עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orpa,

אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  2. הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  3. רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  4. ביקשתי כאן המלצה על כרטיס מסך זול שיוכל להריץ כמה משחקים, והמלצתם על ה-ATI Radeon HD 3850. דיברתי היום עם החנות: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/7140?osCsid=ba0fcbaa0eda91729e936aff518388c4 אחרי כמה שעות המוכר מודיע לי שאין את PALIT ואי אפשר לעשות הזמנה, במקום יש שתי חברות, אחת גיגהבייט והשנייה שם שדומה ל-FIREFOX . גיגהבייט די יקר, 390 שקלים, והחברה השנייה עולה 345 שקלים. השאלה היא, אם 345 שקלים זה כבר מחיר יקר מדי לכרטיס? בתוספת של 50 שקלים אני יכול להשיג כרטיס שחזק פי כמה וכמה?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by Holy,

בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by AngelofDeath,

אני לא בטוח אם זה קשור לכאן, אבל הנחתי שזה המקום המתאים בגלל שנעשה שימוש ב MSI afterburner. תסתכלו על זה: הגרף כבר בצבע צהוב ואני לא מבין את המשמעות של זה. זה בזמן מאמץ, אני משחק ב Watch dogs. עריכה: המשחק נהיה ממש איטי, יכול להיות שזה קשור להגדרה שביצעתי בגלל ה-SSD שלי? אני זוכר שהגדרתי משהו עם ה-HDD בקשר ל-pagefile.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  7. אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!

8. לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  9. בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  10. http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822 WTF ??

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by 1337Din,

טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  12. בעיה בכרטיס מסך 2070 - צריך להוריד מהירות זכרונות ב- 700MHZ שמחשב יעבוד - למה זה קורה ? איזה בעיה בכרטיס מסך ? מהירות זיכרות DDR4 - 4600MHZ הזכרונות והמחשב עובדים רק ב 3800MHZ עם כרטיס מסך 2070 שמורידים כרטיס מסך 2070 מהמחשב ועוברים לכרטיס מסך 770 במעבד הזכרונות חוזרים למצב תקין 4600MHZ איזה זה בעיה זה מצביע בכרטיס מסך ? מעבד 12900K

13. יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש

• 21 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by oriel0018,

שלום יש לי מעבד AMD X2 64 3800 זיכרון 2 ג'יגה HD 160G לוח אם M2N-TVM ספק 470 TT מסך 24 אינץ FULL HD איזה כרטיס אתם ממליצים לי שהמעבד לא יגביל ... בעיקרון אני צריך את הכרטיס למשחקים מינמלים מאוד .. תודה .

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  16. שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by blabla2002,

ישלי את ti200 של asus אם זכרון של etrontech רציתי לדעת אם היה חברה טובה יותר מsamsung או בכלל האם היא חברה טובה?????

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  18. Started by shoonra,

יש מספר דגמים ששונים במעט בקירור בעיקר, אני לא גיימר רציני ולא מתכוון לעשות אובקלוקינג לכרטיס. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 אולי דגם אחר שתוכלו להמליץ לי בטווח המחירים של עד 600-650~

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  19. לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…

• 17 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by draak31,

ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by K0sTa,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה נותן לי במישחקים ? ואם זה שווה בכלל

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  23. שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by rk666,

יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  25. בעיקרון אני יכול לקנות את ?GV-N66T128D ?GIGABYTE? - ?6600GT 128MB DVI, TV, AGP? כמו ששמתם לך יש ליAGP אני לא מתכנן שדרוג כללי בזמן הקרוב יש לי amd xp 2800+ 512 ddr 9600xt 256 k7-7n400pro2 אני רוצה גם לעשות לו OC (ובכלל לכל המערכת) איך הוא טוב לזה? איך המאורר סטוק שלו?

• 13 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.