עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ShaiLevy,

שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by orlupo,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 4670, מעבד Q9550 ומסך ברזולוציית 1680*1050 למרות זאת, כאשר אני צופה בסרטו הבא ביוטיוב ברזולוציית 1080P במסך מלא הוא נראה טיפה לא חלק: http://www.youtube.com/watch?v=MOgiXHTJRuE רציתי למדוד FPS, אך FRAPS לא מציגה לי נתונים. איך אפשר למדוד בדרך אחרת את ה-FPS? והאם המפרט שלי לא מספיק חזק לעבד תמונה כזו למרות שהמחשב כולו לא במאמץ באותו רגע? יש לציין שכאשר מדובר במסך קטן, התנועה חלקה לחלוטין. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zeevge,

ההבדל הוא סך הכל 25 ש''ח (ה msi יקר) יש העדפה לאחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

7. הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by moshel7,

אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by avipeso1,

היי, נניח ותהיו בסיטואציה הבאה: יש לרשותכם שני כרטיסים ואתם צריכים להחליט מי מבינהם להרכיב במחשב: הראשון- 9800GX2 1GB השני- 4870 1GB יש צורך להתחשב בכך שהמערכת מחוברת ל-LCD42 ברזולוציה של 1920X1080. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nevodavid,

ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jacobra,

ומה זה נותן לי בעצם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עד עכשיו היה ברשותי כרטיס מסך-SAPPHIRE HD5850 הכרטיס נמכר.ובסכום שקיבלתי פלוס 18 שקל הצלחתי לקנות זוג כרטיסי מסך-HD5770 אז בעצם שידרגתי או שינמכתי. נא להתחשב בלוח אם-GA-P55A-UD3 שהחריץ השני של ה-PCIE רק-X4 כמובן שהשאלה נשאלת לפני ההרכבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nivezrati,

מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים כרגע המפרט: i3 210 4 gb asroc h67m ge hec couger 400 samasung f3 tb מסך dell 2312 התקציב בעקרון 1000, בעדיפות לחסוך איזה כרטיס מסך היום עומד במסגרת התקציב ויכול להריץ משחקים על הגדרות הכי גבוהות? יש כזה כרטיס בתקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הי אני רוצה לקנות כ. מסך איזה יותר טוב ? מעבד I7 920 לוח אם GIGABYTE EX58 EXTRIME זיכרון 3X1GB 1600MHZ CORSAIR ספק HEC 750 COUGAR דיסק קשיח 1TB WD מארז LIAN LI P80

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

19. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by momo777,

היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?

22. Started by r1plet,

שלום, היום במקרה שמתי לב שכשאני משחק במולטי בCOD:WAW (בעיקר כאן שמתי לב לתופעה, בCOD4 וMW2 לא בדקתי את העניין כי אין נפילות FPS מתחת ל60 בכלל) הFPS מדי פעם נופל קצת מתחת ל60, דבר זניח אבל קצת מוזר כשמדובר בCOD:WORLD AT WAR, כ. המסך שלי עם OC לרמה של GTX285 אוכל אותו בלי מלח, הGPU USAGE תוך כדי משחק עומד תמיד בסביבות ה50 אחוז, עם זאת הCPU USAGE כל הזמן בסביבות ה80-90% ולפעמים קופץ לזמן קצר גם ל100%. דבר זה נראה לי לא הגיוני, במיוחד כשמדובר ב1680*1050 וCOD:WAW. מחקתי את כל הדרייברים עם DRIVER SWEEPER כמו שצריך והתקנתי 197.45 מאחר והדרייברים החדשים יותר משום מה גורמים אצלי לSTUTTERING בMW2. בכל אופן, הCPU USAGE עדיין בשמיים בלי סיבה כשהGPU יושב ומתפנן לו, בעוד שמדובר בהגדרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה

25. Started by BloodLine,

מה זה צריבת ביוס :ם?

דיונים חדשים בפורומים