עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DimRah,

ניסיתי למצוא אבל באתר של Twintech לא רשום איזה חיבורים. האם זה 2x 6Pin או 1x 6Pin ו-1x 8Pin? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקופה הקרובה בשבוע שבועיים הקרובים ושמתי לב שכולם אומרים לחכות שה 6800gs יצא ל AGP אבל זה יכול לקחת הרבה זמן אז מישהו יכול להגיד לי תחליף ראוי ל AGP ומתי יצא כבר ה 6800gs ל agp בארץ??? :-\

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Gliding,

זה הכרטיס היחיד שהיה בחנות מה GTX...מישהו מכיר אותו? ביקורות?

5. יום הארכיטקטורה 2020: חטיבת הגרפיקה של אינטל מציגה היררכיית ארכיטקטורות חדשה למאיצים גרפיים - החל מלפטופים ועד שרתים ומחשבי-על. Xe עוד רגע כאן לכתבה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  6. Started by bzillimeister,

קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4152&Itemid=34

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  9. חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by alfus73,

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  11. מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by zazou 921,

הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה

13. שלום לכולם, יש ברשותי כבר חצי שנה את החלקים הבאים: לוח GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 מעבד E2140 ספק חלש של FOXCONN 255W בפיק שלו הוא מגיע ל-355W. מארז COMPUCASE A619 יש לי את כל שאר החלקים לבניית מחשב קומפלט אבל אין צורך שאני יציין אותם מכוון שאין להם השפעה על בחירת כרטיס מסך. את החלקים קיבלתי מחבר, החלקים לא היו בשימוש מעולם מפני שתכננתי לשדרג לספק וכרטיס מסך איכותיים אבל אין באפשרותי להשקיע סכומי כסף גדולים. ועכשיו לשאלה המרכזית איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות על מנת להנות מהמשחקים החדשים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Delux,

VOODOO 16MB או RIVA TNT2 32MB?

16. אז קודם כל, הכרטסי יגיע כמשוער באמצע ספטמבר, באותם מהיריות של הBUILD BY ATI. המחיר 430$ המשחק המצורף (רק אחד אבל שווה מאוד ולא מיבוא לארץ בדרך אחרת!) [glow=orange, 3, 300]Morrowind: The Elder Scrolls III[/glow] למי שלא מכיר, זה משחק התפקידים הגדול והטוב ביותר של שנת 2002, ובכלל אחד המשחקים הטובים לאחרונה! הוא קיבל ציונים גבוהים בכל אתרי המשחקים בעולם וגם בארץ, שווה מאוד לעומת הבאנדל העלוב של ATI וגם את התוכנה PowerDVD 4.0 XP להכרזה הרשמית: http://europe.hercules.com/read.php?id=474

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by asta,

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בגלל המחיר?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

היי, יש לי 9600GT, הוא תומך בDIRECTX11? אני בדיוק לפני התקנה של WIN7, אני צריך להוריד במיוחד DIRECTX11/10 או שזה כבר בא עם WIN7?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Wreckovski,

לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by beekiller,

שלום לכולם חיברתי את הכרטיס לטלויזיה וזה עובד אבל נראה כאילו זה נמצא בזום , כלומר לא כל המסך נצפה אלא עולים למעלה או לצדדים והמסך עולה יורד , מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by guysfa,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.