עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dcaspi,

שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DIPSET,

הכרטיס שיש לי כרגע הוא מ 2005, Leadtek WinFast PX6600 GT TDH with NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB DDR3 128-bit SLI Support PCI והוא מתחבר ללוח אם: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard אבל כנראה שהוא התקלקל, אז אני מחפש לו מחליף.. שיתאים ללוח אם שלי, ועדיף שיהיה בסביבות 100 שקל...ואולי גם המלצה לחנות באזור ת"א

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stinky_fishy,

היי, אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש ויש לי התלבטות באיזה כרטיס מסך לבחור. אני מתלבט בין ZOTAC GTX 670 שעולה 2000 שקל בKSP או לחכות עוד טיפה בשביל הGTX 660TI שהמחיר שלו צריך לנוע בין 1800-2000 שח בערך לכן השאלה אם עדיף כבר לקחת את הGTX 670 שמן הסתם בעל ביצועים טובים יותר או יותר משתלם לקחת את הGTX 660TI ולחסוך בין 100-200 שח תודה מראש! עריכה: אלו הם שני הכרטיסים: GTX 670: http://ksp.co.il/?uin=16044 GTX 660TI: http://ksp.co.il/?uin=16706

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gtx980sli,

כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by chiffos,

אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש לפטופ ובפורום של הניידים כמעט ואין מענה זה בעיקרון הדרישה שלי מהלפטופ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-review-roundup/1 לא רע בכלל אבל תג המחיר לא מצדיק ובתג המחיר יש את ה-5770,מה שכן רק אחרי אוברקלוק הם מגרדים HD5770 סטוק. ועוד יש ירידת מחירים מ-AMD כך ש-NVIDIA ממש בצרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gam3r,

אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לכל מי שמעוניין - הרקולס הוציאו גרסת דרייברים חדשים מבוססי ה Catalyst החדשים של ATI. גרסת הדרייברים המעודכנת היא 7.72, והיא ניתנת להורדה ישירות מהאתר שלהם. נשמח אם צוות HWZONE יעביר עותק גם לאיזור הורדת הקבצים של האתר הזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Z5745,

שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

18. Started by xb,

שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jacobra,

ומה זה נותן לי בעצם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מפרט המחשב: P4 2.8GHZ לוח אם Asus P5LD2 כרטיס מסך נוכחי Ati 1600xt זכרון פנימי 2GB DDR2 ספק Hec 300VN 2RX במסילה הרלוונטית יש לפי מה שכתוב: 12V1 20A+ 12V2 20A+ רזולוציית מסך 1650X1080 , משחקים בעיקר world of warcraft ו- counter strike source.. האם יש כרטיס בתקציב הנ"ל (סביבות 350 ש"ח) שיתן שיפור מורגש מהכרטיס הישן? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים