כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף כפול ואז שמונה צפצופים והמחשב לא עולה (מסך לא נדלק). יש בעיה כלשהי בכרטיס מסך (החלפתי כ. מסך והכל בסדר) האם יש כיוון לפתרון הבעיה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 64 3.2 כ.מסך Geforce 6800GS עם 256BIT 256 הרצתי 3Dmark05 והמקסימום שהגעתי היה 32FPS , לדעתי זה לא טוב היתי שמח לשמוע את דעתכם לכמה זה אמור להגיע ?? (לא שיניתי את ההגדרות ב 3Dmark05 והרזולוציה היתה על 1024X768 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כרטיס מסך : GT430 יציאות בכרטיס : VGA HDMI DVI-I עד עכשיו עבדתי עם צג אחד עם היציאה האנלוגית VGA רציתי לעבוד עם 2 צגים ולכן רכשתי מ KSP כבל DVI-D DVI-D כדי לחבר מהכרטיס מסך לצג השני בקיצור ניסיתי ניסיתי ניסיתי וכלום נאדה ! מחשב מזהה רק יציאה אחת אם אני מחבר רק DVI הוא מזהה רק DVI ואם אני מחבר VGA הוא מזהה רק VGA נשבר לי ולקחתי את היציאה הנוספת HDMI וחיברתי למסך אחר השני ועם ה VGA עבדתי כרגיל והוא זיהה 2 מסכים השאלה למה אני לא יכול לעבוד עם DVI ו VGA על 2 צגים ? חשבתי אולי הכרטיס דפוק ולא ! גם בכרטיס אחר עשה לי את אותו דבר , עכשיו הבעיה רק בכבל מה שמוזר שאני מחבר את ה DVI בנפרד המסך נדלק רק ב 2 צגים הוא עושה בעיות זה קשור לזה שהיציאה במסך ובכרטיס מסך זה DVI-I ולא DVI-D …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 שעשכיו האו 2.52 עם OC קטן זכרונות MICRON 512 במהירות 166 כרטיס 6200 AGP מותקן דרייבר של אומגה הבעיה אני לא מצליח לראות סרטים \במחשקים הכרטיס לא מביא גרפיקה נורמלית בSWAT4 יש קירטועים תוצאות שקיבלתי בתוכנות שונות נמוכות דוגמא : http://rotter.name/User_files/nor/42923d095d941208.jpg עשיתי ניקיון למחשב (הוצאת אבק) מהקירור של המעבד ומכל המארז טמפ במנוחה 44-46 תמונות מ CPU Z http://rotter.name/User_files/nor/4290e3b017df783f.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4290e3d419e25874.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4290e3e31a9d324d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4290e40b1c6fae7d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4290e41e1d25cc39.jp…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולכם, המחשב שלי הוא פנטיום 3 933 והלוח הוא אינטל 815. קניתי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו. הכרטיס אינו עובד טוב כי כשאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ואני רואה את המסך הראשון של פרטי המחשב כולו בנקודות זזות כאלו כמו שלג... המחשב עצמו עובד וההארדיסקים עולים אבל אני תקוע בתמונה של הביוס עם מלא הפרעות ונקודות צבעוניות כאלו... בנוסף אין צליל ביפ בכלל. מיותר להוסיף שככה אי אפשר להשתמש במחשב. לפי מיטב הבנתי יש שלוש סיבות אפשריות למצב הזה: 1. הכרטיס שרוף! 2. הספק שלי חלש מידי (יש לכרטיס חיבור משלו לחשמל וכנראה שהוא צורך הרבה). 3. הלוח (815EEA) ישן מאוד ולכן אינו תומך בכרטיס כזה, מבחינת AGP שאינו תואם או כל מיני סיבות נוספות. אנשים, החלפתי את הכרטיס שהיה לי על הכרטיס הזה ולכן אני ת…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מצורף תמונה של הבעיה אני משתמש רק בדרייבר של ATI לא מבצע OK שאני לוחץ על תמונה חדשה ללוח עבודה התופעה נעלמת לכמה דקות וחוזרת . שאני עומד עם העכבר על התחל >רץ על התוכניות >הוא מראה מתחת לקישקוש את התוכנית ולאחר מכן חוזר לקישקוש למה זה קןרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל אני מנסה לראות Live TV ב vista media center אבל התמונה שאני מקבל מקרטעת, המסך הופך לירוק אני לא חושב שהבעיה היא בביצועים להלן מפרט המחשב מעבד 6750 זיכרון 4 GB 667 דיסק 7200 sata 2 כרטיס מסך ati 2600 pro מחובר למסך LG42PX4RV עם כבל DVI To HDMI
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, על-פי המלצה שקיבלתי בפורום מפרטים, ושחוזקה על-ידי המלצה של חבר, קניתי כרטיס מסך Leadtek FX6200 עם מחשב חדש. בהתחלה חובר מסך LCD 710T בחיבור ה-DVI והכל נראה פשוט מעולה. ללא ספק אחת מהתצוגות הטובות שראיתי, עבדתי ככה כמה ימים והייתי מאוד מרוצה. הבעיה היא שהמחשב לא נועד לעבוד עם המסך הזה אלא עם מסך CRT Hitachi 19 ישן קצת אבל איכותי. כשחובר מסך ה-CRT בחיבור האנלוגי ראיתי שהתמונה פשוט מזעזעת. לא רק שהמסך מטושטש (עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להתרכז בקריאת טקסט) אלא גם יש לפעמים כמו גלים על המסך. חיברתי שוב את מסך ה-CRT לכרטיס הישן שאליו היה מחובר והכל היה חד כמקודם, כך שבטוח שהבעיה היא בכרטיס. איך זה יכול להיות ?!? האם יתכן שהכרטיס יהיה כל-כך איכותי ביציאת ה-DVI אבל כל-…
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS 256MB PCI-E OS : Windows 7 שאני גולש באינטרנט לא משנה באיזה דפדפן (FireFox , Chrome , IE9) , הדפדפן נתקע , המחשב מראה מסך שחור וחוזר לעצמו עם ההודעה הבא : גם במשחקים זה קורה . אני משחק כמה דקות והמחשב מראה מסך שחור ונתקע . אני יודע שהבעיה הזו נפוצה מאוד , התקנתי את הדרייבר הכי חדש ומה לא ניסיתי וכלום לא עוזר . אם יש מישהו שבאמת מבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה הזאת שיגיב פה . תודה .
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-