עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by smulikon,

עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה

• 15 תגובות
    • 972 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לדעת האם המחיר המוגזם לפי דעתי של הG70 שעולה כיום 3800 שקל ירד והאם הכרטיס ATI יוציאו יהיה באותו טווח מחיר של ה G70 לפי דעתי מוגזם לקנות כרטיס בסביבות ה4000 שקל

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  3. אורח

אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by eli20,

האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Mortar,

מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by AgentZ,

אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by maximum,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Shlompy,

אני קונה בקרוב מאוד לוח-אם עם צ'יפסט 890GX, שבו כרטיס מסך מובנה HD4290. הבנתי שהצ'יפסט תומך ב HYBRID CROSSFIRE. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך HD5750. איך אני עושה HYBRID CROSSFIRE? בכלל אפשרי לעשות עם ה ONBOARD ו 5750? או רק עם 5450? (הלוח לא נקנה למטרה הזאת, אבל אם אפשר למה לא... אני גם ככה קונה כרטיס מסך)

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  9. לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.

10. Started by lf10,

היה לי במחשב הנייך כרטיס מסך GeForce 9500 512MB, הייתה בעיה בכרטיס מסך (קצר או משהו כזה) והלכתי לחברה שסיפקה לי את המארז והרכיבים (אייבורי) והיא החליפה לי את הכרטיס לכרטיס ATI Radeon HD 5450 1GB שהוא כביכול כרטיס מדור חדיש יותר. (חשוב להדגיש כי ההחלפה היא חלק מהשרות והיא הייתה בחינם) כאשר התקנתי את הדרייברים והסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם הרצתי את ה-MW2 MP וזה הריץ לי אותו ב 50-80 פריימים לשנייה כאשר לפני זה הג'יפורס הריץ לי על 70-90 פריימים לשנייה באופן די יציב בלי נפילות פריימים בניגוד לראדון. עוד דוגמא לבעיות זה המשחק NBA 2K, שנאלצתי לשנות אותו למסך חלון כי לא הייתה אפשרות לשחק במשחק ב-20 פריימים לשנייה (גם באיכות של מדיום). השאלות שלי הם: האם יש אפשרות לשפר את …

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by JentuS,

הי לכולם. הכרטיס מסך שלי שהוא Sapphire HD 6970 מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה LCD 37 אינץ' , עד לא מזמן הכל עבד בסדר , כאשר הייתי רוצה לראות סרט כלשהו , הייתי מפעיל את הטלויזיה , מפעיל את הסרט , מעביר אותו למסך הטלויזיה , מגדיל את הגודל תמונה של הנגן למסך מלא ובכיף רואה את הסרט שבחרתי , הוידיאו והקול עבדו שניהם בלי בעיות , רק לא מזמן נוצרה בעיה , אני לא יודע למה אבל הסאונד הפסיק פתאום לעבוד , וידיאו עצמו עובד בסדר אבל אין קול , ניסיתי לשחק עם Playback Devices (ששם דרך אגב תמיד הייתי מחליף את ברירת המחדל של הקול מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלויזיה) שליד השעון בסרגל כלים למטה ולא עוזר כלום , ניסיתי לנתק ולחבר בחזרה את הכבל כמה פעמים וגם ללא הצלחה , הקול פשוט הפסיק לעבוד. מה…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  12. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by pro,

NVIDIA RIVA TNT2 32MB תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.

• 18 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by evy,

תשמעו אנשים... חלק אומרים לי ש5900 הוא לא טוב וחלק אומרים לי ש 9800 אקס טי יותר טוב..אני אישית מאמין ש5900 ו- 5950 אולטרה הם הרבה יותר טובים כי קראתי על זה מאמרים וראיתי תוצאות שגי פורס מחזיקים הרבה יותר טוב בביצועים...אנשים אל תגידו לי עכשיו רדאון 9800 טוב יותר כי ככה או ככה אני רוצה הוכחות אבל הוכחות ברורות כמו איזה אתר שממש מראה לי הכל על זה שרדאון יותר טובים..אם אתם יכולים אז סבבה שלחו לי הודעה ואני יקנה את ה 5950 או את הרדאון 9800 אקס טי!

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by bigdady,

אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  17. הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. התוספת החדשה למגוון מבחני הביצועים הגראפיים של חברת Futuremark אמורה למצות את מלוא היכולות של מעבדים עם שמונה, עשר ואפילו 18 ליבות - וגם להעמיס באופן מלא את כל כרטיסי המסך שלכם, כמובן לכתבה

20. Started by dan9,

שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by coch,

אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אז ככה רשמתי לכם את הסוגים של כרטיסי המסך שהרבה אנשים בפורום מחפשים תשובות עדיין... הם המחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט (אשמח לקבל עוד אתרים שאפילו יותר זולים). עוד שאלה מה הבדל בין GT ל- GS ???????? אשמח לקבל תגובות.... Palit Radeon X800GTO DDR3 256MB - 800.00¤ SAPPHIRE ATI X800GTO 256MB DDR3 256mb - 1045.00¤ ========================================= ¤Palit nVidia FX6800GS DDR3 256MB - 1070.00 INNOVISION GFORCE 6800GT DDR3 256MB - 1047.00¤ ========================================= ¤EVGA e-Geforce 7600GS DDR2 256MB - 990.00 בנוסף ל- 7600GS : ¤GIGABYTE GeForce 7600 GS DDR2 256MB - 880.00 BFG OC 7600 GS DDR2 512MB- 1000.00¤ ===============================…

23. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by havlin,

שלום האם Enermax LIBERTY 500w יספיק ל-8800gtx ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים