כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום קיבלתי את הכרטיס 6600 GT של LEADTEK. כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לFARCRY וראיתי שהקירות ועוד דברים נהיו "בהירים" מדי. חשוב לציין שהיה לי FX 5700LE ולא היו בעיות. הורדתי והתקנתי דריבר 71.84 מהאתר של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה בתודה SHIMON1
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש של ATI, יותר נכון את הפיקס שהם הוציאו, ולאחר הפעלה מחדש של המחשב נוצרו אצלי בעיות בתצוגה, הסרגל כלים משום מה בצבע אפור במקום שחור, ובכלל.. כל חלון שאני פותח בצבע אפור. איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו, ממש לא בא לי לעשות פורמט, שחזור מערכת יכול לעזור במצב הזה? הינה תמונה: עוד משהו שנורא מטריד אותי, בדרייבר החדש המאוורר מופיע לי על 0%, איך זה יכול להיות..?! אני פוחד שהכרטיס שלי ישרף!
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הקדמה(ארוכה):אני לא יודע מה איתכם אבל כשקצב ה- fps או במילים אחרות -- frames per second יורד פחות מ-30 אני מתחיל להיות מודע לכך , כשהקצב יורד פחות מ-25 זה מפריע לי , וכשהקצב יורד פחות מ-20 זה כבר פשוט בילתי ניסבל מבחינתי.בנוסף אני שונא טעינות ארוכות היות והן פוגמות בתחושת הריאליסטיות של המישחק .אלו הן הסיבות שביגללן שפכתי ים כסף על hd 10,000 rpm w.d raptor 74 giga ועל 1giga זיכרון ואני מתכוון לשים כ-2000שח + על כרטיס מסך על מנת שלא יהיה fps נמוך מאזור ה-30 כאשר אני במצב שבו הרזולוציה 1600x1200 וכול הפילטרים מופעלים . החלטתי ללכת על x800pro vivo ,אולם החלטתי לבדוק ליפני הרכישה באתר הידוע והמהימן xbitlabs שיחודו בכך שהביקורות שלו הן יסודיות ארוכות ובודקות פרמטרים חשובים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצר הרצתי 3DMARK2005 התוצאה 14769 והסתכלתי בנתונים ואני רואה את הדבר הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי geforce mx-4000 התחברתי לטלוויזיה עם כבל s-viduo מהמחשב ומתאם RCA לטלוויזיה- יש תמונה עם צבע והכל עובד רק לא חלק- כלומר ישנן רעידות קלות במסך הטלוויזיה, רעידות קלות ומרגיזות גם בזמן צפייה בסרט- ניסיתי לשנות את קצב הרענון אך ברירת המחדל היא על 60 מג"ה. אודה לכם עם ימצא פתרון
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום השתדרגתי בעוד כרטיס מסך ATI sapphire 280x vapor-x הלכתי לפי הספר, גשר CF, דרייברים הכי עדכניים, מחובר בסלוט הראשון והשלישי בלוח אם Gigabyte z87 oc במחשב הוא מזהה את שני הכרטיסים, ומראה נתונים עליו בCPU-Z ספויילר
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-