עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

2. Started by tavor21,

חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by tomer_et,

אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by Dalmedigos,

ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני

7. Started by Shbd,

בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by nissimtr,

שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by yonatanph,

יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'

12. Started by boom!,

יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Jack_g,

אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה . זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר . בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה זו התופעה. מישהו נתקל בבעיה כזו. ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by Kitzony,

שלום התקנתי דריבר של הכרטיס מסך שלי [מימין] אני פותח את הווינדוס 32 בית ואני שומעה שהמערכת עולה את הקולות האלה של הווינדוס ואני לא רואה את המסך פשוט שחור ניסיתי להעביר ל Safe mod אבל זה לא עזר פשוט נתקה שם איפה שהוא אם יש אזה דרך להתקין את ה דריבר מ64 בית ל32 או אם יש איזה משהו אחר תעזרו חשוב מאוד!!! - עריכה - יש איזה דרך להתקין את הכרטיס דרך הביוס ? רק את הDefult

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by climax,

שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.

20. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by A.S.A.P,

רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by sir f,

הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור... כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by yakir10,

שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.