כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Armed_Assault הורדתי לו קראק וכשאני בא להפעיל אותו הוא נותן לי את השורה הבאה שהוא זקוק ל- pixel shader 2.0 תמיכה מישהו יודע במה המדובר?? ואיך ניתן להתגבר על תקלה מסוג זה?? בתודה מראש לכול העוזרים תמישכו להיות שפיצים כמו שאתם!!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה זה מגיע בשקית? ואיך הביצועים שלו? נראה לי אני יקנה אותו יחד עם מעבד אתלון 64 2800 והלוח של גיגהבייט .
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נכון של 5770 תומך ב DX11 , אבל דיי הרבה אנשים ומוכרים בחנויות ממליצים לי שלמחשב למשחקים כדאי לי ללכת על 250GTS אני לא הכי מבין בזה ולכן אני דיי מבולבל. זה לא שאכפת לי ש 5770 עולה עוד 200 ש"ח, אני פשוט לא רוצה לעשות בחירה שאצטער עליה. אז מה דעתכם חברים/מומחים? המחשב שאקנה מיועד למסך "26 ויהיה דיי דומה למפרט המומלץ שלכם לגיימרים עם I5-750 . ההתלבטות העיקרית שלי היא לגביי כרטיס המסך כאמור. נא עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
זה נכון מה ששמעתי? Radeon 9500 PRO הוא מה שמנצח את TI4600 ו-Radeon 9700 הוא מה שקוטל אותו ומשאיר פער?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגםGtx760 כרגע יש לי מחשב Intel i5 2400@3.1ghz 8gb ram לום אם סטנדרטי כרטיס מסך GeForce gt440 (ספק הכוח שלי סיני גנארי בלי החיבור המתאים לכרטיס מסך ) קיבלתי הצעה לכרטיס מסך הנ״ל שמיוצר ע״י חברת gigabyte + ספק כוח חדש של xigmatek 600w והאם הספק יתמוך גם בכרטיסים בעתיד (סדרת 900 למשל ) 1500 שקל כולל ההתקנה רציתי לראות האם זה משתלם לי אני די לחוץ בתקציב אבל נעול על הכרטיס מסך הזה תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כותרת.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום קניתי באטלפייד 3 המשחק לא רץ טוב כמו שאני חושב יכול להיות שיש בעיה עם הכרטיס ואני לא יודע אותה חשבתי למכור את שני הכרטיסים שלי בכדאי לקנות כרטיס חדש ובכמה אני יכול למכור את ה gt9800 512mb ו gt9600 1gb אםאני ימכור את שניהם ואת הסוני אני יוכל להוסיף השאלה שלי עם כדאי לשדרג? בכמה אני יכול למכור אותם ואיזה כרטיס לקחת או לחכות לדור החדש? המערכת שלי היא i5 750 gigabite p55usb3 gtx465 4 ram 650 corsfire ספק תקציב מהמכירה של כל הדברים ואולי הוספת כסף תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקחת תHD4870X2 ואיתו לקחת ת240GT בשביל PHYCS וCUDA ואז יהיה לי מחשב מאוד חזק למשחקים מה אתם אומרים ? ויש גם תאפשרות ליקנות תHD5850 שכמו שהבנתי עם OC טוב אפשר להגיע לרמה של HD5870 אז זה הופך אותו לכרטיס ממש מיוחד שתומך גם בDX11 אני מזכיר זה למשחקים נטו אפשר להגיד אז מה אתם אומרים מה יותר טוב ? כרגע אני עם ה9800GX2 והוא אפשר להגיד לא מנצל תמסך שיש לי לכן יש לי איבוד ביצועים אז שבוע אחרי הקניה אני יקח מסך 24 1920X1080 HD וניגודיות של 1.2000000 שזה מה שאני יקנה עם אני קונה כרטיס מסך, אחת מי האפשרויות למעלה מה אתם אומרים הקניה תיהיה בסביבות 1700-1800 שקל ????
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני חשבתי על EX950F, מה אתם מציעים? הדגש פה הוא על המחיר/איכות, כלומר שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה מראש, R. :-*
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא ספק כח של ליברטי 400W מעבד 6600 דיול, 6 גיגה זכרונות ו2 הארדיסקים, לוח אם של גיגהביט ga-945ds3 אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך הכי חזק שיכול לעבוד עם ספק כח של 400W חשוב לי לציין שהכרטיס הקודם שהיה לי הוא 8800GT, תקציב עד 600 800 שח תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כאחד שלא מתמצא לחלוטין בתחום, אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9665 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10423 שמתי לב שאחד זה D והשני זה DE, מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מי שלא יודע או לא מכיר סופט מוד הופך נמשל ראידון 9700 פרו אז כתוב 9800 זה קצת משפר .. אך שהוא את הביצועים ..., בכל אופן יש אותם באומגה אני אחרי פירמוט והתקנתי את הדרייברים הרגילים 5.2 האם יש ? אומגה 5.2? ... תודה.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה עם 5 פינים כשאני מחבר אותו לטליוזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-