כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני קורא ברבה מקומות שהולך להיות ירדה במחירים של הכרטיסי מסך. עד כמה דרסטי הירידה הזרת תהיה ועל המחיר של איזה קרטיסי מסך הוא ישפיע הכי הרבה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם! ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל! הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר…
-
מידע ברשת שמקורו ביצרניות כדוגמת Gigabyte ו-MSI חושף מתי נקבל מבחר גדול ומעניין הרבה יותר של כרטיסי מסך עם הליבות הגראפיות של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה ללא OC nVidia GeForce GTS 450 1024 MB DDR 5 PCIe אז מאיזה חברה עדיף: Gigabyte Asus Gainward Leadtek Palit Sparkle Twintech תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו אנשים... חלק אומרים לי ש5900 הוא לא טוב וחלק אומרים לי ש 9800 אקס טי יותר טוב..אני אישית מאמין ש5900 ו- 5950 אולטרה הם הרבה יותר טובים כי קראתי על זה מאמרים וראיתי תוצאות שגי פורס מחזיקים הרבה יותר טוב בביצועים...אנשים אל תגידו לי עכשיו רדאון 9800 טוב יותר כי ככה או ככה אני רוצה הוכחות אבל הוכחות ברורות כמו איזה אתר שממש מראה לי הכל על זה שרדאון יותר טובים..אם אתם יכולים אז סבבה שלחו לי הודעה ואני יקנה את ה 5950 או את הרדאון 9800 אקס טי!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ותודה לעוזרים תראו אני יודע שהנושא נדוש ונטחן מכל הכיוונים אבל אני דיי בדילמה איזה כרטיס לבחור מפרט שלי p4 asus 533mx 512 mb זיכרון מעבד 2.66 כרגע יש לי FX5200 AGP X4 אני מחפש כרטיס שיחזיק לי שנתיים פחות או יותר ויעלה את כל המשחקים החדשים בצורה טובה. הדילמה שלי כרגע היא כרטיס שאני ינצל אותו מקסימום. תקציב 1700 . כרגע עומד על הפרק 6600GT,X800 gto,X850 pro חייב בבקשה תשובה עד מחר תודה לכל עוזרים .
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
agp x8 אם יציאת vivo איכות גבוהה במחיר 'נורמלי' ש'יחזיק' תקופה ארוכה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שלכרטיסים של ATI יש GDDR5 ולNVIDIA GDDR3 והם נותנים ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לצד דיווחים על כך שכרטיסי ה-Vega 20 של AMD יתמכו בממשק החיבור של הדור הבא - אנו מקבלים אישור רשמי לכך ש-NVIDIA כבר תומכת בו במסגרת ערכת הפיתוח החדשנית שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש עם מעבד i5 7500. במחשב הישן יש לי כרטיס AMD HD 6700 האם יש טעם להעביר אותו לחדש או להשתמש בגרפיקה on board. השימושים כרגע הם צפיה בסרטים ועבודה בפוטושופ תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-TUF GAMING OC הוא הנציג הזול ביותר מבין דגמי ה-RTX 3060 Ti של אסוס. כיצד הוא מתפקד והאם שווה לשקול רכישה שלו לפני שהמלאים מתאדים? התשובות מחכות בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה מהכרטיסים עדיף? אני מנחש שמבחינת קירור זה בעיקר ההבדלים MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Zotac - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail אני מתכנן לעשות OC, באיזה מהם זה הכי משתלם?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות עוד מעט מחשב חדש, הוא ממש לא בקטע של משחקים אבל מדי פעם הוא רוצה לשחק פה ושם... הבעיה היא כרטיס המסך ה8500GT תומך בdx10 אבל חלש ביחס לסוניק של פאליט... האם ההפרש בביצועים הוא קריטי? בגדול שני הכרטיסי עולם סביב 450 ש"ח... השאלה מה עדיף כרטיס עם תמיכה בDX10 או כרטיס יותר חזק ממנו אבל עם תמיכה עד DX9C?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך ATI 1950XTX לאחרונה התחלתי להיכנס חזק לקטע של הHD וגיליתי שהמחשב שלי (e4400 + 2gb ram) לא מסוגל להריץ FHD בצורה חלקה. באופן כללי תכננתי באמצע יולי לשדרג את הTOP4 של המחשב שלי (מעבד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך). אבל זה בעייתי בשבילי לשמור סרטי FHD כל כך הרבה זמן ובאותו זמן להוריד חדשים (אני משתמש USENET). החלטתי לפתוח את קופת החיסכון שלי ולשדרג כרגע רק בכ. מסך. בעיקרון הצורך שלי הוא 75% סרטי HD ו25% משחקים. אני מעוניין להריץ משחקים בהגדרות גבוהות (וחשוב ברזולוציה גבוהה). אני לא תקוע על חברה מסוימת אבל Nvidia קורצת לי עקב התמיכה של CoreAVC בה, מצד שני ATI קורצת לי בגלל שיש לה HDMI. ההורים שלי בתחילת מרץ טסים לארה"ב ככה שיש לי עד אז להחליט. בעיקרון התקציב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-