עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by STmh04,

שלום לכולם, לאחר עיון בפורום וקצת בגוגל, הגעתי למסקנה שעד 850 שקל הכי טוב להביא את הכרטיס הנ"ל (פלונטר). לאחר שרכשתי אותו אתמול גיליתי להפתעתי שאין לו חיבור לספק כוח, ושבנוסף אי אפשר לעשות לו OC. מהירות המעבד הנתונה היא 400MHZ למרות שבאינטרנט רשום שהוא יכול להגיע גם ל800. בעקבות כך הביצועים רחוקים מהמצופה (לאחר בדיקה מעמיקה על COD2 QUAKE 4 NFS). לאחר שעות של משחק התחילה תופעה של חלקי מסך מתים בNFS (כלאמר המסך נהיה שחור בחציו) וכו'. האם ייתכן שאלה יכולתו של הכרטיס, האם הבעיה בסמפל הספציפי שלי?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by adfx166,

בכול פעם שאני מנסה לראות סרט במחשב אני רואה זאת בצורה מאד מטושטשת. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך שלי( geforce 7950GT) אך דבר זה לא שיפר את איכות הוידיאו. מה ניתן לעשות ע"מ לראות בצורה חדה וברורה. אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by Kenny,

היי אנשים, המשחק עובד חלק, גם בהגדרות אולטרה, אבל לפעמים יש בעיות בגרפיקה... גלי'צים כאלה ריצפה משנה צבעים, פתאום ים באמצע האדמה.. דברים הזויים לגמרי. אני משחק על ULTRA אבל זה קרה לי גם ב HIGH. הכרטיס מסך\מעבד ללא אובר קלוק. משחקים כבדים אחרים (GW2 למשל) עובדים בסדר גמור על ההגדרות הגבוהות ביותר, ככה שאין בעיה של התחממות לדעתי. אולי דרייברים? יש למישהו מושג? תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  4. במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Maiasony,

שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. משום מה, -FPS בקאונטר סטרייק צנח פלאים, ואני לא מצליח לבטל את ה-vertical sync. למישהו יש במקרה את הכרטיס הזה ויכול לעזור לי? תודה.

8. Started by cheapwine,

חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by nadav275,

שלום ברשותי MSI 9800P R360. התקנתי את הדרייברים של MSI(הבטיחו שיפור בביצועים וכו' וכו') בקיצור- עשו בעיות בכל מיני משחקים, והחלטתי להתקין את הcatalyst החדש כולל control panel... לאחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב מופיעה הודעה http://img53.exs.cx/my.php?loc=img53ℑ=error0ph.jpg מה זה אומר? מה עליי לעשות? נדב

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. בס"ד שלום לכולם. אני חדש. חבר שלי המליץ לי על האתר. קניתי כרטיס מסך חדש HD radeon 5850 החלפתי אותו במקום ה9600GT של אןבידיה כמובן שהתקנתי את הדריברים העדכניים ביותר.הבעיה שלינית - אני מקבל אותו FPS נמוך מאוד! שקיבלתי עם הכרטיס מסך הישן אולי ב2 יותר 55- FPS באן בי אי 2K10 על אותם הגדרות. מה שממש לא הגיוני כאשר חבר שלי מקבל עם HD4870 קרוב ל95. חיברתי את שני החיבורים לספק כח - החוטים שיוצאים מהספק ל-2 פנויים ומשם לכרטיס מסך כמו שנראה לי שצריך לסק 500 וואט כמו שכתוב שהוא דורש. הכרטיס מסך לא נותן חצי מהתפוקה שהוא אמור לתת ואין לי מושג מה לעשת- בכל זאת השקעתי עליו 1400 ש"ח אני מבואס... :'( זה שאר המפרט שלי: ספק כח - 500 watt seasonic לוח אם - msi G41m4-f מעבד - אינט…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by D-Bang,

השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות. ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  14. מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by rmarko,

שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by King Of Action,

נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…

18. Started by hachling,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by mor_shalev,

שאני מזיז את חלון של הווינווס או שאני רואה סרט מתחיל להופיע לי ריבועים כאלה: http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg מזה ואיך אני מסדר את זה? קניתי את הכרטיס לפני חודש

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by MapeX_MaN,

שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by natan805,

שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by casio222,

בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by kobi_af,

מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by White Raven,

יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה

• 13 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים