משהו מדווח שהבעיה היא בזכרונות GDR6 של מיקרון, ואחרים טוענים שהזכרונות של סמסונג אמינים יותר. שקלתי לקחת משכנתא ולקנות 2080, אבל הדיווחים דומים. יצא לי החשק בינתיים, ונראה לי שעדיף לחכות בשלב זה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי, הוא עובד סבבה אבל כבר לא מריץ משחקים חדשים במלא המרץ רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס ספציפי והאם הוא יבוא לידי ביטוי עם המסך הנוכחי שלי והאם הספק הנוכחי יסחוב אותו. המסך שלי הוא dell 2209wa הכרטיס מסך הנוכחי הוא GTX260 הספק כוח Enermax 430 אני חושב על ה GTX 660 כתחליף האם לדעתכם הוא עומד בקריטריונים שהצבתי?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך nvidia 430 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק. גודל מסך שלי הוא :22 אינצ' ואני מועניין להריץ משחקים חדשים על איכות ממש גבוה כמו: Unreal 4: Engine Games The Elder Scrolls online Assasin's Creed 4: Black Flag Call of duty החדש Dark Soul 2 וכו יש לי מעבד i5 2400 ו4 gb זיכרון (אם צריך אני יכול לשדרג ל8 GB) אין הגבלת סכום (אבל לא מתכוון להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך) . תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon9500. הכנסנו אותו למחשב, הדלקנו את המחשב ועל המסך בנוסף למידע שהוא מציג יש הרבה "שלג", מריחות של טקסט על פני המסך(כאשר עושים scrolling), וגם בעיות דומות כאשר נכנסים ל-Windows. זה לא קשור למערכת ההפעלה עצמה והתופעה מתרחשת מרגע ה-boot. וכאשר התקנו את ה-catalyst driver האחרון ה-windows לא מצליח להכנס למצב גראפי והוא מציג מסך שחור או לבן (תלוי במצב הרוח). קונפיגורציה של המחשב: Chaintech 7SID0 128MB DDR SDRAM Athlon 1200MHz יש לי גם ספק של 120W. האם זאת בעיה של אספקת חשמל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ראיתי שיש HDCP ל 7900GS נדמה לי... ולא מובן לי מה זה.. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום למומחים, ראו כאן: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2559 כרטיס X550, 128MB במחיר 270 ש"ח. זה זול משמעותית מכרטיסים אחרים שראיתי. איפה ה-CATCH? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר מעלה סלד מ900 ל4000 ועושה רעש מציק ל2 שניות וחוזר לסלד , ככה כל כמה שניות מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-