כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מצליח להציג את התמונה על הטלוויזיה, הבעיה היא שהתמונה מהמחשב יותר גדולה מהטלוויזיה, ולכן אני לא רואה את כל התמונה על הטלוויזיה, אלא רק חלק ממנה וכדאי לראות את חלקים שונים מהתמונה אני צריך לזוז עם העכבר ולכוון. מה שאני צריך לעשות זה להקטין את התמונה ומהמחשב שתהיה מותאמת בדיוק לטלוויזיה. בהגדרות של הטלוויזיה כתוב לי שהרזולוציה בטלוויזיה היא 1024*768, וזה נראה לי גבוה אבל אין דרך להקטין. ניסיתי לשחק גם עם ההגדרות של המידות זה לא עוזר (תמונה מצורפת) יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? הכרטיס הוא Radeon 9550 עם דרייבר 5.7. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה עם הvoltage -בכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה משתנה ל450 במקום 1087 כפי שצריך להיות (בסטוק) יש לי HD5850 . כבר ניסיתי לשנות מספר ביוסים טועמים לכרטיס (עובד בסדר אבל אני לא מעוניין בכל אתחול להחזיר ל1087 במקום 450 . אין לי מושג למה זה כל פעם משתנה . אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מתקין אותו כביכול מעדכן תכרטיס מסך מה שקורה שמשחקים נתקעים פתאום המשחק משגע ממש אני ממזער אותו וחוזר אליו והוא פועל כרגיל וכעבור 5 דקות זה קורא עוד פעם ולא מפסיק עכשיו זה קורה רק עם הדריבר החדר ועם כל הדריברים שאני מוריד מהאתר של nvidia יש לי דריבר על דיסק שקיבלתי עם המחשב שהוא מותקן המשחק לא נתקע , תודה לעוזרים מדובר במשחק Hitman Blood Money ובכרטיס מסך geforce 9800gt המפרט הוא כזה e8400 geforce 9800gt 4gb 250wd ezcool 500 מארז cooler master cm690 ועוד משהוו ? צריך להשים קירור לכרטיס וולךמעבד? חובה כאילו לא מספיק מה שבא איתם ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים החדשים עם הלוח בקרה (שם הקובץ: wxp-w2k-ccc-8-082-041130a-019577c-english) ובהתקנה אין לי אפשרת לסמן שזה יתקין את הלוח בקרה וגם אחרי ההתקנה אין לי את האפשרויות (ראו תמונה מצורפת) מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה! יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 320 מגה הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA 178.13 כמובן אני מסיר את הדרייבר הקודם כמו תמיד אך תוך כדי התקנה הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו מישהו מכיר את הסיפור? למישהו זה קרה? תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-