כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן: GF 4 440 MX 64 MB יכול להיות שתמליצו לי להחליף אותו אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני חוסך את הכסף בכל זאת: יש לי בעיות להפעיל איתו משחקים, הוא עושה בעיות תצוגה הוא מעלה מסך שחור עם כתמים, וקופץ במשחקים זה עשה את זה במשחק BLOODRAYNE 2 והבנתי, כי זה משחק חדש אבל זה עושה לי את זה גם ב CS בכרטיס לפני כן היה מומהר, ניסיתי להחזיר אותו לסטוק, לא עזר, בניתי מוד מיוחד של 2 מאווררי 80 ס"מ שזורקים עליו אוויר, לא עזר (חשוב לציין שלמרות שאין לו חיישן, נגעתי בהיטסינק ובזכרונות והם היו די קרירים) לפעמים יש גם ריצודים של הכרטיס, כלומר, הצבעים של האובייקטים (שחקנים בפיפא למשל) קופצים למישהו יש פיתרון בשבילי ? (חוץ מלקנות כרטיס חדש כמובן.....) תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT
-
משום מה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות במשחקים ולאחר כמה זמן באמצע המשחק המשחק מתחרפן ורק לאחר הפעלה מחדש של המחשב זה מסתדר. יש לי את הדרייברים החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד לפתור אותה? הנה דוגמא למשחק שמתחרפן: התמונה זה אחרי שאני מנסה להפעיל תמשחק שוב... שזה מתחרפן באמצע פשוט כל התפריטים נעלמים לי ואני רואה צורות כאלה וכל מיני צבעים וגם את המשחק..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הזה Radeon R7 240 וכל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה המחשב לא עולה, רק אם אני עושה לי ריסטרט מהמחשב עצמו, לפני שהתקנתי את הכרטיס הזה הכל עבד בסדר עם המצב שינה, זה מאוד מפריע לי העיניין הזה, ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר וגם זה לא פתר לי את הבעיה, כרגע אני עם הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נמצאת, מה אפשר לעשות? אני עם ווינדוס 7 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שכל דרייבר שאני מתקין לכרטיס מסך שלי (Leadtek TI4200) הופך את המסך לירוק. זה קורה בכל הדרייברים חוץ מ-40.72. ניסיתי לקחת Print Screen אבל גיליתי שהתמונה נראת בהסדר גמור. אז כנראה הבעיה היא בתצוגה. אני חושב שזה התחיל כשהתקנתי את הדרייברים של אומגה, ואז הסרתי אותם. איך אני יכול לוודא שהם הוסרו לגמרי מהמחשב ושלא נשארו קצבים שיכולים לפגום בדרייברים? (אין שום זכר לאומגה ב-Add remove program). תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי HIS RADEON 6850 קיבלתי את המחשב עם גרסאת נסיון של ווינדוס 7 , המחשב זיהה אותו והכל היה טוב. התקנתי גיקסא מלאה של ווינדוס 7 ומאז המחשב קולט את כרטיס כATI ATOMBIOS , וככה זה גם באתר can you run it וגם בתוכנה everest.. רציתי לדעת מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר את זה,.. ניסיתי להוריד דרייבר אבל אני לא מוצא... תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כל מי שידבר איתי אמר לו שהיה לו את הבעיה והוא סידר אותה אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ... ואני רואה הכל בשחור לבן חיברתי את הנייד ....לטלויזיה ... ואני רואה הכל שחור לבן מה לעשות ati mobile 345m igp זה הכרטיס מסך ... אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם הגגדרות אני מנסה עם חבר בטלפון לא מצליח
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-