כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, המפרט שמצורף זה המחשב שאני מתעתד לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים כרטיס מסך. אני בעיקר עובד עם ADOBE CS5 + VISUAL STUIDO 2010 ועוד תוכנות לעריכת וידאו וכדומה. הבנתי שלכרטיסי מסך של NVIDIA יש ייתרון בעבודה עם ADOBE בגלל שהם עובדים עם טכנולוגיית ה CUDA אשמח להצעות. תודה רבה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 *2 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB CoolerMaster Elite 342 460W כולל ספק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קמתי בבוקר ושמתי לב שהמסך (מסך IBM פשוט) מטושטש. בקיצור, אף אחד לא נגע במסך וודאי שלא בכרטיס מסך. ישבתי כל הזמן על 85 הרץ. העברתי ל 75 הרץ. רואים חלק, אבל מרוצד מאד. חשוב לציין שגם אם אני על 85 הרץ (בטשטוש) אם אני מפעיל משחק, לא רואים שם מטושטש - מוזר, אה? אז מה הלך- הכרטיס או המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ברור לי איך הגיוני שה HD6850 במחיר של הHD5830 והHD6870 במחיר של הHD5850 האם הם פשוט פחות טובים?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר לעזזל? http://i42.tinypic.com/2qa3fgn.jpg כרטיס מסך 260GTX gainward golden simple
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html באתר הנ"ל אפשר לראות שהרדאון 9800 הפרו לייט (שנמכר בזול בכל המקומות תחת השם רדאון 9800 פרו רגיל) חלש מהפרו הרגיל אבל בגלל המחיר היחסית נמוך שלו הוא מקבל את היחס מחיר לביצועים הכי טוב!! האם החלפת המאוורר או הוספת סינקים לזיכרונות יכולים לשפר את התוצאה?? (גם באוברקלוק אם צריך...)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שהכרטיס X1900XT 512MB הוא מאוד חם אפילו ששמים עליו VF900, מרעיש הם הקירור אני לא מאמין, אבל האם זה ממש חום ענקי של מעל 100 מעלות במאמץ? האמת לחורף זה יכול להיות נחמד :] אבל בקיץ נראה לי אני אמס פה. ראיתי שאין ממש יריב של nvidia שמשתווה לו. מה אתם הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך המלצה על כרטיס מסך .. אני צריך משו טוב שיספיק לי לשנה שנתיים.. טווח מחירים עד 1500 ¤. המפרט שלי: לוח אם : INFINITI NF4 SLI מעבד : AMD, AM2 ATHLON 3800X2 DUAL CORE. ספק כח : 500W זיכרון : 1GB DDR2 667Mhz KINGSTON מסך : BENQ 19" 2ms תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=740895 נראה לי המנהל שם קיבל סמפל ראשוני של הכרטיס וקרואים לו GF FX 6500 ULTRA 2 MEGA לא יודע מה זה המגה הזה
-
אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-