כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT והאם יש הבדלים בין הכרטיסים המיוצרים עי חברות שונות? תודה :
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רשום במאמר : ה-9800GTX יגיע עם לא פחות מ-128 מעבדי זרימה מאוחדים (Unified stream processor), 1. מה ההבדל בין מאבדי זרימה רגילים למאבדי זרימה מאוחדים ? 2. ומה ההבדל בין מאבדי זרימה של 3870X2 ? http://hwzone.co.il/news/1204710546/90899/ 3. מה יתן לי DX 10.1 לעומת 10 ? ציטוט : את תדר הזיכרון בחרה החברה לעלות בצורה דרסטית, ולכן ה-9800GTX מגיע לתדר ליבה אפקטיבי של לא פחות מ-2.2 ג'יגה-הרץ, 4. מה יתן לי תדר הזיכרון ? שהעלו אותו בצורה דרסטית ? איך אני ירגיש בהבדל ? 5. לא מובן מה רשום במאמר מצד אחד העלו את תדר הזיכרון ל-2.2 ולאחר מכן רשמתם שתדר ליבה הגיע ל- 2.2 ? עד כמה שאני יודע תדר ליבה וזיכרון 2 דברים שונים לא ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי! מה דעתכם על הכרטיס PowerColor RADEON 9100 ב-450 שח בערך?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי לוח לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך מובנה (integrated ati radeon x1250 based). חבר הביא לי את כרטיס המסך הישן שלו (radeon 9600xt 256m). מה עדיף- להישאר עם המובנה או להתקין את ה- 9600xt? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. איזה מסך למשחקים וDVD כדאי לקנות אין לי בעי'ה של מקום ככה ש LCD לא חי'יב רק שי'הי'ה תצוגה יפה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לשדרג את המסך שלי ולהתחדש במסך מדגם 2333SW אשר עובד ברזולוציה של 1920X1080 כ. המסך שיש ברשותי הוא 4870 1 ג'יגה,הייתי מעונין לדעת איך תעבוד לי תצורת המפרט הזה במשחקים,כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם . כרטיס המסך שברשותי כעת על המחשב הוא Asus AGP-V6800 DDR SGRAM . מפרט המחשב מצויין לכם בכרטיס האיישי שלי .(למעט כרטיס מסך) . עכשיו פתחתי אותו כדי לשמן את המאוורר עם WD-40 .ונשבר שם חלק קטן ,בכל זאת הכרטיס מסך עובד. אבל עושה רעשים וגורם לניתוק כרטיס הקול .אחרי כניסה למבצ המתנה.כרטיס הקול תקין . שאלתי היא האם כדאי לפרק את המאוורר ואיך עושים זאת ?..מה הסכנות ? או האם כדאי להתקין כרטיס מסך יותר ישן שברשותי Geforce MMX 2 32MB ? (ללא מאוורר) (שהגיע מקורי עם המחשב 1999).
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מנהלים עשיתי חיפוש נרחב - אם משהו לא תקין בבקשה להעיר לי . עשיתי חיפוש נרחב לגברי החברה ZOTAC ויצא לי לראות מס' אנשים שמתלוננים על ריבועים ירוקים , ועל רעש של מתח חשמלי (WTF?!) מסוג הכרטיסים האלו .. אני מעוניין בעיקרון בGeForce 9500 GT ZONE אין לו מאוור ואני לא עושה בו OC ... השאלה היא אם החברה אמינה ? יש לה מוניתן כבעייתית ? או שאין לי מה לדאוג ? תודה לעוזרים ...!!!
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית קניית כרטיס מסך בין 2 כרטיסים : הראשון הוא : ?7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? של חברת :Galaxy , הוא עולה 1050 שקל . הסני הוא: ?X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? , של חברת : Powercolor והוא עולה 1090 שקל. בבקשה תנו לי תעזרו לי להחליט איזה עדיף ולמה ? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-