עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fleshbone,

באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by noam142,

שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Aterial,

shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by the cube,

שלום לכולם ביום שישי התקנתי את הכרטיס Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition (http://tms.co.il/product/6151), והערב שמתי לב שבזמן משחק מופיעות לי נקודות ירוקות מרצדות על המסך. התופעה הופיעה ב Red Alert 3 וב Far CRY 2 ב 1920x1200 עם High Detail, אבל לא בעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס) הדרייבר שלי הוא 8-11, שזה הכי עדכני שמוצע באתר של ATI. עדיין לא בדקתי משחקים נוספים, ואני אעדכן אם אראה תופעה זו גם בהם. לעזרתכם אודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Elad Pinhasov,

http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI

7. קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ZXY1,

כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Myt0s,

יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jacobra,

ומה זה נותן לי בעצם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nivezrati,

מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

17. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by רועיירדן,

http://www.fudzilla.com/news/processors/38069-qualcomm-thinking-about-buying-amd במחיר 3 מיליארד דולר הדבר שמפריע שאינטל לא תתן להם להשתמש בטכנולוגיה שלהם x86

21. Started by nadav275,

כמו שכתוב בכותרת... מחפש מדריך, מפורט ככל שיהיה למוד המתח לכרטיס בעזרת עיפרון תודות לעוזרים נדב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gm446,

שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ea666,

שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים