כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון הקודם- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=56995 כזכור לכם, קניתי שלשום רדאון 9800 ואמרתי שיש לי בעיה שזה לא נותן לי את מירב היכולת של הכרטיס, ואמרתם לי שיש לי בעיה בגלל שהמחשב שלי דיי חלש יחסית לכרטיס ולכן הכרטיס לא יכול לבצע 100 אחוז מיכולתיו. היום התקנתי NFS Underground המלא ובהתחלה הכל היה כרגיל, עד שאחרי כמה משחקים ניהיה לי בעיית גרפיקה רצינית... פתאום ניהיה לי מלא באגים כאלה בגרפיקה- ראו את הקובץ זיפ שיש שם תמונות ששמתי מהבעיה במשחק (בתמונה הראשונה ההגדרות ששמתי לגרפיקה, לאחר מכן תמונות מהמשחק עם הבעיה)- http://www22.brinkster.com/nargilyos/NFS.zip עכשיו בדקתי וזה לא רק בניד פור ספיד אלא בכל המשחקים- יש בעיה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חלונות xp. יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts 320 mb, ולאחרונה יש לי דרופים גדולים במשחק counter strike source. אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה שלו מכיוון שנראה לי שהוא עומד להישרף, יש לי את הdriver: forcewave 169 והבנתי שאפשר לעשות את זה דרכו אבל לא הבנתי בדיוק איך אז בבקשה תעזרו לי. אם אפשר להביא לי תכנה חוץ מהתכנה everest שבודקת את הטמפרטורה אז בבקשה תביאו לי אותה כי זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, אז לאחר המלצות כאן בפורום רכשתי את כרטיס המסך GT720. אתמול שידרגתי את המחשב לוינדוס 10 ו- אמבוש! הדרייבר לא עובד. נכנסתי ל- WIndows update - ויש עידכון לדרייבר! הורדתי, התקנתי ו-.... אמבוש! - לא מצליח להתקין. נכנסתי לאתר של Nvidia, הורדתי את הדרייבר המתאים (Win10 64Bit) - הפעלתי התקנה, ההתקנה רצה חלק ובסוף הודעה..... אמבוש! שגיאה. הדרייבר לא הותקן. כרגע המחשב פועל על דרייבר גנרי של מיקרוסופט - לא להיט במיוחד... הקיצר, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי אתמול מערכת WINDOWS SERVER 2008 וכנראה יש איזה בעיית התאמה עם הדרייבר... הכרטיס הוא 4850H-B של ג'יגהבייט, איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31 או 3.71 אני לא בטוח איזה מהם .... בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בעוד ימים ספורים ואולי אפילו מחר אני מתכוון לרכוש G1 970 של ג'יגבייט..לפי מיטב הבנתי זה לא 4GB זיכרון אלא 3.5.. מישהו יודע מה הבעיה של זה? למה זה יורד ל 3.5? מה הסיפור מאחורי כל העיניין הזה וכמה זה פוגע בכרטיס? אולי עדיף R9 290X? האם יהיה צוואר בקבוק עם מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHz TURBO 3.4GHz, זיכרון 8GB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי בעיית הלאגים וקריאות התמונה במשחקים שונים עם כרטיס 7950 כבר עוברת כל גבול , זה לא יכול להיות שחברה גדולה AMD תשווק כרטיסים ושגם לאחר כמעט שנה מרגע שיווקם עדיין הבעיה לא תוקנה עם דרייבר מתאים, אני מאמין שהם לא רוצים להודות בפשלה שלהם לגביי כישלון הטופגרפיה החדשה שלהם , אני כבר שוקל להחזיר לחנות את הכרטיס שעדיין לא יצא לו דרייבר מתאים , שממש כבר מפריעה לי, זה לא מעניין אותי דרייברים וכל מיניי תירוצים שונים , ברגע שקונים כרטיס מסך בכמעת אלפיים ש"ח אני מצפה לאיכות משחקיות זורמת , לכן לפי דעתי קונים חדשים שיקראו את השירשור הזה שיחשבו פעמיים אם כדאי לקנות היום את סידרת ה7000 , עד שחברת AMD לא תוציא דרייבר שבאמת יתקן זאת לחלוטין .
-
- 78 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-