כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93) הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר) וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81) אז מה לעשוות??רק לי זה קורה? אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש? הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו) ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו) דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ש…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים של פורסוויר 71.24, והביצועים השתפרו מאוד במשחקים כמו פאר קריי, דום3 וכד'. אבל מנגד ישנה בעיה: כשאני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש איך שאני מגיע לתפריט ההתחלה כל המסך לבן. ניסיתי את הדרייברים היותר חדשים (71.40), אבל הבעיה ממשיכה. מה ניתן לעשות, מבלי לחזור לדרייברים הישנים שהורידו לי את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה.. הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC.. למישו יש רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי כבר את הכרטיס הנ"ל כשנה + בהתחלה הטמפ במנוחה היו בדרך כלל סביב ה 45 מעלות לאחרונה שמתי לב וזה מזה מספר ימים שבמנוחה הטמפ על הכרטיס קבוע על 61 מעלות *המאוורר מופעל על AUTO קבוע מאז שנקנה הכרטיס ובמנוחה מסתובב גם היום סביב 40-48% הערה: הכרטיס של SPARKLE עם OC קטן מהיצרן ומאז נעשה OC ידני רק כשהיה צריך . זה מתצב תקין? מדוע בכלל הטמפ עלתה בכ 15 מעלות , אולי בגלל התיישנות הרכיבים? יש דרך להחזיר את הטמפ מבלי לשנות את מצב ה AUTO של המאוור?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט בכל משחק כבד שאני משחק אחרי 10-40 דק' הוא נתקע לי ורואים תמונה ויש צפצופים כאלה מהרמקולים. אני לוחץ ctrl+alt+delete אבל המחשב לא מגיב וזה מוביל אותי לבררה יחידה של לעשות ריסט. המשחק העיקרי שבוא הבעיה נוצרת הוא באטלפילד 2. ההגדרות שאני משחק איתן הם: 800x600 והכל על מדיום. יש לי 1024 מגה זכרון ומעבד 2.8 של אינטל פרסקוט. מבחינת הסחיבה של הכרטיס עם במשחק עד לקטע שהמשחק נתקע המשחק עובד מעולה בלי תקיעה אחד כאילו חלק לחלוטין וגם על 1024X768 והכל על מדיום. ופשוט בלי קשר באיזה קטע מחליט להיתקע. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות ומה הבעיה? ד"א בד"כ שהוא נתקע לי זה לא באיזה עומס או משהו אלה סתם שאני הולך\רץ יורה וכו'..
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-