עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shmulik Bizur,

קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?

2. שלום לכולם. ראשית, ברשותי המחשב הנ"ל: AMD 64bit 3000+ Gigabyte K8NS 512MB DDR400 A-Data Leadtek 6600GT WD 80GB אשר מותקנת עליו Windows XP SP2. היום, כאשר נכנסתי לשחק ב Half Life 2: Deathmatch, מקורי לחלוטין, הבחנתי כי משהו מוזר. נכנסתי להגדרות הגרפיקה וראיתי שם כי המשחק רץ על ההגדרות ה"אופטימליות" שהמשחק קובע לעצמו. שיניתי חזרה להגדרות האופטימליות בשבילי, כלומר כל האפשרויות על "High" ופילטרים מופעלים x2 x8. המשחק נתקע, והציג הודעת שגיאת זיכרון, משהו בסגנון "אין אפשרות לקרוא מזיכרון זה וזה", או "...cannot be 'read'". בנוסף, הבעייה הופיעה גם במשחק Doom3. מכיוון שדרייברים היו חדשים יחסית, ה 71.84, ועבדו יפה עד המקרה הזה, החלטתי להסירם ולהתקין 71.90. אך, נתקלתי…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by Musicangel,

דיי אני משתגע כבר זה מחרפן אותיייי!! יש לי כרטיס מסך sapphire 4870 ובתקופה האחרונה (התחיל בערך לפני 4 חודשים כזה) יש לי איתו בעיות כאשר אני משחק נגיד GTA SAMP אחרי כמה דקות (כל פעם Zה משתנה) המסך הופך להיות אדום כזה פסים או שחור או שפוט הופך לריבועים(זה פחות קורה) ואז אני חייב לעשות ריסטרט..כבר שלחתי את המחשב לתיקון כמה פעמים ובדקו אתץ הכרטיס ואמרו שאין שום דבר הכרטיס תקין..וזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות,אני לא יכול לשחק ככה יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייי לכולם קניתי כ.מסך חדש EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 שנקנה בארה"ב.. אז ככה ידועה על החברה EVGA שמיצרת קירור חדשני בשם KO ACS3 עם מכסה מברזל שמקרר יותר אז למה אצלי הוא מתחממם במנוחה מגיע ל70 מעלות ובמאמץ מגיע ל80 מעלות עם KO ACS3 צריך להיות 40-50 מעלות מאוד מוזר המהירות של המאוור שלו 2700RPM 100% יש 4 מאוורים במארז לא מבין למה זה קורה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  9. יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Yamabushi,

פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Rinkadink,

רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:

13. התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by BONO,

כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שמעו שהוא משחק משחקים לפעמים אחרי כמה משימות או יש אחרי משימה אחת נותן לו הודעה כזאת: http://img50.imageshack.us/img50/1393/ati8as.jpg או כשהו מעלה את המחשב איך שעולה הWIN נותן לו בעייה כזאת: http://img260.imageshack.us/img260/1482/ati23aq.jpg הרטיס הוא R9200 . מה יכולה להיות הבעייה? הוא הסיר את הדרייברים והתקין את הגרסה 6.4 לא עזר. מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 4. מעבד: 3G P4 אינטל 90NM 530 1MLGA775. לוח אם: MSI 865PE NE03 1GLAN 775. כרטיס מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR. כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על איקון של קובץ מדייה (כגון AVI או MPG) אני מקבל את ההודעה: The NVIDIA Display Panel extension cannot be created. Possible reasons include. Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem לאחר הודעה זו הוא נותן לי את האפשרויות הרגילות כגון פתיחה של הקובץ שמירה, מחיקה וכול שאר הדברים. ניסיתי להתקין דרייבר יותר מעודכן של NVIDIA, אבל זה לא עזר ותופעה זו עדיין קיימת. איך אני מצליח לתקן את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול מי שיעזור. רונן.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by The Shark,

שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

25. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים