כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט הבא: p4 2.26 MHZ 533FSB 512MB DDR 266MHZ Asus P4S533 AGP 4X Gigacube radeon 9800 PRO 128 המפרט מאושר ע"י תוכנות ונכון לחלוטין הבעיה היא ביצועים חלשים של הכרטיס מסך: ב- 3DMARK2001 הציון הוא 12000 לכל היותר! ואמור להיות לי איזה 15-16 אלף! הביצועים במשחקים חלשים ולעיתים קרובות מקרטעים ( ואני משחק על 1280*1024 NO AA\AF) ב SHADERMARK 2.0 כשאני עושה BENCHMARK MODE הוא מריץ לי פריים אחד בעשר שניות!!! פשוטו כמשמעו!! ב NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני שם MOTION BLUR וזה נראה כמו מצגת!! כמובן שהתקנתי את הרדאון התקנה נקיה על מחשב מפורמט וWINDOWS XP, ניסיתי עם כל הדרייברים של ATI, כמובן שלא היו תוכנות שפעלו ברקע, ניסיתי אפילו לשחק עם הAPERATURE SIZE בביוס, הפעלתי FAST W…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני נתקלתי בבעיה שהייתי קיימת אצלי כבר הרבה זמן מסתבר, של חימום יתר של הGPU.. בIDLE הוא על 70+- ובמאמץ, מי יודע, 90-100 ומעלה. הבעיה עם קירור המאוורר של ה 8800GT ידוע. אני יודע את זה, וקראתי לא קצת. לפי המלצות, אמרו להתקין Rive Tuner, ולשנות שם את מהירויות המאוורר. לפי זה: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=238574 עבדתי ושיניתי, עשיתי את החישובים שלי וניסיתי את של אחרים, ואני לא רואה שום שינוי של ממש, עכשיו הוא על 65 בIDLE ובמאמץ 86 בערך. ממש לא עוזר. ראיתי שEVGA הוציאו BIOS חדש [שאין לי מושג אם הוא בכלל עוזר] אבל הכרטיס שלי מSPARKLE, אז אולי לא תהיה תאימות ואין דרך חזרה. מה אני אמור לעשות? יש לי לדעתי איוורור טוב במארז, והוא לא חנוק או שום דבר שכזה. תודה מראש, …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יודע מה אתם אומרים לעצמיכם, רצית כרטיס יקר יותר וזנחת את הDUAL X (עכשיו נדפקת). חברים גיליתי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני ממש צריך את עזרתכם ,היא ממש מציקה לי, הכרטיס נרכש לצערי ב-KSP כיוון שרק שם הוא נמכר ובמחיר טוב. אז ככה גיליתי כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, משנה שם איכות או פעם בה סתם בגלישה פתאום יש מין ריצוד/גל על המסך של חוסר יציבות, כמו מין גל כזה כשעושים OC ומשנים מתחים . בסרטון הבא תבינו למה התכוונתי: חשבתי שזו בעיה בגלל ה-crossfire אז ניתקתי כרטיס אחד ולא עזר, הסרתי את הדרייברים ועדכנתי מחדש ולא עזר, שינמכתי גרסה לדרייברים ולא עזר, ניסיתי לחבר רק ב-DVI ולא עזר, חיברתי רק מסך אחד ופתאום נעלמה הבעיה, חיברתי שניים והבעיה חזרה. יש לי שלושה מס…
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בצעתי חיפוש בפורום על הנושא הזה וניסיתי כמעט את כל הפתרונות שהוצעו כולל עדכון דרייברים. משהו יודע איזה גירסת דריבר פותרת את הבעייה הזו,כי יש המון גרסאות ואני ניסיתי רק את : catalyst 5.9
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נכון על המסך עצמו יש כפתורים המגדירים את גודל התמונה את המקום שלה על ציר ה X וה Y וכו' אז אצלי המקסימום זה 255. אז היה לי לוח אם אם כ.מסך מובנה הוא נשרף קניתי חדש-ישן אן כרטיס מסך לא משהוא (זה בגלל שיש לי פנטיום 3 אז קניתי משהוא זול לחודשיים עש שיהיה לי מספיק כסף לפ 4) ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ההגדרות מגיעיות ל 255 ואני שוב צריך להגדיר מחדש הכל. זה לא קורה כל פעם אחרי הפעלת המחשב אלה מדי פעם. האם הבעיה היא בכרטיס מסך? או במערכת הפעלה? נתונים: לוח אם asus P3 כ.מ . Video SIS 6326 AGP3D DVD OS: Micro$oft Win Xp Professional Edition עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, סידרתי מחדש את החדר, קדחתי חורים והכל, ה-XBOX נמצא מעל המסך קצת והוא מושך אותו קצת בגלל המיגנוט, רציתי לדעת איזה חומר אני יכול לשים בין המסך ל-XBOX כדי שה-XBOX לא ימגנט את המסך (כמו הרמקולים האלה שאפשר לשים אותם על המסך והם לא מושכים לו את הצבע) תודה רבה. --- עריכה -- החומר נקרא PVC.... אפשר למחוק את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה IIyama Visionmaster Pro 454 ויש לי טלוויזיה 21" תלויה על זרוע באלכסון למסך. עכשיו בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזהי מופיעים פסים במסך, וכשמכבים את הטלוויזיה הפסים נעלמים אחרי איזה שניה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה קורה כי עד עכשיו האמת שלא שמתי לב לזה, או שזה פשוט לא היה, וזה די מוזר לי. עכשיו איך זה קרה פתאום, או שלא שמתי לב ? ואיך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800gt עם דרייבר 6218 לא מזמן התחילה אצלי בעיה של מריחת צבע ו"קריעת תמונה" כרגע הסרתי את כל הקודקים ואני מריץ את הסרטים בvlc . חבילת הקודקים שהיתה לי זה k-lite. ועדיין ישנה אותה בעיה... האם זו בעיה של קודקים שלא נמחקו כמו שצריך? או אולי משהו קרה לדרייבר של כרטיס במסך?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני רואה יותר מידי כהה במסך שלי ( זה לא רק במסך זה אלא גם במסכים אחרים ) ושאני משחק למשל ב Far Cry כאשר יש אזורים חשוכים כמו מנהרות אני לא רואה כלום. הכוונה ללא רואה כלום היא שאני אולי רואה את הכוונת של האקדח וחוץ מזה הכל שחור. או שאני צופה בסרטים והם כהים מידי ואני לא יכל לראות כלום. אם אני רואה את זה בטלויזיה ע"י ה Tv Out אני רואה את זה מצויין ולא חשוך. אם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות פה נא ידעו אותי. תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-