עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  2. או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by haruviy,

גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by yvkr,

לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by android,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

8. Started by etelsh4,

פשוט לא מבין, יש לי: 6950 CF 8GB RAM i5 2500K והמחשב פשוט לא מריץ משחקים מסויימים חלק וזה לא הגיוני. עכשיו יצא לי לשחק ב-L.A Noire וזה פשוט לא רץ חלק! אפילו קצת איטי! ואני ראיתי סרטונים ביוטיוב עם מחשב פחות טוב מזה בהרבה והוא פשוט מריץ את המשחק חלק! מה קורה פה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Razor,

יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx..... ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו... עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ... מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך... מפרט מחשב עם זה עוזר: p4 1700 asusboard p4-TE 256 RDRAM gerforce 2 64 mg 400mx עכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...

12. היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני

13. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by gania23,

לפני שאני מחליף את הכרטיס מסך שלי הבחנתי בכמה בעיות מוזרות בתצוגה לדוגמא בזמן מחשקים אני רואה כל מיני צורות מוזרות צצות על המסך וקופצות בתדירות גבוהה וכשעשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ati toool אז התמונה התמלאה במלא נקודות ... יש למישו מושג מה הבעיה? ואיך אני מטפל בה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  16. שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…

17. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  18. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב לפני בערך 10 חודשים קניתי את המחשב שלי ובחודשים האחורנים שאני משחק במשחקים כבדים כמו Hitman BM\ cod2\AOE 3 אני כל הזמן רואה ארטיפקטים מטורפים ! אני לא יודע בדיוק מה לעשות הכרטיס שלי במנוחה על 54 מעלות...לא נראה לי שזה נורמלי \: יש לזה פתרון והאם אתם ממליצים לקנות קירור ? ואם אני מרכיב קירור שקניתי על הכרטיס אז האחריות מבוטלת ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  20. סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים ש…

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Teutone,

יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Gill2,

קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by pyaniv,

בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3

25. Started by klayman,

שלום לכולם ! קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB. הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין. פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק. התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר. מה אפשר לעשות ?!?!

• 9 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים