עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tendo,

שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני יודע שזהו סכום זעום, אך זהו הסכום שיש. מחפש את הכרטיס הכי מומלץ במחיר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. עם תג מחיר תחרותי ועיצוב שתואם את קו ה-Omen שלה לעולם הגיימינג, ה-Accelerator יוצא לדרך ומקווה להפוך את יישומי הגראפיקה החיצוניים לנפוצים קצת יותר לכתבה

4. Started by wons,

היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בעיקרון אני יכול לקנות את ?GV-N66T128D ?GIGABYTE? - ?6600GT 128MB DVI, TV, AGP? כמו ששמתם לך יש ליAGP אני לא מתכנן שדרוג כללי בזמן הקרוב יש לי amd xp 2800+ 512 ddr 9600xt 256 k7-7n400pro2 אני רוצה גם לעשות לו OC (ובכלל לכל המערכת) איך הוא טוב לזה? איך המאורר סטוק שלו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לכרטיס יש 2 כניסות של 6 Pin. עם הכרטיס מגיע רק מתאם אחד ממולקס ל-6Pin. לספק יש גם כבל כזה, אבל הם שונים. במתאם שמגיע עם הכרטיס - רק 5 פינים עם חשמל. לכבל שמגיע עם הספק - ל6 מגיע חשמל. מה ההבדל בניהם? האם אפשא לחבר את הכבל מהספק בביטחה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SaXtoR,

החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by emperor,

שלום לכולם! חבר שלי מחפש מסך. הוא מתלבט בין LCD17 וCRT19 . המחשב שהוא קונה מיועד לעבודה ומשחקים חדשים, אבל הוא לא גיימר כבד כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה. אפשר לקבל הצעות למסכים , יותר בכיוון של LCD, משום מה הוא נדלק עליהם, במחיר של עד 1700 ש"ח. בחנות גם אמרו לו לקנות כונן קשיח רק של SATA2. ולא SATA רגיל. האם יש הבדל משמעותי בביצועים או במחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כצפוי, חברת NVIDIA משחררת מנהל התקנים מתוקן במקום הגירסה השבורה עליה דיווחנו. כעת ניתן להנות ממה שהעדכון מציע, כמו תמיכה רשמית ראשונה בתקן ה-Vulkan אתמול דיווחנו על עדכון מנהל ההתקן הקולקל של NVIDIA, ה-364.47, שגרם לקריסות מערכת מאסיביות אצל מספר גדול מהמתקינים שלו ואף הוכר על ידי החברה שהבטיחה עדכון מתקן בקרוב. כפי שחזינו, המחכים לא יצטרכו להמתין זמן רב, שכן כעת החברה משחררת עדכון מערכת חדש מתוקן, גרסה 364.51. לפי שעה החברה הסירה את העדכון המקולקל מתוך שירות העדכונים של GeForce Experience והחליפה אותו במתוקן, שיהיה זמין באופן אוטומטי לאט לאט לכולם. בחיפוש מנהלי התקנים דרך האתר עצמו, העדכון כבר קיים להורדה מיידית. NVIDIA שמה את Vulkan על המפה כעת לאחר …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by huber,

ואני חשבתי ששום משחק לא יתמוך בזה אחרי הטריק המלוכלכך שנווידיה עשו עם AC. שמתם לב גם שהמשחק השני הוא DX10.1 טהור - קרי ריו תמיכה ב XP או בכרטיסי DX9? מרשים.... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd4850_9.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון. הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32). מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ. ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות). מסך - LG LCD 32" 768X1360. אשמח להצעות ותודה על העזרה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ydob,

בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום. אני רוצה לקנות כ. מסך במחיר של 700 שקל פלוס מינוס. אני פירסמתי תרד למפרט, אבל עדיין - אני מעדיף לקנות רק כ.מסך למחשב הקיים. הייעוד של הכרטיס הוא משחקים, אני רוצה לשחק ברזולוציות טובות, ושהכרטיס יהיה טוב יותר משמעותית ממה שיש לי עכשיו (6600GT). איזה כרטיס הוא הכי טוב לקריטריונים שלי? (ואני מקווה שהוא לא יוגבל ע"י המעבד שלי - כמו כרטיסי HI). המפרט שלי. AMD ATHLON 64 3700+ GIGABYTE 6600GT 128 1 ג'יגה (ובקרוב יהיה לי עוד ג'יגה ממחשב אחר) ספק 400 (שנראה לי שהוא ג'נרי...) תודה רבה...!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by blabla2002,

ישלי את ti200 של asus אם זכרון של etrontech רציתי לדעת אם היה חברה טובה יותר מsamsung או בכלל האם היא חברה טובה?????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.

19. Started by the kooks,

כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by jacobra19,

יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.

22. Started by GOSS,

יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wow,

מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?

24. Started by doorman,

שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים